Forum » Loža » Soba v lj
Soba v lj
Hajznberg ::
Zdravo, prvic iscem stanovanje/sobo v lj.
Zanime me iz izkusenj na kaksen nacin je najbolje poiskati stanovanje(spletne strani?)
glede lokacije je Zelja da sem hitro v btcju in dokaj hitro na trzaski. preferiram svojo sobo, nebi pa dal vec kot 200e/mesec.
Zanime me iz izkusenj na kaksen nacin je najbolje poiskati stanovanje(spletne strani?)
glede lokacije je Zelja da sem hitro v btcju in dokaj hitro na trzaski. preferiram svojo sobo, nebi pa dal vec kot 200e/mesec.
XIIT ::
Facebook skupina stanovanjce stanovanjce kje si
Evo povezava: https://www.facebook.com/groups/1957268...
Okapi ::
BTC in Tržaška sta na nasprotnih koncih Ljubljane, tako da se boš moral odločit za nek kompromis. Ki je odvisen tudi od tega, kje na Tržaški moraš biti - dolga je namreč 8+ km.
Hajznberg ::
Moral bi biti na fe. Vmes je ravno center, kjer pa ne vem ce bi se dalo kaj dobit oziroma bi bilo verjetno zelo drago.
bluefish ::
Bežigrad ali okolica. Imaš lahko direkten dostop do avtobusne linije 6, brez prestopanja.
bluefish ::
Jah, ni linije, ki bi peljala med obema destinacijama. Če mu je pomembno, da ne prestopa, naj se odloči na podlagi bližine postajališča za bus, kamor gre najpogosteje. Na koncu je pa itak odvisno o stanja stanovanja/sobe in najemnine.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrošniški Kredit?Oddelek: Loža | 7193 (2128) | Twixz |
» | Free parking v bližini centra (Ljubljana)?Oddelek: Na cesti | 10428 (4805) | MIHAc27 |
⊘ | najemodajalci in njihove ideje (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 56071 (46453) | KAVINSKY |
» | kje brezplacni tehnicni pregledi v Mariboru? SosOddelek: Na cesti | 5284 (4284) | fosil |
» | Predavanje s področja računalniškega vidaOddelek: Novice / Ostalo | 6573 (5423) | bozjak |