» »

Preklop interneta preko telefonske linije

Preklop interneta preko telefonske linije

deyvid ::

Spoštovani!
Zanima me nekaj pred 5 dnevi sem dobil internet "AMIS Trojka Flex" priklopil in zgleda da ne deluje.Klical na amis in niso najdli napake pri njih zato so posredovali
na Telekom ki bodo preverili kaj je narobe.Rad bi pa tudi vedel ali bi lahko to popravil sam ali ne ? Pred tem internetom sem imel siol ...ampak ker so se moji selili
so odjavili v omarici je pa ostal ADSL Splitter 1DP400 od le tehnike,ali bi ga moral zamenjati.
i5 4460,EVGA GTX 960 SSC ACX,Kingston v300 120gb,
1Tb WD Blue,EVGA 500B,8gb "4x2" 1600 Vengeance

SeMiNeSanja ::

Čisto premalo informacij, da bi lahko mi karkoli ugibali, kaj je narobe s tvojo povezavo. Počakaj na tehnika, da preveri priključek, pa bo.

AC_DC ::

.ampak ker so se moji selili
so odjavili v omarici je pa ostal ADSL Splitter 1DP400 od le tehnike,ali bi ga moral zamenjati.

Kaj so odjavili ?

Imaš sedaj vse pri amisu (net, telefonijo v prvi vrsti) ?

Potem je splitter odveč.V dsl vtičnico povežeš v modem za net (tako kot je bilo prej, samo da ni več splitterja), za telefonijo iz modema iz phone 1/2 vtičnic v tel. aparat(a).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

deyvid ::

Problem je rešen,zgleda da do vtičnice ni bilo signala in sem potegnil nov UTP kabel...zdaj pa samo čakam da tehniki refreshajo vse ker net je samo me ne spusti notr...
i5 4460,EVGA GTX 960 SSC ACX,Kingston v300 120gb,
1Tb WD Blue,EVGA 500B,8gb "4x2" 1600 Vengeance

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Amis težave (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
8213647 (8035) Cowboy6
»

Podaljševanje utp kabla

Oddelek: Omrežja in internet