» »

Olimpijske igre

Olimpijske igre

1 2
3
»

kamiKaZaA ::

FTad je izjavil:

Zimonem je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Lindsey Vonn je neumna En umeten kolen drug strgane vezi in meniskus pa je šla vseeno peljat smuk. Zdaj pa ima.

Ni bilo koleno krivo za padec...

Ja je bilo nehaj že nkladat. Že prvega treninga ni mogla odsmučat. To je bil čisto kamikaze napad za njen egotrip.

To sicer ne vem, kak je bilo na treningu, ampak po sliki sodec, je razlog za padec, ker je z desno roko zapela v vrata

Slika

Slika

Fajn bi bilo, da se v takem primeru prilepi slika, da je vidna vsem ne pa da je potrebno delati akrobacije, da se pride so same slike. Še slika pravilno prilepljena na ta portal:

FTad ::

kamiKaZaA je izjavil:

FTad je izjavil:

Zimonem je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Lindsey Vonn je neumna En umeten kolen drug strgane vezi in meniskus pa je šla vseeno peljat smuk. Zdaj pa ima.

Ja je bilo nehaj že nkladat. Že prvega treninga ni mogla odsmučat. To je bil čisto kamikaze napad za njen egotrip.

To sicer ne vem, kak je bilo na treningu, ampak po sliki sodec, je razlog za padec, ker je z desno roko zapela v vrata

Slika

Slika

Fajn bi bilo, da se v takem primeru prilepi slika, da je vidna vsem ne pa da je potrebno delati akrobacije, da se pride so same slike. Še slika pravilno prilepljena na ta portal:

Ni mi jasno, kak sem narobe vstavil sliko. Saj sem kliknil na gumb "vstavi sliko" ter vnesel url. Kaj sem naredil narobe, da ni prikazalo slike, kot pri tebi?

kamiKaZaA ::

FTad je izjavil:

Ni mi jasno, kak sem narobe vstavil sliko. Saj sem kliknil na gumb "vstavi sliko" ter vnesel url. Kaj sem naredil narobe, da ni prikazalo slike, kot pri tebi?

Vedno imaš predogled slike. Preko tistega linka je ni bilo moč vstaviti zato je tudi takšen prikaz kot ga imaš. V tem primeru se sliko shrani in naloži na en namenski portal za slike (jaz sem na postimages) in potem kopira njihov url sem.

kamiKaZaA je izjavil:

FTad je izjavil:

Vedno imaš predogled slike. Preko tistega linka je ni bilo moč vstaviti zato je tudi takšen prikaz kot ga imaš. V tem primeru se sliko shrani in naloži na en namenski portal za slike (jaz sem na postimages) in potem kopira njihov url sem.

Ok, hvala. Bom vedel za drugic.

fikus_ ::

kamiKaZaA je izjavil:

FTad je izjavil:

Zimonem je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Slika

Slika

V Zda je drugačna mentaliteta. LV rabi publiciteto, da se govori, piše,... o njej, na račun tega služi, živi.
In tudi za njo slaba publiciteta je dobra za njo, ker so tudi to sponzorji pripravljeni plačati.
Je v letih (mislim da čez 40), ko v športu ne bo dosegla več vidnih rezultatov. Pri tej poškodbi se pa več piše in govori o njej, kot če bi zasedla 15-20 mesto.
Zato je na silo šla tekmovat kljub poškodovanemu kolenu.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

bm1973 ::

LV je bila še čisto v vrhu, če niste opazili. Tudi letos. Boljša od vseh naših mladih in starih, BTW >:D.

Smola s padcem na treningu (zajeb organizatorja, je bila svinjska megla), še bolj pa tale zajeb na tekmi. Pač 20 cm preveč v desno napaka...

Medalja mogoče ni bila dosegljiva, ampak se pač grebe za rekordi. En cilj je bil zmagati toliko kot Stenmark. Ji manjkata 2 zmagi. Nedosegljivo sedaj...

En cilj pač moraš človek imeti v lifu... Pa še dobro služit z njim...

fikus_ je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

FTad je izjavil:

Zimonem je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Slika

Slika

V Zda je drugačna mentaliteta. LV rabi publiciteto, da se govori, piše,... o njej, na račun tega služi, živi.
In tudi za njo slaba publiciteta je dobra za njo, ker so tudi to sponzorji pripravljeni plačati.
Je v letih (mislim da čez 40), ko v športu ne bo dosegla več vidnih rezultatov. Pri tej poškodbi se pa več piše in govori o njej, kot če bi zasedla 15-20 mesto.
Zato je na silo šla tekmovat kljub poškodovanemu kolenu.

Bi si mislil, da je v karieri zasluzila ze dovolj, da ima dovolj za penzijo. Potemtakem ne bi rabila it se tokrat tekomovat...

Železo kuješ, dokler je še vroče.

T743 ::

Hja saj se spomnimo Vancouver-ja? Tam se je Petri na srečo izšlo njej se na žalost ni. Sem pa imel slab občutek, še preden je štartala, ko sem videl to razbito smučino skozi ta zavoj, škoda res.

free_rider ::

Ne vem, a noben pa ne poveže tega, da je imela zjeban kolen, da je zaradi tega posledično zajela količek.
Kao, trditve mnogih da ni padla zaradi pretrganih vezi ampak ker je zajela vratca.
Ja, mogoče z funkcionalnimi vezmi v nogi bi šla pa gladko mimo.
Ampak ne, zjeban kolen nima nič zraven pri manevriranju po snegu :)
Imagine there's no religion :)

Han ::

Od zavarovalnice bo zopet kasirala $$$.$$$,00. :P

Ja seveda, da pelješ preblizu kola, so kriva kolena...

Okapi ::

bm1973 je izjavil:

Ja seveda, da pelješ preblizu kola, so kriva kolena...

In zakaj ne? Kolena so precej pomembna, da voziš tam, kjer hočeš, ne tam, kamor te smučke peljejo.

Na posnetku se vidi, da jo je zavrtelo. Ali bi z zdravim kolenom speljala, ali ne ????

PS Za nastop na OI je pokasirala 200k$, tako kot ostali Zda tekmovalci.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

ChirkKarlie ::

A so Prevci vsi mal na spektru? Mislm sej so kul sam tole komentiranje Ceneta in pol tista tabla, intervjuji Nike.. xD wtf am i watching

A to je to kar se govori o gen z?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Miki N ::

Trener finske reprezentance, naš Igor Medved se ga je živalsko nažrl
https://www.rtvslo.si/sport/oi-2026/spo...

D3m ::

Medo, kot medo. :))
|HP EliteBook|R7 8840U|

tetriandoch ::

Miki N je izjavil:

Trener finske reprezentance, naš Igor Medved se ga je živalsko nažrl
https://www.rtvslo.si/sport/oi-2026/spo...

Ta prav Slovenc. Finci so se zbali, da bo premalo za njih ostalo. Če se samo spomnim, ko so bili prvaki SP v hokeju. Nažrli so se ga takoj po tekmi. Nadaljevali na letalu. Nato pa nabiti do daske, direktno do predsednika države. Jukka Jalonen je zapustil letalo v stilu prejšnjega predsednika ZDA.

Okapi ::

tetriandoch je izjavil:

Jukka Jalonen je zapustil letalo v stilu prejšnjega predsednika ZDA.

Si hotel reči sedanjega, ne?>:D
https://www.facebook.com/reel/130452075...

ModriMiha ::

bm1973 je izjavil:

LV je bila še čisto v vrhu, če niste opazili. Tudi letos. Boljša od vseh naših mladih in starih, BTW >:D.

Medalja mogoče ni bila dosegljiva, ampak se pač grebe za rekordi. En cilj je bil zmagati toliko kot Stenmark. Ji manjkata 2 zmagi. Nedosegljivo sedaj...

Ja, tocno to je razlog. In to je bedarija. Niso pa ostali Americani taki. Ne predstavljam si, da bi npr Shiffrinova tekmovala pri 40+. Pac Lindsey kompenzira psihicni manjko drugje, tudi probleme, ki jih je imela z ocetom in podobno. Zato je vse usmerila v smucanje in lovljenje Stenmarka, kar pa je bedarija.

ModriMiha ::

ChirkKarlie je izjavil:

A so Prevci vsi mal na spektru? Mislm sej so kul sam tole komentiranje Ceneta in pol tista tabla, intervjuji Nike.. xD wtf am i watching

A to je to kar se govori o gen z?

Ja in? Brez Prevcev ne bi bilo takih uspehov, kot so v zadnjem obdobju. Treba jih je razumeti, da se ne marajo prevec izpostavljati. Glavno, da odlicno skacejo in jih je treba pri tem podpirat.

Ne spremljam toliko skokov, v novicah berem, kako Nika in Domen zmagujeta na tekmah pokala. Na OI je bila npr Nika tudi 2. in 3. Kaj je po vasem razlog, da ni na vseh tekmah zmagala, saj naj bi v pokalu povsem dominirala. Stres, nervoza?

ModriMiha je izjavil:

Ja, tocno to je razlog. In to je bedarija. Niso pa ostali Americani taki. Ne predstavljam si, da bi npr Shiffrinova tekmovala pri 40+. Pac Lindsey kompenzira psihicni manjko drugje, tudi probleme, ki jih je imela z ocetom in podobno. Zato je vse usmerila v smucanje in lovljenje Stenmarka, kar pa je bedarija.

Zate bedarija, za njo Way-of-life.

"Daddy issue" scena pač v ZDA pali pri babji sceni, ker pač krivdo prenesejo na moške in dobi precej likov na FB. Vse naštudirano do konca...

Kot športnica nima LV nihče nič očitati. Je ena boljših smučark današnjega časa, ki so jo malo zjebale poškodbe. Pa še to ne po njeni krivdi. Prva poškodba kolena je bila zaradi slabe pripravljenosti proge, ker je doskočila v neko mehko luknjo na progi in ji je zjebalo to koleno.

Lovljenje rekorda je čisto normalno, ko je že tako daleč prišla. Rekord Stenmarka je bil takrat čisto dosegljiv cilj...

V ZDA je vse biznis. In od nečesa moraš služit, ko ne moreš več tekmovat in imeti sponzorskih poogdb in denar za nastope.

Mal spoštovanje s strani kavč športnikov si pa tudi zasluži... In ne boš veljel, taka je mentaliteta vseh Američanov. Samo večini ne uspe...
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IO Italija 2026

Oddelek: Loža
251685 (502) FireSnake
»

Poškodba kolena (strani: 1 2 )