Forum » Loža » Kuhinjski roboti
Kuhinjski roboti
111111111111 ::
Magic1 ::
Če pečeš pecivo vsaj enkrat na teden, potem je verjetno smiselno. Z vsemi ostalimi pripomočki pa imaš več dela s čiščenjem, kot da bi na roke naredil. Razen če rabiš pripravit velikokrat za dosti oseb.
Magic
koyotee ::
Js sm lastnik tega https://www.mimovrste.com/kuhinjski-rob... kakih 14 dni in zaenkrat je bp. Testo za pico, pecivo,.. Sem zmlel tudi meso za tatarski in dela kot mora.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
c3p0 ::
Imam tak MUM 900W že kakih 5 let. Se uporablja večkrat na teden, največ za kako testo, ožemanje pomaranč ipd. Je kvalitetna zadeva. Blender in noži za sekljanje zelenjave niso v uporabi, je hitreje ročno, blender pa imam boljši samostojen.
111111111111 ::
@Magic1: saj zato ga rabim, ker precej pečemo, kuhamo, sekljamo itd...
@koyotee, Sago: Kako pa je s pranjem nastavkov v pomivalcu? Se da sekljati čebulo?
@koyotee, Sago: Kako pa je s pranjem nastavkov v pomivalcu? Se da sekljati čebulo?
c3p0 ::
Se ne spomnim, jaz sem jih splahnil takoj pod vodo in rešeno, voda ostrini ne koristi. Se pa dajo kupit tudi dodatni nastavki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri kuhinjski robot? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 79027 (4328) | DePalmo |
» | Kako skrbite za ostre nože? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14120 (11646) | BorutO |
» | kako naj očistim te kozarce?Oddelek: Loža | 4055 (2687) | Unknown_001 |
» | Bosch najslabši gospodinjski aparati (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24492 (21588) | Nummy |
» | noži in pomivalni strojOddelek: Loža | 5695 (4783) | imagodei |