Forum » Pomoč in nasveti » redirect skoraj na vsaki strani.
redirect skoraj na vsaki strani.
gazer ::
Zdravo, ali kdo ve kako bi rešil težavo, da me redirecta če stisnem na katero koli povezavo ali link na (Čestitamo kupec Telekom Slovenije d.d.! Vi ste današnji srečni zmagovalec!) stran.
http://w.iphone.dailydeal-s.com/SI/LP11...
ker mi gre že tak na živce, da se mi bo ftrgalo... nikoli nisem na kakih straneh, da bi lahko dobil kakšen virus, saj sem izredno previden glede tega. Nasveti? pls
http://w.iphone.dailydeal-s.com/SI/LP11...
ker mi gre že tak na živce, da se mi bo ftrgalo... nikoli nisem na kakih straneh, da bi lahko dobil kakšen virus, saj sem izredno previden glede tega. Nasveti? pls
bobby ::
Potegni na comp adwcleaner
Link:https://toolslib.net/downloads/viewdown...
In ga zazeni in pocakaj
Potem pa brisi vse, kar najde. Beri navodila, ne mores zgresit
Potem pa porocaj, ce bo kaj bolje.
Link:https://toolslib.net/downloads/viewdown...
In ga zazeni in pocakaj
Potem pa brisi vse, kar najde. Beri navodila, ne mores zgresit
Potem pa porocaj, ce bo kaj bolje.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
# Username : David - GAMER-PC
# Running from : C:\Users\David\Downloads\adwcleaner_5.026 (1).exe
# Option : Cleaning
# Support : http://toolslib.net/forum
***** [ Services ] *****
***** [ Folders ] *****
***** [ Files ] *****
[-] File Deleted : C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxps_cdncache-a.akamaihd.net_0.localstorage
[-] File Deleted : C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxps_cdncache-a.akamaihd.net_0.localstorage-journal
***** [ DLLs ] *****
***** [ Shortcuts ] *****
***** [ Scheduled tasks ] *****
***** [ Registry ] *****
***** [ Web browsers ] *****
[-] [C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] [Startup_URLs] Deleted : hxxp://www.istartsurf.com/?type=hp&ts=14468161...
[-] [C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] [Homepage] Deleted : hxxp://www.mystartsearch.com/?type=hp&ts=14132...
:: "Tracing" keys removed
:: Winsock settings cleared
########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[C1].txt - [1432 bytes] ##########
Ponovno zaženem... odperem chrome... že ko novi tab odprem mi vreže spet redirect ven... i dont get it :(
Ponovno zaženem... odperem chrome... že ko novi tab odprem mi vreže spet redirect ven... i dont get it :(
# Running from : C:\Users\David\Downloads\adwcleaner_5.026 (1).exe
# Option : Cleaning
# Support : http://toolslib.net/forum
***** [ Services ] *****
***** [ Folders ] *****
***** [ Files ] *****
[-] File Deleted : C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxps_cdncache-a.akamaihd.net_0.localstorage
[-] File Deleted : C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxps_cdncache-a.akamaihd.net_0.localstorage-journal
***** [ DLLs ] *****
***** [ Shortcuts ] *****
***** [ Scheduled tasks ] *****
***** [ Registry ] *****
***** [ Web browsers ] *****
[-] [C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] [Startup_URLs] Deleted : hxxp://www.istartsurf.com/?type=hp&ts=14468161...
[-] [C:\Users\David\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] [Homepage] Deleted : hxxp://www.mystartsearch.com/?type=hp&ts=14132...
:: "Tracing" keys removed
:: Winsock settings cleared
########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[C1].txt - [1432 bytes] ##########
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gazer ()
aaa1 ::
Poskusi takole:
https://malwaretips.com/blogs/cdncache1...
pa poročaj. :) Tele stvari ali se naselijo kot chrome extension al pa svoj program in so spisane tako da če samo na enem mestu izbrišeš se lepo naselijo nazaj. So kar trdovratna golazen in dokler se je ne boš znebil povsod bodo vedno nazaj prišli. Tako da zapomni si kje vse je in po vsakem neuspešnem koraku pojdi nazaj kjer si že zbrisal ker je velika verjetnost da so revertal tvoje spremembe.
https://malwaretips.com/blogs/cdncache1...
pa poročaj. :) Tele stvari ali se naselijo kot chrome extension al pa svoj program in so spisane tako da če samo na enem mestu izbrišeš se lepo naselijo nazaj. So kar trdovratna golazen in dokler se je ne boš znebil povsod bodo vedno nazaj prišli. Tako da zapomni si kje vse je in po vsakem neuspešnem koraku pojdi nazaj kjer si že zbrisal ker je velika verjetnost da so revertal tvoje spremembe.
mailer ::
Priporočam en free antivirus (uporabljam Avast), Spybot in Ccleaner. Vse namesti in posodobi potegni internet kabel iz računalnika, izberi za antivirus scan ob zagunu, še preden pride v winse, spucaj nesnago, ponovno zaženi, zaženi sybot, počisti kar najde, ponovno zaženi in poženi ccleaner (čiščenje registrov) ter ponovni zagon. Če težava še vedno obstaja poglej v nameščenih programih ali dodatkih za browserje kaj je za odstranit.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
bobby ::
Lahko pa se ena opcija, resetiraj Croma na factory default,.. Google it,..
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
MasterKiD ::
Imaš neko nesnago v računalniku... Postopek rešitve je enostaven.
1. Preveri, če imaš v brskalnikih kakšne sumljive razširitve (in jih odstrani!)
2. Preveri pod programe in tiste, ki jih maš nameščene (in jih ne poznaš, so sumljivi) jih odstrani
/ Če to ne reši težav nadaljuj...
3. Ponovno namesti brskalnik & resetiraj namestitve brskalnika
4. Potegni si dol MalwareBytes Anti-Malware in zažene scan in potem naj ti izbriše 'najdene stvari'
/ Če ti pa to ne odpravi težav pa ponovno naloži OS, ampak sem siguren, da si ta 'adware' (predvidevam) naložil sam :)
1. Preveri, če imaš v brskalnikih kakšne sumljive razširitve (in jih odstrani!)
2. Preveri pod programe in tiste, ki jih maš nameščene (in jih ne poznaš, so sumljivi) jih odstrani
/ Če to ne reši težav nadaljuj...
3. Ponovno namesti brskalnik & resetiraj namestitve brskalnika
4. Potegni si dol MalwareBytes Anti-Malware in zažene scan in potem naj ti izbriše 'najdene stvari'
/ Če ti pa to ne odpravi težav pa ponovno naloži OS, ampak sem siguren, da si ta 'adware' (predvidevam) naložil sam :)
Probal vse stvari na linku pa ni šlo... resetiral brskalnik in je fixalo... antivirus mam bitdefender free edition
MalwareBytes Anti-Malware zaženem 1x mesečno pa nikoli nič ne najde... edina možnost se mi zdi, da je ko kakšen film dol potegnem( ne s partisa. Kvečjemu z piratebay-a). Anyway hvala za help ;)
MalwareBytes Anti-Malware zaženem 1x mesečno pa nikoli nič ne najde... edina možnost se mi zdi, da je ko kakšen film dol potegnem( ne s partisa. Kvečjemu z piratebay-a). Anyway hvala za help ;)
Aja, še eno vprašanje... kako je to možno, da sem na laptopu resetiral chrome pa je potem delalo na obeh računalnikih normalno? namreč jaz sem dobil redirect na 1vem in 2gem pc-ju... odpravil pa sem težavo samo na enem(na tistem ko je več nesnage) in na 2gem tudi več ni težav.
OZZY ::
Pri takih zadevah moraš malo vedet kako ponavadi delujejo. Dostikrat se ti namestijo v zagon in se program nesnage naloži že v štartu. In ne pomaga nič od naštetega, saj ponavadi sploh ne najde programa. Poglej, kaj se ti naloži ob zagonu (preko msconfig)... če je kaj sumljivega odkljukaj. Ko to anrediš uporabiš malwarebytes in brišeš iz registra stvari, ki ne pašejo tam. Vendar pozor.. če ne poznaš kaj brisat oz. kaj je del winsos potem se tega ne lotit, saj lahko narediš še več škode.
Go with the flow.
Siddh ::
Kolega je imel v bližnjici za chrome nastavljeno, da ga takoj usmeri na neko sumljivo stran in začne kar samodejno prenašat neke dodatke itd. Poskusi chrome zagnati z njegove originalne zagonske datoteke.
Manager ::
Čao
Sem imel enako težavo. Ob zagonu Chroma me je preusmerilo, in odprlo, spletno stran npr. yourconnectivity.net, razne strani z igrami ipd. Nastavil sem, da mi odpre google brskalnik, ampak nič ni pomagalo.
Rešitev je bila, da sem šel pod Settings - Show Advanced Settings - Reset settings (Restore settings to their original defaults)
Lp
Sem imel enako težavo. Ob zagonu Chroma me je preusmerilo, in odprlo, spletno stran npr. yourconnectivity.net, razne strani z igrami ipd. Nastavil sem, da mi odpre google brskalnik, ampak nič ni pomagalo.
Rešitev je bila, da sem šel pod Settings - Show Advanced Settings - Reset settings (Restore settings to their original defaults)
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je tole spam, virus morda (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12623 (7791) | operator88 |
» | Oglasi na internetu (imam adblock pa so še kar oglasi)Oddelek: Omrežja in internet | 2818 (2208) | Kamion |
» | Recover Google BookmarksOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (793) | solatko |
» | Google Chrome VprašanjeOddelek: Programska oprema | 2162 (1204) | marram |
» | Virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1720 (1394) | Hayabusa |