Forum » Pomoč in nasveti » Word 2013 -iskanje dokumenta brez ozadja
Word 2013 -iskanje dokumenta brez ozadja
ninagg ::
Pozdravljeni,
imam problem v Wordu.
V dokumentu imam vodni žig(sliko-tovorni list) za ozadje. Nato pa imam čez napisane podatke-besedilo. Sedaj me zanima, kako lahko jaz ta dokument natisnem samo z besedilom brez ozadja.
Ena možnost je, da odstranim vodni žig, ter mi ostanejo samo podatki. Zanima me, če je še kakšna druga možnost?
Hvala.
imam problem v Wordu.
V dokumentu imam vodni žig(sliko-tovorni list) za ozadje. Nato pa imam čez napisane podatke-besedilo. Sedaj me zanima, kako lahko jaz ta dokument natisnem samo z besedilom brez ozadja.
Ena možnost je, da odstranim vodni žig, ter mi ostanejo samo podatki. Zanima me, če je še kakšna druga možnost?
Hvala.
Han ::
Možnosti - Prikaz - Natisni risbe, ustvajene v Wordu... To je za Word 2010. Predvidevam, da je za 2013 podobno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | word - obrezovanje slike (kvaliteta)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1720 (1579) | harvey |
» | Word: Vodni žig in poravnava besedilaOddelek: Programska oprema | 1712 (1615) | SkyNet |
» | Kako v Microsoft Officu 2007 narediti samo na eni strani ozadje?Oddelek: Programska oprema | 2138 (1955) | Mitja358 |
» | Vodni žigOddelek: Programska oprema | 2528 (2294) | Karen |
» | Avtobus clipartOddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1442) | TheHijacker |