Forum » Pomoč in nasveti » tipkovnica Razer Blackwidow chroma problem
tipkovnica Razer Blackwidow chroma problem
Seljak ::
Sinu sem nabavil gamersko tipkovnico Razer Blackwidow chroma. Tipkovnica je super in ponuja vse kar si lahko vsak zagrizen igralec streljačin želi. Sem pa naletel na en problem z to tipkovnico. Namreč po parih urah uporabe je nehal delovati en switch oz tipka 6 nad črkami. Zanima me,če si kdo lasti enako tipkovnico ali pa katero drugo od razerja,ki ima mehanske tipke. Nekaj sem bral na forumih in so bili vsi enotni,da je kriv software,torej Razer Synapse. Kajti ko klikam na tipko 6 je še vedno prisoten klik in včasih se celo zgodi,da tipka deluje,ampak po večini ne. Torej,če je kdo naletel na podoben primer z temi tipkovnicami od Razer-ja in je zadevo odpravil bi bil zelo vesel nasveta, drugače bom primoran poslati zadevo na servis.
pixelzgaming ::
Preveri, da ni na tipko posnet macro. Se mi je že zgodilo (Imam Blackwidow 2013), da sem posnel macro po pomoti in je ena tipka pisala nekaj drugega. In ja Synapse včasih ne deluje kot mora.
Glede na to da je pod garancijo in če ni posnet macro, bi verjetno najbolje bilo dati na servis.
Glede na to da je pod garancijo in če ni posnet macro, bi verjetno najbolje bilo dati na servis.
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | W10
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A koga motijo različne oblike nekaterih tipk?Oddelek: Strojna oprema | 3378 (2382) | Ribič |
» | A je Razer Blackwidow Elite vredna 180 EUR?Oddelek: Kaj kupiti | 913 (668) | Alien123 |
» | Nekatere tipke na tipkovnici ne delajoOddelek: Strojna oprema | 4079 (3672) | [D]emon |
» | Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 50501 (45111) | LordPero |
» | Osvetljena tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 15554 (14241) | aJPOD |