Forum » Šola » Kam z 3 letnim programom
Kam z 3 letnim programom
Exile3 ::
Narejeno imam 3 letno srednjo šolo avtoelektričar, zanima me kam se lahko z 3 letnim programom vpišem v nadaljno šolanje
tony1 ::
Ni hudič, da ne v 4 letno srednjo šolo. Povprašaj psihologinjo na tvoji šoli, takšna vprašanja so njeno delo - če si še v šoli?
IceIceBaby ::
Nabavi osnovno opremo, odpri s.p. in začni delati. Veliko bolj produktivno kot neskončno šolanje.
Boobiz ::
Če hočeš na kak faks, potem vpiši +2 srednje šole, da postaneš tehnik in opraviš maturo.
I'm drunk, what's your excuse?
francek1 ::
S tako šolo bi jaz šel v Nemčijo delat, šolal pa bi se ob delu.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
tomko030 ::
Pozanimaj se v kakšni avtomehanični delavnici, avtoštromarjev zmeraj manjka.
Ali pa na netu npr.: mojedelo.com
Ali pa na netu npr.: mojedelo.com
Pro_moted ::
Tako kot so ti rekli. Edina možnost šolanja je +2 da postaneš tehnik, potem pa še lahko faks itd.. Će si pa dober v svojem poslu, pa začni delat, ker boš zaslužil več kot povprečen inženir strojništva.
Lp
Lp
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
tomko030 ::
Jest čist zgrešu temo.
Seveda lahko nadaljuješ šolanje - redno s +2 programom, lahko pa se že nekje zaposliš in nadaljuješ ob delu isto, kot pri rednem šolanju +2 program, potem naprej višja strokovna šola oz. 1.stopnja fakultete,.....možnosti za šolanje dovolj, samo če se hočeš učiti.
Seveda lahko nadaljuješ šolanje - redno s +2 programom, lahko pa se že nekje zaposliš in nadaljuješ ob delu isto, kot pri rednem šolanju +2 program, potem naprej višja strokovna šola oz. 1.stopnja fakultete,.....možnosti za šolanje dovolj, samo če se hočeš učiti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tomko030 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Srednja šola po fakultetiOddelek: Šola | 2589 (1786) | imagodei |
» | višješolski programOddelek: Šola | 5032 (4101) | marko181914 |
» | Izbral napačno šoloOddelek: Šola | 6782 (5340) | IL_DIAVOLO |
» | Sem pri 39 prestar za faks? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12011 (8744) | Okapi |
» | Vrnitev v šoloOddelek: Šola | 6466 (5462) | para! |