Forum » Pomoč in nasveti » BSOD
BSOD
pollynet ::
Pozdravljeni.
Imam težave, ki so vidne iz priloženih slik, problem se mi je pojavil, že pred kakimi štirinajstimi dnevi, ampak vedno pogosteje se je začel pojavljati blue screen.
Sedaj pa ne moram več niti v OS (izjema je safe mode), ker se mi že tik pred vstopom sesuje ,za to bi vas lepo prosil, če mi lahko kako pomagate z nasveti, ker nimam pojma kako naj se spopadem s težavo.
Se vam že v naprej zahvaljujen.
Hvala, LP
Imam težave, ki so vidne iz priloženih slik, problem se mi je pojavil, že pred kakimi štirinajstimi dnevi, ampak vedno pogosteje se je začel pojavljati blue screen.
Sedaj pa ne moram več niti v OS (izjema je safe mode), ker se mi že tik pred vstopom sesuje ,za to bi vas lepo prosil, če mi lahko kako pomagate z nasveti, ker nimam pojma kako naj se spopadem s težavo.
Se vam že v naprej zahvaljujen.
Hvala, LP
Highlag ::
Fino bi bilo, če bi res objavil kakšno sliko.
Drugače je pa za začetek prepisati številko napake, ki je izpisana na modrem ekranu in jo vpisati v google...
Drugače je pa za začetek prepisati številko napake, ki je izpisana na modrem ekranu in jo vpisati v google...
Never trust a computer you can't throw out a window
bluefish ::
Daj sliko normalno shrani na shrani.si ali kam podobno in potem sem nalepi. Na rapidshare po rar datoteko slike nedvomno ne bom(o) hodil(i).
333333 ::
Daj sliko normalno shrani na shrani.si ali kam podobno in potem sem nalepi. Na rapidshare po rar datoteko slike nedvomno ne bom(o) hodil(i).
+1
Spiritual
Vanquish ::
za zacetek lepo spihaj racunalnik - ce se je pred kratkim zacelo pojavljat in vedno pogosteje nebi rekel, da je SW zadeva, temvec HW. Prvo omogoci normalno zracenje, da vidis ce kaj pomaga, potem pa dalje analiziraj
bluefish ::
Jp, tole bo grafična. Najprej preveri, če se pregreva. Če ne, potem znižaj frekvence s programom RivaTuner. Poskusiš lahko tudi z odstranitvijo gonilnikom in namestitvijo novih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | shrani.si (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10866 (2621) | njyngs |
» | Namestitev PROBLEM!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 684 (565) | gun2ter |
» | Warner Bros. priznal obsežne zlorabe DMCA takedown postopkaOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 12019 (9902) | noraguta |
» | računalnik se samodejno rebootaOddelek: Pomoč in nasveti | 699 (642) | krip |
» | hitra ripkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (890) | dejan03 |