» »

Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani

OracleDev ::

Živjo,
imam dobro idejo (po mojem mnenju :)) za izdelavo spletne aplikacije. Drugače sem programer/analitik vendar se tega ne bi rad lotil sam zato iščem nekoga za sodelovanje. Sicer poznam kar nekaj programerjev, vendar ne bi rad mešal "službe" z tem projektom. Plan imam izdelati spletno aplikacijo v Java okolju z povezavo na podatkovno bazo (plan je mssql oz. karkoli, ni niti bistveno in sem odprt za druge opcije).
Imam dobrih 10 (star sem 30 če koga zanima) let izkušenj z programiranjem (predvsem bolj na baznem nivoju) kar pomeni da mi baze lepo dišijo in tukaj ne vidim popolnoma nobenih težav pri razvoju. Glede na to da sem sodeloval (tako ali drugače (programer, analitik, vodja, ...) na že kar lepem številu projektov mislim da mi tudi tukaj ne manjka znanja in nerealnih pričakovanj. Sicer imam tudi znanje Jave ampak s tem se ne bi hvalil. Bi nekako rekel da znam brati ne pa pisati ;), zato bi predvsem rabil pomoč pri vzpostavitvi projekta in/ali celotnemu razvoju v Java okolju. To je že stvar dogovora.

Kakorkoli, če je kdo zainteresiran naj mi prosim javi. Kot sem rekel, je zadeva zaenkrat zgolj na papirju oz. v glavi in se lahko zmenimo ali za skupen razvoj v celoti ali pa po delih oz. po potrebi. Zadevo lahko seveda predstavim na kavi, pivu (častim vse ;)), skypu,... in se nato dogovoriva za nadaljevanje, če vidim da sva na isti liniji.
Najraje bi našel osebo, ki bo ravno tako navdušen nad idejo, sem pa pripravljen za razvoj tudi plačati (po dogovoru seveda, oceniva število potrebnih ur krat postavka in začneva). Glede na to da sem sedaj predvsem analitik tudi to ne bo težko in lahko mirno razbijem "projekt" na manjše dele in začnemo po delih.

Še na kratko kaj želim. Kot sem rekel bi šlo za spletno aplikacijo pri kateri je potrebno zagotoviti:
- dostop brez prijave in z prijavo preko FB, Google (različne pravice ob prijavi ali brez nje)
- dva nivoja dostopa ob prijavi (user, admin)
- sam podatkovni model ima trenutno cca 7 entitet (rabimo seveda CRUD za te)
- prikaz raznih seznamov podatkov, editiranje, dodajanje childov in podobno
- ...

Šlo bi za humanitaren projekt (to ne pomeni da ne plačam nič oz. da se s tem ne bi dalo nič zaslužiti), povem pa zato ker iščem sebi enake ljudi (se mam za dobro osebo :)). Vem točno kakšne so cene na trgu in kaj pomeni dobro programiranje. Če koga zanima kaj več, naj me prosim kontaktira in potem vidiva ali sva na isti valovni.
LP

PS: Upam da bo to kdo prebral v celoti :)

OracleDev ::

Ker se noben ne javi, spreminjam zadevo v zgolj placljivo.

Ce ima kdo ponudbo prosim pisite na ZS.

Rabil bi pa sledece oz kot rezultat po placilu bi imel vzpostavljen Java projekt oz spletno aplikacijo, v katero bi se prijavil z FB ali google racunom in bi ti izpisal npr, ime in priimek in sistemski cas iz izbrane oz dogovorjene podatkovne baze.

To bi bil prvi korak, ce pa bi bila oba zadovoljna bi pa nadaljevala.
Prosim za oceno dela.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Administracija - na kakšen način

Oddelek: Izdelava spletišč
6870 (646) techfreak :)
»

Izdelava svojega "dropboxa"

Oddelek: Izdelava spletišč
344516 (2993) techfreak :)
»

PHP vs. ASP.NET vs. $OTHER (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Programiranje
16313099 (10454) Spura

Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10138710 (26673) Primoz
»

oblikovna/pravna/itd pomoc pri spletni strani

Oddelek: Izdelava spletišč
361876 (1249) Road Runner

Več podobnih tem