Forum » Pomoč in nasveti » ne bere DVD-ja
ne bere DVD-ja
eboycina ::
na ultrazvočnem pregledu sem dobil DVD z video posnetkom pregleda, ki mi ga ne predvaja.
Sem poskusil na namiznem PC z win7 in sploh ne reagira, kot da nisem vstavil nič, na prenosniku ga spozna, vidim da je 1,12GB dadotek, VIDEO_TS mapa z nekaj datotekami. Čim poskusim npr kopirat VIDEO_TS z DVD-ja na rač ali poskusim predvajati v VLC vse zmrzne.
poskusil sem predvajati tudi na xbox-u in tudi ne zažene.
kaj storiti?
Sem poskusil na namiznem PC z win7 in sploh ne reagira, kot da nisem vstavil nič, na prenosniku ga spozna, vidim da je 1,12GB dadotek, VIDEO_TS mapa z nekaj datotekami. Čim poskusim npr kopirat VIDEO_TS z DVD-ja na rač ali poskusim predvajati v VLC vse zmrzne.
poskusil sem predvajati tudi na xbox-u in tudi ne zažene.
kaj storiti?
Machete ::
Možno da je slabo zapečen DVD. Prosi jih za novega, ali pojdi s ključkom po datoteke.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | več dvd filmčkov na en dvd ploščekOddelek: Pomoč in nasveti | 1531 (1296) | tamarasi |
» | PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15926 (7858) | LuGi |
» | kako zapisati video ts oblike da bo dvd - divx - ali kaj podobnega???Oddelek: Pomoč in nasveti | 6269 (6210) | lasse007 |
» | Kako posnet DVD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3229 (3016) | laguna |
» | DVD velik 3gb uprašanejOddelek: Zvok in slika | 2025 (1711) | CaqKa |