Forum » Mobilne tehnologije » Kater telefon za rezervo
Kater telefon za rezervo
matobeli ::
Pozdravljeni,
kater mobilni telefon bi bil primeren za "rezervnega"?
Na mojem sem razbil točskrin, pa bo ene 3 tedne trajalo da pride nov. Ta čas pa ne bi bil rad na rezervnem dumb-phonu.
Vzel bi rabljenega, ampak takega ki bo imel vsaj osnovne funkcionalnosti. Povezavo z goole accountom, spodoben internetni brskalnik in gmail odjemalc.
Gledal kakšno nokio 635/630 (ta model mi pride na pamet), kaj bi še lahko gledal da niso ravno jetra?
Android ali windows phone, mi je vseeno, oziroma raje android če bi za enak denar deloval enako dobro kot nek win-phone.
Budget? Čim-manj, ampak nekje do 50€.
kater mobilni telefon bi bil primeren za "rezervnega"?
Na mojem sem razbil točskrin, pa bo ene 3 tedne trajalo da pride nov. Ta čas pa ne bi bil rad na rezervnem dumb-phonu.
Vzel bi rabljenega, ampak takega ki bo imel vsaj osnovne funkcionalnosti. Povezavo z goole accountom, spodoben internetni brskalnik in gmail odjemalc.
Gledal kakšno nokio 635/630 (ta model mi pride na pamet), kaj bi še lahko gledal da niso ravno jetra?
Android ali windows phone, mi je vseeno, oziroma raje android če bi za enak denar deloval enako dobro kot nek win-phone.
Budget? Čim-manj, ampak nekje do 50€.
xda develope ::
Tu na STju sem danes videl oglas za motorolo g2 za 70€.
Eto link:
Eto link:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xda develope ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem peugeot 206Oddelek: Na cesti | 5565 (1258) | PNejc207 |
» | Ali se splača kupiti iPhone SE v 2018? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12973 (10812) | Furbo |
» | Vrača se Nokia 8110, telefon iz MatriceOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 11696 (8049) | Rok Woot |
» | Ostala le Android in iOS, zbogom konkurencaOddelek: Novice / Rezultati | 19488 (15794) | andromedar |
» | Samsung želi prepoved prodaje iPhone 4S v delih Evrope (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 20314 (17290) | Boobiz |