Forum » Loža » katero ponev?
katero ponev?
recmajkemi ::
Po šestih binealnih menjavah Tefalovega sedaj imenovanega Unlimited modela sem se nekako odločil, da dam priložnost še ponvi iz nerjavnega jekla. Malo sem zgubljen med znamkami, ker ne vem kdo izdeluje kvalitetno posodo. Saj raje kupim enkrat in kvalitetno, kot pa da mi po dveh letih odpade kak točkovno varjeni ročaj ali kaj podobnega. Ponev mora biti tudi primerna za indukcijo saj kuham na indukcijski plošči.
Ogledan imam WMFjev model Profi Fry Pan 28 cm, pa me zmoti že prej omenjeno točkovno varjenje saj imam izkušnje, da znajo takšni ročaji odpasti ali sedaj te reči delajo že trajnejše?
Potem Tefalov VIRTUOSO, samo priznam, da mi tefalov sistem prilagajanja na indukcijo s tankim plehnatim vložkom ni najbolj povšeči.
Naletel sem še na znamko Hestan, ki vliva malo več zaupanja pa ne vem, če je cenovni preskok 5X, vreden. Tudi amazon jo žal ne pošilja v Slovenijo ampak bi se že znašel nekako.
Ima kdo še kako priporočilo?
p.s. V temi sem videl, da debatirate tudi o litoželeznih ponvah. Ikea je imela svoj čas zelo ugodno, leta '21 za 19,90€ 28 cm VARDAGEN Ponev. Sedaj je že 35€ ampak se mi zdi še vedno relativno ugodna cena za imeti litoželezno pri roki. Uporabljam jo polčetrto leto brez problema.
Ogledan imam WMFjev model Profi Fry Pan 28 cm, pa me zmoti že prej omenjeno točkovno varjenje saj imam izkušnje, da znajo takšni ročaji odpasti ali sedaj te reči delajo že trajnejše?
Potem Tefalov VIRTUOSO, samo priznam, da mi tefalov sistem prilagajanja na indukcijo s tankim plehnatim vložkom ni najbolj povšeči.
Naletel sem še na znamko Hestan, ki vliva malo več zaupanja pa ne vem, če je cenovni preskok 5X, vreden. Tudi amazon jo žal ne pošilja v Slovenijo ampak bi se že znašel nekako.
Ima kdo še kako priporočilo?
p.s. V temi sem videl, da debatirate tudi o litoželeznih ponvah. Ikea je imela svoj čas zelo ugodno, leta '21 za 19,90€ 28 cm VARDAGEN Ponev. Sedaj je že 35€ ampak se mi zdi še vedno relativno ugodna cena za imeti litoželezno pri roki. Uporabljam jo polčetrto leto brez problema.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri set posod za kuhanje? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11776 (4783) | starfotr |
» | plehnata ponev brez vseh prevlekOddelek: Znanost in tehnologija | 5849 (4169) | kingsix |
» | Olje za prvi seasoningOddelek: Loža | 3837 (2668) | Trta |
» | Litoželezna ponev (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17673 (13582) | |
» | Kakšno posodo, teflon, emajl, litoželezna, jeklena, ... ?Oddelek: Loža | 11904 (9405) | lonewolf_ |