Forum » Pomoč in nasveti » Miska Typhoon 40214 - problemi
Miska Typhoon 40214 - problemi
Dj-Prah ::
Imal sem cuden problem z staro misko.Ko sem misko hitro premikal po ekranu mi je zletela ob rob ekrana.Sem mislim da je kriva miska.Odlocil sem se za nakup nove.Danes sem kupil opticno misko z kablom na USB: Typhoon Model: 40214 - ima se Smard Card Reading-flash kartice.Opazil da je napaka ostala.Miska,ki sem jo kupil,sem dobil poleg driverje na cdju,ki so za USB Storage-torej samo za Flash kartice,v WinXP pa te driverje namesti avtomatsko,kakor tudi driverje za misko.V navodilih sem malo prebiral in zasledil program z katerim stelas miski konfiguracijo-kaj hocem z kirim knofom,pomike miske itd...
Ampak tega programa ni na CD-ju.Iskal sem na domaci strani in googlal pa nisem nasel cisto nic.Skoz samo driverje za USB Storage-za Flash kartico.
Prosim ce bi lahko pomagali,ce mogoce kdo ve za kaksen link ali mogoce ma ta program za upravljanje miske.
Hvala
Ampak tega programa ni na CD-ju.Iskal sem na domaci strani in googlal pa nisem nasel cisto nic.Skoz samo driverje za USB Storage-za Flash kartico.
Prosim ce bi lahko pomagali,ce mogoce kdo ve za kaksen link ali mogoce ma ta program za upravljanje miske.
Hvala
Intel Celeron 1000Mhz@1400Mhz-Vulcano 9,Hercules 3D Prophet 8500LE 128MB DDR TV/DVI,512MB SDRAM,Asus CUSL2-C Black Pearl
Dj-Prah ::
Oprostite pozabil sem se dodati,da miska ucasih sama od sebe scukne v doloceno smer.Naprimer igram in na hitro miska zategne u svojo smer.
Intel Celeron 1000Mhz@1400Mhz-Vulcano 9,Hercules 3D Prophet 8500LE 128MB DDR TV/DVI,512MB SDRAM,Asus CUSL2-C Black Pearl
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjen USB?Oddelek: Strojna oprema | 2827 (2011) | solatko |
» | Android - turn on USB storageOddelek: Mobilne tehnologije | 2011 (1788) | BlaY0 |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3142 (1612) | RutS |
» | Miš in tipkovnica se občasno ne odzivataOddelek: Strojna oprema | 2414 (2083) | bluefish |
» | Tu je WUSB - brezžični USBOddelek: Novice / Ostale najave | 5042 (3769) | MrStein |