Forum » Pomoč in nasveti » chieftec DA-01BL-D (ventilator)
chieftec DA-01BL-D (ventilator)
nikonezna ::
A bi mi lahko kdo, ki ima chieftecovo ohišje DA-01BL-D izmeril za koliko je oddaljen ventilator od roba. Zapišite mi kar v taki obliki (oddaljenost od spodnjega roba, oddaljenost od levega roba).
Naaajlepša hvala
Naaajlepša hvala
mato22 ::
Če misliš za ventilator na stranici, pol meri od spodnjega roba točno 10 cm in ond levega prav tako 10 cm (od robu, kjer se odpira ohišje)
Meril sem do robu ventilatorja in od robu stranice.
Sam mam drugače Chieftec DX-01SL-D, se prav srebrne barve samo je postavitev ventilatorja po mojem ista.
Meril sem do robu ventilatorja in od robu stranice.
Sam mam drugače Chieftec DX-01SL-D, se prav srebrne barve samo je postavitev ventilatorja po mojem ista.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mato22 ()
nikonezna ::
Hvala sam tvoj je midi...DX so midi DA pa so big....tako da verjetno ne bo enako....hvala vseeno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ledice za na TVOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4217 (3544) | Unknown_001 |
» | vertikalno centriranje straniOddelek: Izdelava spletišč | 1631 (1320) | rokpok |
» | Težave s tiskalnikom (spodaj ne natisne npr. številke strani)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1207 (1156) | ToniT |
» | Izrez Raznih motivov v ohišja... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6656 (4169) | DimmniBurek |
» | micro DVDOddelek: Zvok in slika | 1337 (999) | Kaiser |