Forum » Pomoč in nasveti » Paypal Withdrow - težava
Paypal Withdrow - težava
megy ::
Zdravo, imam težavo...
Iz paypala sem naredila withdrow denarja na visa kartico (skb banke) - navadno za TRR.
Pozabila sem v paypalu spremeniti, ker sem pred dvema tednoma dobila novo kartico in sem naredila withdrow na št. stare kartice.
Kaj sedaj? Kako do sredstev? Ali naj rešujem z skb ali s paypalom?
Je imel kdo tako izkušnjo?
Iz paypala sem naredila withdrow denarja na visa kartico (skb banke) - navadno za TRR.
Pozabila sem v paypalu spremeniti, ker sem pred dvema tednoma dobila novo kartico in sem naredila withdrow na št. stare kartice.
Kaj sedaj? Kako do sredstev? Ali naj rešujem z skb ali s paypalom?
Je imel kdo tako izkušnjo?
AC_DC ::
Stara kartica je potekla ? Pri meni ostanejo številke kartice enake, ko stara poteče.
Na skb strani najdi staro/novo.
Trr je ostal enak ?
Ti imaš problem, ker ne beremo tvojih misli in ne poznamo situacije.
Na skb strani najdi staro/novo.
Trr je ostal enak ?
Ti imaš problem, ker ne beremo tvojih misli in ne poznamo situacije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
megy ::
Ne, številka na kartici je druga - TRR je isti. Nakazilo je šlo na visa kartico - številko, katera se je spremenila.
Sem kontaktirala skb in mi ne znajo nič konkretnega povedati. Rekli so mi, da naj v paypal dodam novo kartico. Ok, to bom storila, samo mene zanima kaj bo z že nakazanim denarjem.
Sem kontaktirala skb in mi ne znajo nič konkretnega povedati. Rekli so mi, da naj v paypal dodam novo kartico. Ok, to bom storila, samo mene zanima kaj bo z že nakazanim denarjem.
jype ::
Zagotovo ga prej ali slej dobiš na račun, ker stare SKB kartice še vedno delujejo - vsaj do novega leta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 775450 (2390) | Legon |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137808 (17772) | igi82m |
» | Paypal nakaziloOddelek: Loža | 3838 (3202) | jack |
» | Visa debit verifikacija problemOddelek: Pomoč in nasveti | 20778 (18530) | Vrocipes |
» | Odprtje PayPall accounta na firmo...Oddelek: Loža | 9228 (8556) | c00L3r |