Forum » Pomoč in nasveti » Matična ne projecira na ekran, a vse dela v redu
Matična ne projecira na ekran, a vse dela v redu
GabrieLeo ::
Torej,
Že nekaj časa nazaj se mi je zgodilo, da je sredi delanja osnovnih opravil ekran preprosto pokazal no display, v PCju pa je vse delalo navadno, programi so še vedno tekli, lahko sem slišal glasbo.
Posumil sem grafično. Ko sem malo prepihal kable in ekran je kazalo, da je bila najverjetneje napaka le na ekranu. Nekaj mesecev je delalo normalno potem pa spet.
Tokrat je sredi igranja ponovno ekran samo ugasnil, no display, vendar je tokrat nehala delovati tudi tipkovnica miška in slušalke. Definitivno nekaj muči matično. Sicer grafična še vedno lepo dela,
hlajenje procesorja prav tako. Je čas za nakup nove matične ali se da še kaj narediti?
Že nekaj časa nazaj se mi je zgodilo, da je sredi delanja osnovnih opravil ekran preprosto pokazal no display, v PCju pa je vse delalo navadno, programi so še vedno tekli, lahko sem slišal glasbo.
Posumil sem grafično. Ko sem malo prepihal kable in ekran je kazalo, da je bila najverjetneje napaka le na ekranu. Nekaj mesecev je delalo normalno potem pa spet.
Tokrat je sredi igranja ponovno ekran samo ugasnil, no display, vendar je tokrat nehala delovati tudi tipkovnica miška in slušalke. Definitivno nekaj muči matično. Sicer grafična še vedno lepo dela,
hlajenje procesorja prav tako. Je čas za nakup nove matične ali se da še kaj narediti?
Mitch ::
Poskrbi za boljše hlajenje ohišja. Poglej če imaš dovolj ventilatorjev, če so ščiščeni. Med zahtevnim opravilom (igranjem zahtevnih iger) daj prst na hladilnik od kakšnega čipa na matični plošči in povej, če je zelo vroč? Prav tako lahko za test pustiš ohišje odprto...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 3440 (3073) | Fif55 |
» | MacBook pro- ni slike v ne-osX (linux, win)Oddelek: Strojna oprema | 730 (686) | zee |
» | Ima kdo izkušnje s Tron prenosniki??Oddelek: Kaj kupiti | 3397 (2917) | Gogo |
» | Piskanje kompa in ta se ne prizge!Oddelek: Strojna oprema | 1565 (1418) | Morph3us |
» | moto racer 3Oddelek: Igre | 799 (605) | R@C@ |