Forum » Pomoč in nasveti » Critical process died bsod, probam ponovno namestiti pa tcpip.sys bsod W10
Critical process died bsod, probam ponovno namestiti pa tcpip.sys bsod W10
BivšiUser2 ::
Nekje v začetku oktobra sem znanki na računalnik namestil 32 bitni W10 (licenčni, prej je bila gor Vista 32bit) Do zdaj ji je vse normalno laufalo,par dni nazaj pa se je pojavil BSOD critical proces died. Probal tudi Safe mode z in brez interneta in je rezultat isti. Ok grem skozi mem test gre gladko skozi, sfc /scannow ukazi mi javi, da najprej probam repair vendar do tega ne pride, disk je tudi vredu. Ajde se odločim en dopoldan reskirat pa namestiti še enkrat pa mi računalnik takoj po izbiri jezika, se pokaže BSOD povezan z gonilnikom tcpip.sys. Menjavati komponent ne gre, da bi sprobal kaj je narobe, ker trenutno sam nimam pc-ja (pride po novem letu). Kaj bi bilo lahko po vaše oz. kaj naj še sprobam preden grem v sestavo novega računalnika?
Komponente
Matična Biostar ta690g am2
Procesor Athlon 64 x2 4000
Rami drr2 2x1gb 800mhz ceon
FM 56kb pci v.92 interni modem
p.s. Naj še omenim, da W10 v safe mode with networking kaže, da ni mrežne se pa v navadnem načinu naloži.
Komponente
Matična Biostar ta690g am2
Procesor Athlon 64 x2 4000
Rami drr2 2x1gb 800mhz ceon
FM 56kb pci v.92 interni modem
p.s. Naj še omenim, da W10 v safe mode with networking kaže, da ni mrežne se pa v navadnem načinu naloži.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Anney ::
Mogoče kaj podobnega temu?
Težava Microsoft-Windows-Kernel-Power
Tudi meni še ni uspelo rešit težave. Zdaj je bilo celo 3 dni mir, potem pa kar eden za drugim dva bsoda.
Težava Microsoft-Windows-Kernel-Power
Tudi meni še ni uspelo rešit težave. Zdaj je bilo celo 3 dni mir, potem pa kar eden za drugim dva bsoda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
BivšiUser2 ::
Nažalost ne. Sistem je star 8 let. Do tistih dump fajlov
se da priti na kakšen način preko hirens boota ali live ključka ?
se da priti na kakšen način preko hirens boota ali live ključka ?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BivšiUser2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 611 (380) | Riff |
» | BSOD 0x00000124Oddelek: Pomoč in nasveti | 1575 (1016) | s1m0n |
» | Windows 7 BSOD problem ("BCCode: c1")Oddelek: Pomoč in nasveti | 1117 (1060) | jan01 |
» | win 7 bsod - okvara matične ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1838 (1667) | vander |
» | BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 935 (706) | bluefish |