Forum » Mobilne tehnologije » Whatsapp sporocila in nov telefon
Whatsapp sporocila in nov telefon
SmeskoSnezak ::
Torej, stvar je taka...
Imel sn probleme s starim androidom. Na njem sem mel whatsapp. Ko mi je na trenutke uspelo zagnat vso zadevo, sem vedno dobil vsa whatsapp sporocila za nazaj, itd. Trenutno bi pa rad zacel uporabljati nov telefon. Kako lahko dobim vsa sporocila za nazaj na novem telefonu? Stari telefon nisem uspel vklopiti en teden in verjamem, da se je nabralo whatsapp sporocil za ta cas. Se to da urediti?
Imel sn probleme s starim androidom. Na njem sem mel whatsapp. Ko mi je na trenutke uspelo zagnat vso zadevo, sem vedno dobil vsa whatsapp sporocila za nazaj, itd. Trenutno bi pa rad zacel uporabljati nov telefon. Kako lahko dobim vsa sporocila za nazaj na novem telefonu? Stari telefon nisem uspel vklopiti en teden in verjamem, da se je nabralo whatsapp sporocil za ta cas. Se to da urediti?
@ Pusti soncu v srce... @
s6c-gEL ::
Shranjuje Whatsapp pri tebi sporočila na sd kartico ali telefon ?
http://www.whatsapp.com/faq/en/android/...
http://www.whatsapp.com/faq/en/android/...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
Ves da se ne spomnim, kak sn mel to ustimano na starem telefonu. Kolikor se mi svita, je whatsapp namescen na telefonu.
Torej se da dobit vsa "nova" sporocila za obdobje enega tedna (ali vec) na novem telefonu, ce te prav zastopim?
Torej se da dobit vsa "nova" sporocila za obdobje enega tedna (ali vec) na novem telefonu, ce te prav zastopim?
A lahk kdo potrdi to, preden bilokak korak naprej storim? Bi blo fajn.
Noben ne zna svetovati glede tega? Bilokdo?
Noben ne zna svetovati glede tega? Bilokdo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmeskoSnezak ()
Dober dan ::
Zakaj samsung vsako malce daljše sporočilo pretvori v MMS. Na iPhonu teh težav nimam. Pa me zanima, če WhatsApp omogoča pošiljanje dolgih SMS-ov, ker osnovna aplikacija avtomatsko po "3" sporočilih pretvori TXT v MMS kar je zelo moteče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook bo združil sporočanje WhatsAppa, Messengerja in InstagramaOddelek: Novice / Zasebnost | 9507 (7721) | zez |
» | Četrt stoletja SMS-ov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17750 (15496) | GupeM |
» | WhatsApp šifrira vso komunikacijo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 27061 (23726) | čuhalev |
» | WhatsApp bo povsem brezplačenOddelek: Novice / Ostale najave | 13231 (11216) | smihael |
» | Samsung Galaxy S4 - Grde fotkeOddelek: Mobilne tehnologije | 1410 (1238) | kickboxerka |