Forum » Omrežja in internet » Vezava tel. kabla
Vezava tel. kabla
Redorange ::
dukedl ::
rabiš samo 2 pravi žici, da se ti modem sinhronizira....za pravi 2 izmed 4ih maš 6 možnosti...sj ti bo ratal :)
lp dukedl
Sej prej je bilo tako kot je zdaj pa je delalo. Preden grem naprej vezat a lahko kaj skurim ce menjujem?
dukedl ::
pol pa neki ni s kontakti oz z vtičnico ok...
ja, tud telefonski kabli majo neki štroma v sebi, lohk te mal strese (ni hudo)...pa seveda odklopi modem in vse ko boš šraufal
ja, tud telefonski kabli majo neki štroma v sebi, lohk te mal strese (ni hudo)...pa seveda odklopi modem in vse ko boš šraufal
lp dukedl
St235 ::
Je imel @dukedl prav. Kontakti, kamor priklopiš konektor so kot da bi bili oksidirani.
Hvala vam.
Hvala vam.
Assass1n ::
Zakaj pa ne kenslaš te vtičnice pa daš direktno žico do modema. Tako je meni amis tehnik naredil, ker je brez smisla imeti vtičnico v kateri pridaja do izgub.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Bakunin ::
https://slo-tech.com/forum/t659038/p497...
+1
tocno tako.
Zakaj pa ne kenslaš te vtičnice pa daš direktno žico do modema. Tako je meni amis tehnik naredil, ker je brez smisla imeti vtičnico v kateri pridaja do izgub.
+1
tocno tako.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bakunin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezava vtičnic (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 22759 (9269) | tony1 |
» | Lokalno omrežjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2079 (1263) | HupChup |
» | Optični kabel od doze do modemaOddelek: Omrežja in internet | 10573 (10114) | tony1 |
» | Povezava UTP kabel - vtičnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 8037 (7726) | Davidoff |
» | Kako kvalitetno naštukati telefonsko parico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9757 (8275) | Vanich |