Forum » Loža » Odstranljiva vinjeta
Odstranljiva vinjeta
kodsiti1 ::
Zanima me če piše kje, če je nedovoljeno, da vinjeto prilimas na folijo in nato na okno(tako jo lahko neposkodovano snameš in ni potrebno praskati)
In če to ni dovoljeno, a te lahko za to kaznujejo? V avto verjetno brez tvojega pooblastila tako nesmejo, veljavnost vinjete pa lahko dokažeš z računom. Ali je kako drugače?
In če to ni dovoljeno, a te lahko za to kaznujejo? V avto verjetno brez tvojega pooblastila tako nesmejo, veljavnost vinjete pa lahko dokažeš z računom. Ali je kako drugače?
- zaklenilo: zee ()
Machete ::
Najbolje, da jim samo poveš da jo imaš doma in jim samo račun pokažeš, tako se ne boš zafrkaval s folijo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
vorantz ::
njyngs ::
Če je vinjeta na foliji, je precej vidno. Pa če že misliš državo okrog prinašati, se potem ne pizdi, ko kradejo direktorji.
Ma zaklene naj se, kakor vem se tud kaznivih dejanj/prekrškov ne podpira.
urli ::
Seved da to ni dovoljeno in če te dobijo, se te obravnava kot da jo nimaš... lahk pa tvegaš, mogoče ne opazjo. Je pa jasno, da to eni počnejo, ker imajo več avtomobilov in potem lepo menjajo vinjeto ampak če te dobijo, bo kazen + vinjeto boš moral kupiti. Tu ne bo usmiljenja.
Aston_11 ::
Meni je opazil, da sem jo prestavljal, ko mi je jemal vzorec nafte na regionalki..., samo opomnil, da se mi je premikala...
Kdo Franci? V kateri uniformi? JE vinjeta začela poplesavati ob muziki ali kako se ti je premikala?
Če imajo več avtov je 100eur/leto pa res nepremostljiv strošek. Ampak ej Bavčar, Mramor pa JJ so pa barabe, hvatajo krivine.
Če imajo več avtov je 100eur/leto pa res nepremostljiv strošek. Ampak ej Bavčar, Mramor pa JJ so pa barabe, hvatajo krivine.
Aston_11 ::
kodsiti1 ::
Okej in kako me lahko on obtozi da ni pravilno namescena? Saj mu ni dovoljen vstop v avto, ali je tu pravna podlaga kako drugacna?
Mi greste pa res na jetra s tem moraliziranjem. Država že ve kaj je prav, aneda?
Mi greste pa res na jetra s tem moraliziranjem. Država že ve kaj je prav, aneda?
SaXsIm ::
Ker se vidi od zunaj. Ker če nimaš tako nameščeno, da se vinjeta in njena namestitev dobro vidi od zunaj, je vinjeta neustrezno nameščena, kar je enako, kot če je nimaš. Ne rabiš ga ti spustiti v svoj avto.
Je pa dejstvo, da če moraš za takšno stvar, kot je premeščanje vinjete med vozili spraševati na forumu, potem je bolje, da se tega ne lotevaš.
Je pa dejstvo, da če moraš za takšno stvar, kot je premeščanje vinjete med vozili spraševati na forumu, potem je bolje, da se tega ne lotevaš.
SaXsIm
bobby ::
Okej in kako me lahko on obtozi da ni pravilno namescena? Saj mu ni dovoljen vstop v avto, ali je tu pravna podlaga kako drugacna?
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?...
75.c in 75č člen,.. čitaj,.. pa še 77. člen tudi marsikaj pove.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bobby ()
zee ::
Pomoč pri krsenju zakonov. Ne, hvala. Zaklepam.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preverjanje vinjet s kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 21115 (3276) | mkos2 |
» | Je tako nalimana vinjeta veljavna? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 21884 (8674) | Netrunner |
» | Testna vožnja brez vinjete (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10938 (8456) | zmaugy |
» | Vinjeta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 52142 (35739) | Mare2 |
» | Folija za vinjeto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 37410 (34572) | pegaso |