Forum » Hlajenje in modifikacije » Kraken G10 in priključitev 4 pinskega konektorja vodne glave
Kraken G10 in priključitev 4 pinskega konektorja vodne glave
Navje ::
Na grafično kartico nameravam priključiti Kraken G10 z Thermaltake water 3.0 performer. Sedaj me pa zanima kam naj priključim 4 pinski konektor vode glave, naj kupim 4 pinski Y splitter in ga skupaj z ventilatorjem od G10 priklopim na grafično, ga priklopim na matično, ali ga vežem z 4 pinskim molexom direkt na napajalnik?
Bi bil zelo hvaležen za odgovore, namreč sem še bolj začetnik v tej smeri, imam pa veliko zanimanje po izobraževanju okoli alternativnega hlajenja in mi vsak nasvet pride prav.
Bi bil zelo hvaležen za odgovore, namreč sem še bolj začetnik v tej smeri, imam pa veliko zanimanje po izobraževanju okoli alternativnega hlajenja in mi vsak nasvet pride prav.
dolenc ::
Priklop ga na svoj header na plati, ne skupaj z ventilatorjem. Ali, če te ne moti, da je stalno na 100%, tudi na molex.
gddr85 ::
lahko priključiš na katerikoli 3/4 pin na matični, če imaš v biosu možnost daš na full rpm
Hvala za odgovor, kje se pa da kupit, pri nas, kaksen 3 ali 4 pinski podalsek za ventilator oz. v mojem primeru vodno glavo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lučka na monitorju utripaOddelek: Pomoč in nasveti | 2301 (1854) | Duhec |
» | Diagnosticiranje težave pri PC-juOddelek: Pomoč in nasveti | 1274 (1095) | dotcis |
» | Menjava napajalnika, delajo le ventilatorjiOddelek: Strojna oprema | 2019 (1787) | Janac |
» | ventilator za napajalnik - se ne splača...?!?Oddelek: Strojna oprema | 1509 (1268) | RejZoR |
» | ATI5850 in Asus P5KOddelek: Zvok in slika | 1968 (1664) | Jst |