Forum » Kaj kupiti » Kateri fotoaparat (Olympus C-740UZ <> Canon A70)
Kateri fotoaparat (Olympus C-740UZ <> Canon A70)
TriSiX ::
Zanima me če ima kdo doma Olympus C-740 UZ! Jaz se ne morem odločiti med slednjim in Canon-om PS A-70! Res je da je Canon za 30 kSIT cenejši, ima pa Olympus ful dober ZOOOOOOOM in neomejen zajem videa!
Odločil sem se že za A-70, potem pa sem šel gledat primere slik na www.imaging-resource.com/ in sem videl, da ima A-70 veliko slabše barve in bolj meglene slike! Sedaj imam Canon-IXUS I in tudi s tem ne morem dobit kaj prida fotografij, čeprav ima 2.1mpCCD!
Skratka, če ima kdo katerega izmed aparatov, mi naj prosim pove kako je z njim zadovoljen!
Odločil sem se že za A-70, potem pa sem šel gledat primere slik na www.imaging-resource.com/ in sem videl, da ima A-70 veliko slabše barve in bolj meglene slike! Sedaj imam Canon-IXUS I in tudi s tem ne morem dobit kaj prida fotografij, čeprav ima 2.1mpCCD!
Skratka, če ima kdo katerega izmed aparatov, mi naj prosim pove kako je z njim zadovoljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Canon powershot A60Oddelek: Zvok in slika | 2454 (1531) | Djuro |
» | "Umiranje" digitalnih kamer/fotoaparatov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 14639 (7192) | Dr_M |
» | Kateri digitalec (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3705 (3071) | Caligula |
» | Kater digitalni fotoaparat do 40000sitOddelek: Kaj kupiti | 1798 (1474) | frenk |