Forum » Pomoč in nasveti » Problem s predvajanjem slike?
Problem s predvajanjem slike?
Schrajwer ::
Pozdravljeni
V zadnjih parih mesecih se mi pojavljajo problemi s predvajanjem videov. Najprej je slika na začetku črna okrog 5 do 10 sekund potem pa se nekako "skocka" do čiste slike. Nekako takole:
To traja nekaj dni, potem pa tudi tega ni več, ampak je slika samo zelena?? Zvok dela normalno, edino slike ni
Na novo sem že naložil flash player in pa google chrome. Pa je nekaj dni delovalo normalno potem pa se je problem spet pojavil. Najprej se to zgodi pri predvajanju videov na fbju, potem pa še na youtubu in vimeo ... Filmi predvajani na računalniku z VLC-jem pa zaenkrat delujejo normalno.
Kaj bi v tem primeru še lahko naredil, da bi probal stvar popravit?
V zadnjih parih mesecih se mi pojavljajo problemi s predvajanjem videov. Najprej je slika na začetku črna okrog 5 do 10 sekund potem pa se nekako "skocka" do čiste slike. Nekako takole:
To traja nekaj dni, potem pa tudi tega ni več, ampak je slika samo zelena?? Zvok dela normalno, edino slike ni
Na novo sem že naložil flash player in pa google chrome. Pa je nekaj dni delovalo normalno potem pa se je problem spet pojavil. Najprej se to zgodi pri predvajanju videov na fbju, potem pa še na youtubu in vimeo ... Filmi predvajani na računalniku z VLC-jem pa zaenkrat delujejo normalno.
Kaj bi v tem primeru še lahko naredil, da bi probal stvar popravit?
AmokRun ::
Naloži zadnje driverje od grafične.
Preveri, če je kaj bolje, če izklopiš hardware acceleration v chromu.
Preveri, če je kaj bolje, če izklopiš hardware acceleration v chromu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AmokRun ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Download videa iz 24ur.comOddelek: Zvok in slika | 17685 (3059) | dr.Akula |
» | youtube 1080p 60fpsOddelek: Pomoč in nasveti | 4551 (3041) | MrStein |
» | problem grafične karticeOddelek: Strojna oprema | 1020 (805) | hojnikb |
» | Ne morem dostopati do routerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 4011 (3702) | koli99 |
» | Eduroam ne deluje na laptopu Lenovo S205Oddelek: Omrežja in internet | 1035 (903) | ziu |