Forum » Igre » Factorio
Factorio
AgiZ ::
Factorio je prilezel do verzije 1.0.
Sem ga po dolgem času zagnal... in se ne morem odlepiti od ekrana
Sem ga po dolgem času zagnal... in se ne morem odlepiti od ekrana
Silici ::
Dodatno izboljšana sleeper baza: fluid linija na main buss ima 5 polj, sedaj je dodana še 9ta linija bakra. Dizajn taljenja je narjen tako, da napolni belt 100%, kar pomeni da je sedmi talilec namenjen ravno temu in ni izkoriščen 100%, z droni se potem pobere višek še s teh talilcev, kar doda skoraj polen belt. Dizajn za 4 belte se tako poveča na 10 beltov , to nanese 1 raketa na 2 minuti in 10 sekund ali 26.7k bakra in 32.7k železa na minuto. Ta poteza je komplet dizajn pahnila v zelo dober vsesplošni eficience, jeklo in energija poklekne če se aktivira obramba za daljši čas, rafinerija ima še 5% zmogljivosti. Baza potrebuje še en build zaradi posledic balasiranja z boosterji na neprimernih pozicijah, dizajn je prioriteta.
Taip4n ::
Nice. Jaz špilam ene par tednov, sedaj se ukvarjam kako bom craftal modre kartice itd. Sem pa že ugotovil, da si nisem ravno ok zastavil glavnih linij. Torej baker, iron itd. Vse nekam vlečem, splittam itd. :) Drgač pa špil addictive as fck.
A se bitterji lahko respawnajo tam kjer si jih ubil? Počistim okolico in čez nekaj časa spet vidim ene par gnezd.
Sleeper mirror baza različica, zadeva je sedaj v teritoriju RPM (rocket per minut). Zgrajena je v scenariju oarc z coinsi, ki dajo infiniti box, kar pomeni da ni potrebe po vlakih. Grind coinsov ni več prijeten za tako dimenzijo baze, tako da bi blo bolš "old school" z vaki. Eficience je OK, razen prostorsko je malo slabše, ker ni potrebe po dvjni produkciji gradbenega materjala in eden prostor za delanje prototipov segmentov je dovolj:
Nevem kako naj to povem parv, v igri sem od samga začetka, niti multija ni blo še, na trenutke imam občutek da sem uplival na razvoj igre, mogoče si to samo domišljam, ker po drugi strani je main buss osnova, od tukaj sem izahajal in izpopolnjeval bazo čez update (kar pritegne večina igralcev). Pred tem sem bil "expert" za rafinerijo, potem se je pojavil Oarc scenarijo in sem šel na "svoje". Je avtorsko delo.
Scenari ki omogoča da vsak igralec gradi svojo bazo, se pravi en server in možnost solo spawn. Odlična zadeva, da na istmu servrju igrajo igralci z različnimi izkušnjami.
111111111111 ::
vsak svojo mapo? Ali vsak na svojem koncu mape?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Uporabljaš še kakšne druge mode? Sam sem prvo raketo in satelit izstrelil pri 70h gameplaya. Mi je pa kolega namestil krastorio, jetpack, production calculator itd. Nisem niti vedel kaj vse je vrgel notri, ker smo šli multiplayer.
Tole k špilaš je sandbox ali normal? Študiram, da bi začel en sandbox način...
Tole k špilaš je sandbox ali normal? Študiram, da bi začel en sandbox način...
Ajnstajn` ::
obstaja kak scenario ali mod, kot recimo oarc, da zacnne vsak na svojem koncu in da ima potem tudi vsak svoj research?
kolikor sem gledal, bi lahko to verjetno naredil s spacebook modom, kjer je vsak player svoj faction, ampak je mod zastarel
kolikor sem gledal, bi lahko to verjetno naredil s spacebook modom, kjer je vsak player svoj faction, ampak je mod zastarel
//
111111111111 ::
Končno....
https://factorio.com/blog/post/fff-418
https://factorio.com/blog/post/fff-418
We plan to release Factorio: Space Age expansion on October 21st 2024.
Price 35$
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Lowink ::
Test NON ban
No fino, Igra je master podalšek originala, igra ima "mini" problem železne srajce, prevelik DLC za cigara mode. just grab it :)
No fino, Igra je master podalšek originala, igra ima "mini" problem železne srajce, prevelik DLC za cigara mode. just grab it :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lowink ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 507329 (6895) | Nesta |
» | Kerbal Space Program (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 57871 (3251) | BigWhale |
» | Earth2 - potencialno novi "bitcoin"Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 4205 (2556) | Nedasemiveč |
» | Izračuni - poslovne financeOddelek: Šola | 1644 (1379) | con28 |
» | Najboljša survival igra?Oddelek: Igre | 6455 (3202) | Berserker |