Forum » Pomoč in nasveti » I CI modul TV za odkodirno kartico vogalni konektor ???
I CI modul TV za odkodirno kartico vogalni konektor ???
mat xxl ::
Torej imam neobičajno težavo in sicer iščem vogalni konektor za CI modul (Common Interface) , skratka , da bi prišla potem odkodirna kartica v TV pravokotno na ekran .
Omenjeno rabim, ker sem omejen z širino omare 90 com in imam TV, ki gre v mm noter. S standadnim modulom ni problema gre in je še ene 5 mm od roba TV, ja, problem pa nastane, ker sem nabavil sistem za sharanje TV kartic Smart VI, ki deluje na WIFI sistemu, problem tu je, da so te vodene kartice ene 2 cm daljše od standardnih ( ki so kot kreditne kartice) in sedaj TV ja ne dobim več v omaro. Mimogrede sistem Smart VI , kjer lahko upravljaš z eno master kartico do 9 tv jev deluje odlično, brez zamikov pri preklopu kanalov.
Torej ali je ta standard CI enak, kot PCMCIA v računalništvu ???? Ker potem bi rabil nekaj takega ...
Ali ima kdo kako pametno idejo kako priti do takega kotnega konektorja ali je PCMCIA in CI sploh enak konektor ?
Omenjeno rabim, ker sem omejen z širino omare 90 com in imam TV, ki gre v mm noter. S standadnim modulom ni problema gre in je še ene 5 mm od roba TV, ja, problem pa nastane, ker sem nabavil sistem za sharanje TV kartic Smart VI, ki deluje na WIFI sistemu, problem tu je, da so te vodene kartice ene 2 cm daljše od standardnih ( ki so kot kreditne kartice) in sedaj TV ja ne dobim več v omaro. Mimogrede sistem Smart VI , kjer lahko upravljaš z eno master kartico do 9 tv jev deluje odlično, brez zamikov pri preklopu kanalov.
Torej ali je ta standard CI enak, kot PCMCIA v računalništvu ???? Ker potem bi rabil nekaj takega ...
Ali ima kdo kako pametno idejo kako priti do takega kotnega konektorja ali je PCMCIA in CI sploh enak konektor ?
dukedl ::
ja, je standard "The CI uses the conditional-access module (PCMCIA) connector"
Common Interface @ Wikipedia
kero verzijo pa maš? oz kakšna je razlika med smartwii in smartwii lite ...(tle http://shop.smartwi.net/smartwi.html se nč ne znajdem)
Common Interface @ Wikipedia
kero verzijo pa maš? oz kakšna je razlika med smartwii in smartwii lite ...(tle http://shop.smartwi.net/smartwi.html se nč ne znajdem)
lp dukedl
mat xxl ::
Imam ta 2 na sliki z 3 karticami, potem lahko itak dokupiš ... se dobi pri nas za enako ceno in računom.
Torej PCMCIA in CI sta v osnovi enaka ? Vsaj po konektorju mislim ?
Torej PCMCIA in CI sta v osnovi enaka ? Vsaj po konektorju mislim ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6219 (5184) | Tomay |
» | najmanjša satelitska antena?Oddelek: Zvok in slika | 4093 (3781) | CaqKa |
» | USB w-lanOddelek: Kaj kupiti | 901 (818) | Ziga Dolhar |
» | RedHat 9 install problemOddelek: Operacijski sistemi | 1047 (861) | ||_^_|| |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12768 (9322) | pujsek_ |