Forum » Omrežja in internet » Pop TV in Kanal A plačljiva?
Pop TV in Kanal A plačljiva?

flisko ::
T2 ne plačuje proplusu ničesar,samo podražil je pakete za svoj žep.Preverite če ne verjamete.

Bellzmet ::
Hm kaj spremljaš kaj se trenutno dogaja v Slo? Namreč točno to kar si napisal, da je "višek izsiljevanja, ki bi bil kaznovan s strani EU." Prisilno plačujemo za programe, ki jih ne gledamo.
bo to pomenilo, da ljudje ne gledajo več pro plusa. V taki situaciji PP ne more več izsiljevat.
Saj ni potrebno, da ljudje odjavijo "TV".
V teoriji je omenjeno zelo
podobnoo, kot sedaj.
Pač Pop TV neha oddajat preko IPTV in preko kabla.
Stream da samo na internet.
Posledično: kdor ima internet mora "pristaviti" še za POP TV.
Je čisto isto sranje, samo drugo pakovanje, kot je sedaj.
Ne bo se zgodilo. Da bi moral plačevat pro plus zato ker imaš internet? To bi bil višek izsiljevanja, ki bi bil kaznovan s strani EU. Kdor ima internet ni nujno da ga uporablja za gledanje televizijskih kanalov. Se pravi če internet rabiš v službene namene bi moral plačevati za proplus. Kot da bi na bencinski moral vsakič plačati še liter olja, čeprav ga ne rabiš.

roCkY ::
Tole čisto res ni. So tudi tuji programi plačljivi in v paketih. Niso pa v osnovnem.
Problem PP je, da so dragi za distributerje in prisilno v osnovni shemi. HBO recimo se lepo posebaj prodaja. Ostalo pa je bistveno cenejše kot je oz. bo PP.
Zanimivo je recimo pri T-2 (drugje nisem gledal) so HD le v mega HD shemi. In nihče se nič ne pritožuje nikjer.
Ali tega nihče v nižjih shemah ne pogreša ali pa so vsem dejansko vredni 17€ po novem? Saj, če folk gleda POP več kot 50 % kot trdijo na PP drgih vsebin skorajda ne gleda?...
Problem PP je, da so dragi za distributerje in prisilno v osnovni shemi. HBO recimo se lepo posebaj prodaja. Ostalo pa je bistveno cenejše kot je oz. bo PP.
Zanimivo je recimo pri T-2 (drugje nisem gledal) so HD le v mega HD shemi. In nihče se nič ne pritožuje nikjer.
Ali tega nihče v nižjih shemah ne pogreša ali pa so vsem dejansko vredni 17€ po novem? Saj, če folk gleda POP več kot 50 % kot trdijo na PP drgih vsebin skorajda ne gleda?...

4knative ::
Tako se dela. Ne pozabi jasno izražati mnenje o Pro Plusu med znanci. Jaz jim vedno govorim, da imajo 3 evre višje zneske na položnicah za internet zaradi mehiških telenovel na POP TV in se zgražam kako so lahko tako glupi da to podpirajo. Moram povedati, da kar zaleže. Potem jim še grozim, da bo drugo leto še večja podražitev, ker mehiške telenovele terjajo svojo ceno. In dobim tiste wtf frise. Carsko!

zavajon ::
Torej košarka slovenske reprezantce bo samo na paytv? Ni to tekako blo še pred kratkim no-go? Pa ne samo pri nas...
Ko je bilo zadnje svetovno prvenstvo v nogometu, sem bil slučajno v Italiji. Polovica prenosov je bila na paytv.
Na srečo je šla Italija po skupinskem delu domov.
Tako da to očitno postaja pravilo, se bomo morali navaditi. Tako kot smo se navadili na to, da ne moremo več gledati športnih prenosov na HTV. Včasih niti pomislil nisem, da bi gledal kakšen prenos na slovenskem kanalu, če je bil tudi na HTV.

webmaher ::
glede športnih prenosov naj si jih nekam vtaknejo... v ta namen sem si že pred četrt stoletja omislil vrtljivo satelitsko 
Sem jih klical in če do 1..4 ne ponudijo vsaj enega filmskega in 1 športnega kanala v Ultra HD grem na paket nižje oni pa naj se slikajo za Kleine Zeitung če čjo

Sem jih klical in če do 1..4 ne ponudijo vsaj enega filmskega in 1 športnega kanala v Ultra HD grem na paket nižje oni pa naj se slikajo za Kleine Zeitung če čjo

Aston_11 ::
scipascapa je izjavil:
folk kupuje ultra hude 4K tvje po več tisoč €, medtem tv programi obup.Že ko daš 300, se nato vprašaš, kaj točno boš na tv sploh gledal.

scipascapa je izjavil:
folk kupuje ultra hude 4K tvje po več tisoč €, medtem tv programi obup.Že ko daš 300, se nato vprašaš, kaj točno boš na tv sploh gledal.
Si že slišal za Netflix, HBO, Amazon... Ko plačaš, dobiš v zameno filme in serije brez reklam, s kvalitetno sliko in zvokom.

Anney ::
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Spc ::
Počas bo kanal A nogomet predvajal tako:
Že danes lahko gledaš tako, samo satelitski krožnik + PC rabiš.
Pa še zastojn je vseskupaj.

3840x2160 @ 50.000 fps
HEVC, 10-bit
Bitrate: ~55.3 Mbps avg
49GB
HEVC, 10-bit
Bitrate: ~55.3 Mbps avg
49GB

Krožnik premera 2 metra na bajto rukneš, pa gor 8 glav, pa en dekoder, sprejemnik in maš ene 12.000 kanalov. Če veš kaj bi gledal je kul, če pa ne pa zna biti malce zamudno.

smrko ::
Nabaviš MAG 250 IPTV z enoletno naročnino za 92 evrov (rtv + osnovni paket na telemachu pride na leto 400 evrov).
Jaz sem že naročil in ko dobim, skenslam tako telemach kot rtv naročnino pa naj se jebejo vsi skupaj. 300 evroc prihranka, vsi možni športni kanali (to je v glavnem vse kar še gledam po teveju), pa še naših komentatorjev se rešim... skoraj kot bi zadel na lotu.
edit: res pa rabiš dobro linijo, po komentarjih sodeč je fino imet 100 Mbit
Jaz sem že naročil in ko dobim, skenslam tako telemach kot rtv naročnino pa naj se jebejo vsi skupaj. 300 evroc prihranka, vsi možni športni kanali (to je v glavnem vse kar še gledam po teveju), pa še naših komentatorjev se rešim... skoraj kot bi zadel na lotu.
edit: res pa rabiš dobro linijo, po komentarjih sodeč je fino imet 100 Mbit
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: smrko ()

konspirator ::
Krožnik premera 2 metra na bajto rukneš, pa gor 8 glav, pa en dekoder, sprejemnik in maš ene 12.000 kanalov. Če veš kaj bi gledal je kul, če pa ne pa zna biti malce zamudno.
Koliko je cena omenjene investicije ?
scipascapa
http://www.infomir.eu/eng/products/iptv...
Cen sicer nisem našel.
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()

XS!D3 ::
Naročnino na kaj? Tole na linku je IPTV STB (namenjen ponudnikom), ki ti kot tak čisto nič ne koristi.

Verjetno rabiš kakšen namenski piratski hardware in software ali računalnik, ki ti opravi nečedne posle. Ugibam.

Sej obstajajo free IPTV liste, samo je bolj žalost tako v kvaliteti kot sinhronizaciji. In pa ''jebanje'' z njimi vsakodnevno. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()

globoko grlo ::
Kaj pa je ta podražitev drugega kot pa TV prispevek???
ProPlusu se kolca po teh skor 14€/mesec, ki jih pogoltne naša ljuba nacionalka. PP hoče samo 1/3 tega :)
ProPlusu se kolca po teh skor 14€/mesec, ki jih pogoltne naša ljuba nacionalka. PP hoče samo 1/3 tega :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

D3m ::
globoko grlo je izjavil:
Kaj pa je ta podražitev drugega kot pa TV prispevek???
Ko bi vsaj kakšne kvalitetne programe imeli

|HP EliteBook|R7 8840U|

roCkY ::
Nacionalka ima veliko bolj kakovosten program kot PP. Precej je tudi spama a bistveno manj kot na privatnih TV.
Kakšna kakovost so neki resničnostni šovi, neke čvek limonade in reklame mi ni jasno. Drugega pa poleg nekih oguljenih filmov in nekaj serij ne najdem na PP. Res pa tako malo gledam da ne poznam podrobno sheme zadnjih par mesecev.
Problme pa nastaja, ker bodo z več € pospravili določena evropska in svetovna prvenstva na svoj PAY TV (naslednji eurobasket recimo gre, če sem prav zasledil, k njim).
Kakšna kakovost so neki resničnostni šovi, neke čvek limonade in reklame mi ni jasno. Drugega pa poleg nekih oguljenih filmov in nekaj serij ne najdem na PP. Res pa tako malo gledam da ne poznam podrobno sheme zadnjih par mesecev.
Problme pa nastaja, ker bodo z več € pospravili določena evropska in svetovna prvenstva na svoj PAY TV (naslednji eurobasket recimo gre, če sem prav zasledil, k njim).

Looooooka ::
Nacionalka ima vsaj program, ki je bistven z vidika kulture... pa ceprav ga osebno skoraj nikoli ne gledam. Placevanje za reklame in poceni mehiske nanizanke, ki jih rabis samo na hitro prevesti in predvajati se s tem be morejo primerjat. Niti poscana rumena porocila, ki jih ven mece pro plus.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()

scipascapa ::
In zakaj so kljub 100 mio € letno RTV še reklame? Zakaj? Zato, ker so požrešni in 2-3x preveč zaposlenih.

scottiepippen: Ne se razburjat, ker škodi zdravju. Vazelin si samo kupi, da ne bo bolelo.

Mato989 ::
Nacionalka ima vsaj program, ki je bistven z vidika kulture... pa ceprav ga osebno skoraj nikoli ne gledam. Placevanje za reklame in poceni mehiske nanizanke, ki jih rabis samo na hitro prevesti in predvajati se s tem be morejo primerjat. Niti poscana rumena porocila, ki jih ven mece pro plus.
Nič ni bistveno.... tole opravičevaje da moramo vsi plačevat ker bi se eni radi šli "kulturo" je samo izgovor za pobiranje denarja DELOVNEMU LJUDSTVU!
"Nobody spends somebody elses money as carefully as he spends his own"
To je izrekel Friedman, dajmo se tega držat in dajmo denar ljudem in ga naj zapravijo kot mislijo da je prav, tako bo najbolje porabljen ne pa prisilno jemat vsem in zapravljat slabo kot počnejo VSE države po Svetu...

Starodavni ::
Pozdravljeni,
imam vprašanje, če kdo ve odgovor na njega.
Imamo TopTrio C paket, ki je bil naročen v poletnem času leta 2015 in sem pobrskal malo po računih pa opzail, da je račun za mesec februar višji za 5 € v primerjavi z računi v mesecih november, decemer in januar.
Potem pa vidim da bo račun za mesec marec povišan še za dodatnih 1.2 € tako da bo v primerjavi z januarjem račun za marec 6 € višji.
Ker pa sem zmeden, me zanima, koliko je bilo napovedano da bo podražitev zaradi proplusa.
Imamo optiko 100 mbit povezavo in 2 TV, ki sta na siol box (v sklopu paketa TopTrio C)
Torej, je ta podražitev realna in od kje so pobrali te cifre, ker najdem le tole:
Pakete, ki vključujejo televizijo, bo 1. marca podražil tudi Telekom Slovenije. Cene paketov se bodo povišale za dva evra, cene paketov Modri pa za tri evre mesečno.
vir: http://www.zurnal24.si/podrazitev-napov...
Hvala za odgovore, ker mi ni jasno, zakaj je podražitev že v februarju, če tu piše da se sprememba zgodi s prvim marcem 2017
imam vprašanje, če kdo ve odgovor na njega.
Imamo TopTrio C paket, ki je bil naročen v poletnem času leta 2015 in sem pobrskal malo po računih pa opzail, da je račun za mesec februar višji za 5 € v primerjavi z računi v mesecih november, decemer in januar.
Potem pa vidim da bo račun za mesec marec povišan še za dodatnih 1.2 € tako da bo v primerjavi z januarjem račun za marec 6 € višji.
Ker pa sem zmeden, me zanima, koliko je bilo napovedano da bo podražitev zaradi proplusa.
Imamo optiko 100 mbit povezavo in 2 TV, ki sta na siol box (v sklopu paketa TopTrio C)
Torej, je ta podražitev realna in od kje so pobrali te cifre, ker najdem le tole:
Pakete, ki vključujejo televizijo, bo 1. marca podražil tudi Telekom Slovenije. Cene paketov se bodo povišale za dva evra, cene paketov Modri pa za tri evre mesečno.
vir: http://www.zurnal24.si/podrazitev-napov...
Hvala za odgovore, ker mi ni jasno, zakaj je podražitev že v februarju, če tu piše da se sprememba zgodi s prvim marcem 2017

Tilen ::
Telekom vsak december klasično podraži praktično vse pakete za 1 EUR, ta podražitev s 1.3.2017 je pa izredna. Tukaj so na voljo vsa obvestila. Preveri v katere podražitve si se vse ujel.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

polpo ::
Podražijo naslednji mesec, ne ta. Torej si poglej boljše vse postavke na računih, ker od leta 2015 niso podražili novih TopTrio paketov (A,B,C), so pa stare.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polpo ()

estons ::
Telemach podražil in istočasno obvestil uporabnike, da njihov D3GO ne bo delal na novejših brskalnikih - priporočajo nameščanje zastarele verzije ali uporabo Internet Explorerja. Če ne bi bilo tragično, bi bilo smešno...

Starodavni ::
Sem pogledal stare račune, ki jih dobivam na outlook mailu in sem opazil da precej nihajo vrednosti, mi ni čisto jasno, zakaj smo pred več kot 7 meseci plačevali višji račun potem pa se je obrnilo in je prišlo do padca in zdaj je spet nazaj na tisto raven prišlo kot takrat. So bili kakšni zimski popusti, za katere mi ni znano.
referenčna točka vseh računov je 56,95 EUR, toliko je recimo bil račun v mesecu junij 2016
1x letno aktiviram tisti popust za 10 EUR in potem se račun poceni za 10 EUR, ampak to vidim da naredi v prihodnjem mesecu od meseca aktivacije.
Pa pod sklopom teh paketov, ki naj bi se podražili ne najdem TopTrio C, tako da ga očitno niso podražili.
internet in televizija pa nista imela večjih motenj, da bi zaradi tega bila nižja cena.
Se pravi je mogoče, da nas še čaka podražitev ali kaj za 1,2 EUR, ali v tem primeru 2,4 EUR ker imamo dva TV siol boxa za dva tv.
v tem primeru bo pa na to mesto primeren tale video:
referenčna točka vseh računov je 56,95 EUR, toliko je recimo bil račun v mesecu junij 2016
1x letno aktiviram tisti popust za 10 EUR in potem se račun poceni za 10 EUR, ampak to vidim da naredi v prihodnjem mesecu od meseca aktivacije.
Pa pod sklopom teh paketov, ki naj bi se podražili ne najdem TopTrio C, tako da ga očitno niso podražili.
internet in televizija pa nista imela večjih motenj, da bi zaradi tega bila nižja cena.
Se pravi je mogoče, da nas še čaka podražitev ali kaj za 1,2 EUR, ali v tem primeru 2,4 EUR ker imamo dva TV siol boxa za dva tv.
v tem primeru bo pa na to mesto primeren tale video:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Starodavni ()

qwe ::
9.1.2017: Obveščamo vas, da bo Telemach svojim uporabnikom po vsej Sloveniji in na vseh platformah še naprej omogočal nemoteno spremljanje programov medijske hiše Pro Plus, med katerimi sta tudi POP TV in Kanal A, in sicer brez doplačila.
10.3.2017: Povzetek iz prospekta: Cene paketov smo povišali za 2,5€, saj smo v začetno shemo dodali OTO in KINO.
No comment:(
10.3.2017: Povzetek iz prospekta: Cene paketov smo povišali za 2,5€, saj smo v začetno shemo dodali OTO in KINO.
No comment:(

Ne vidim problema. :)
Jaz tudi ne vidim, plačal bom ceno na pogodbi kot sem jo do sedaj.
Saj piše:
9.1.2017: Obveščamo vas, da bo Telemach svojim uporabnikom po vsej Sloveniji in na vseh platformah še naprej omogočal nemoteno spremljanje programov medijske hiše Pro Plus, med katerimi sta tudi POP TV in Kanal A, in sicer brez doplačila.

broken/link ::
Ceno maš na pogodbi? Si zihr? Naredi doublecheck, ker telekomunikacijski operaterji že par let ne dajejo cene na pogodbo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: broken/link ()

Good luck. Poročaj po enem mesecu iz mobilca, ko ti izklopijo ;>
Sej to je ravno fajn.
Če mi izklopijo leti ulica ven pa vsi kabli zraven.

In še večja položnica. :)

konspirator ::
Spc
Saj je online na strani
https://val202.rtvslo.si/2017/03/kje-pa...
mp3 za vlc
Saj je online na strani
https://val202.rtvslo.si/2017/03/kje-pa...
mp3 za vlc
http://videoweb2.rtvslo.si/ava_archive03/2017/03/15/Drajatelevizijaininternetizbireni3373825.mp3
--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()

cekr ::
Najboljše je na koncu:
Sedaj vržemo televizijo stran!
Sedaj vržemo televizijo stran!
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | POP TV in Kanal pod isto streho kot Telemach (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 28428 (22695) | Ajnstajn` |
» | Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 47003 (40648) | next3steps |
» | Planet TV (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 36313 (31095) | zuz3k |
» | Boš septembra doma?Oddelek: Loža | 10934 (6224) | Silck |
» | TV Pika odhaja, prihaja POP BRIOOddelek: Loža | 8234 (5736) | Tarzan |