Forum » Strojna oprema » USB Drive error
USB Drive error
prixon ::
Haj,
Imam težavo pri USB ključku.
Pred tem sem formatiral particijo.
Sedaj dobim napravo kot:
Flash Voyager in dobim kot napravo: XXXXXXXX U167CONTROLLER USB Device
A ko preverim na "disk management" mi vrne vrne črko a spiše no media in ni prikazane particije :/
Kaže "0"
Imam težavo pri USB ključku.
Pred tem sem formatiral particijo.
Sedaj dobim napravo kot:
Flash Voyager in dobim kot napravo: XXXXXXXX U167CONTROLLER USB Device
A ko preverim na "disk management" mi vrne vrne črko a spiše no media in ni prikazane particije :/
Kaže "0"
MIHAc27 ::
Ključek na drugem računalniku deluje? Da ni šel po gobe.
Jaz včasih uporabim HP key format tool... pa za nekaj časa reši že umirajoče ključke.
Jaz včasih uporabim HP key format tool... pa za nekaj časa reši že umirajoče ključke.
prixon ::
Ključek na drugem računalniku deluje? Da ni šel po gobe.
Sem poskusil, isto. Na MAC-u mi ga ne pokaže pod diske (edino v konzoli kaže ampak da je 0). Na WIN mi vsaj to.
Bom poskusil "HP key format tool"
pino ::
Tudi meni po foematu usb ključka ,sicer ga zazna, šeenkrat format ne gre , pisanje na ključek pa tudi ne.
Zazna mi ga recimo kot D:(SMI USB-DISK 1100/59000 MB) ko pa dam ta HP key format tool in zaženem mi pa ključek (led) začne hitro utripat potem pa čez čas napiše Device media is write-protected. Sem že nekaj gledal in čaral v winsih na eo temo Kao disable write protected pa mi Nič ne rata.
Je še kakšna možnost, ali je šel usb rakom žvižgat.
Zazna mi ga recimo kot D:(SMI USB-DISK 1100/59000 MB) ko pa dam ta HP key format tool in zaženem mi pa ključek (led) začne hitro utripat potem pa čez čas napiše Device media is write-protected. Sem že nekaj gledal in čaral v winsih na eo temo Kao disable write protected pa mi Nič ne rata.
Je še kakšna možnost, ali je šel usb rakom žvižgat.
LP Pino
MIHAc27 ::
Ko je ključek write protected, pa nima gumbka za zaščito pred pisanjem (večina to nima, le določeni modeli dejansko imajo tak gumbek) pomeni da je crknil.
Če v drugih računalnikih isto ne dela, ali če vsakič želi da ga formatiraš... tudi pomeni da je crknil.
Z tem Hp key formatom se ga včasih še da malce rešit.. ampak ponavadi kmalu za večno pogine.
Če v drugih računalnikih isto ne dela, ali če vsakič želi da ga formatiraš... tudi pomeni da je crknil.
Z tem Hp key formatom se ga včasih še da malce rešit.. ampak ponavadi kmalu za večno pogine.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Format usb ključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 4181 (2090) | Skylord |
» | instal win noče formatirat niti particijenarest!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5393 (4867) | Frenckie |
» | USB ključ formatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3230 (2747) | JernejPi |
» | kako odklenem USB ključ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 7310 (6391) | WamPIRe- |
» | TEVION usb se noče formatiratOddelek: Pomoč in nasveti | 965 (891) | boogie_xlr |