» »

Miška, tipkovnica in pametni televizor

Miška, tipkovnica in pametni televizor

selenci ::

Zanima me, če lahko na pametni televizor priklopim kakršnokoli brezžično miško in tipkovnico. Še bolj natančno zanima me če bi ta miška, tipkovnica https://www.mimovrste.com/miske-in-tipk... delala na medion smart tv.

sasoz ::

vzemi all in one tipkovnico z trackpadom za na tv, od logitecha ali microsofta. Če pa podpira medion tipkovnico pa miško morš pa stestirat.
www.technopc.si
Servis in prodaja računalniške opreme
031574661

selenci ::

A miška pa tipkovnica posebej ne bi delali?

cojss ::

Logitech za vecino brezzicnih misk in tipkovnic ze nekaj casa uporablja enoten unifying receiver, tako da je prakticno vseeno kaksna miska ali tipkovnica je, osnovne funkcije bi morale delati povsod.

Sam imam logitech K400 ze lep cas in se mi se ni zgodilo, da kje ne bi delovala, tako da ce ti tv dela z navadno misko/tipkovnico, bi skoraj zagotovo moral tudi z unifying - razen v primeru ce mogoce medion ne dovoljuje drugih tipkovnic, kot svojih.

So pa te media tipkovnice s trackpadi bolj kompromisne resitve in vsaj po mojem niso primerne za kaj drugega kot browsanje in za napisat kak kratek mail, ampak vseeno boljse kot razne mini kitajske wireless airmouse/tipkovnice. Ce ti bolj ustreza miska in tipkovnica loceno, je verjetno bolje da kupis tak komplet. Opcija pa je tudi all in one tipkovnica ala k400 in dodatna unifying miska, sparirana na isti usb sprejemnik.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

povezava tv wireless tipkovnice miske

Oddelek: Pomoč in nasveti
5603 (421) thetech
»

Mini Bluetooth Keyboard - preveč izbire

Oddelek: Kaj kupiti
252279 (1437) Jst
»

Nova tipkovnica - kaj in kje kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5213605 (11263) zhigatsey
»

Nekdo mi nekako vdira (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
7612656 (7915) Mare2
»

Nakup miške in tipkovnice

Oddelek: Pomoč in nasveti
81063 (860) OK.d

Več podobnih tem