Forum » Pomoč in nasveti » MF naprava Canon Pixma MX725
MF naprava Canon Pixma MX725
alan2010 ::
Pozdravljeni.
Sem lastnik MX725 naprave.
Prosil bi vse one ki jo imajo ali kaj vedo o tej napravi da napišejo kakšen komentar, o kvaliteti naprave, uporabi kompatibilnih kartuš, glavi tiskalnika, skenerju in vsega česar se spomnete v vezi te naprave.
O tej napravi ne piše veliko na spletu, tako da je vsaka informacija dobrodošla.
Hvala vam že v naprej na pomoči.
Sem lastnik MX725 naprave.
Prosil bi vse one ki jo imajo ali kaj vedo o tej napravi da napišejo kakšen komentar, o kvaliteti naprave, uporabi kompatibilnih kartuš, glavi tiskalnika, skenerju in vsega česar se spomnete v vezi te naprave.
O tej napravi ne piše veliko na spletu, tako da je vsaka informacija dobrodošla.
Hvala vam že v naprej na pomoči.
Bolj natančne informacije potrebujem od lastnikov naprave.
Če kdo ima to napravo prosim da napiše kakšen komentar, vsaka informacija je dobrodošla.
Vseeno matxxl, hvala za komentar in informacijo.
Če kdo ima to napravo prosim da napiše kakšen komentar, vsaka informacija je dobrodošla.
Vseeno matxxl, hvala za komentar in informacijo.
ST-777 ::
Sem lastnik MX725 naprave.O tej napravi ne piše veliko na spletu, tako da je vsaka informacija dobrodošla.Na amazon.co.uk za Canon MX725 ni malo komentarjev uporabnikov. http://www.amazon.co.uk/Canon-MX725-Ink...
Najbolj me zanima uporaba kompatibilnih kartuš v tej napravi. Eni pravijo da je Canon občutljiv na kompatibilne kartuše, drugi pa da ni občutljiv. Tudi v Sloveniji se dajo dobiti kompatibilne kartuše premium kvalitete, ene sem kupil na Bolhi, celi komplet 5 kartuš za 18 eurov. Uporabljam jih v tiskalniku Canon Pixma IP7250 in sem zelo zadovoljen.
ST-777 hvala za link, našel sem potrebne informacije na tem linku. Uporabniki poročajo da normalno uporabljajo kompatibilne kartuše.
ST-777 hvala za link, našel sem potrebne informacije na tem linku. Uporabniki poročajo da normalno uporabljajo kompatibilne kartuše.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: alan2010 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup tiskalnika do 110€Oddelek: Kaj kupiti | 2125 (1815) | Alamar |
» | Tiskalnik oz. večfunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 3905 (3247) | GeForce |
» | Multifunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 5478 (4186) | BCSman |
» | Multifunkcijska za domačo raboOddelek: Kaj kupiti | 4229 (3472) | debil |
» | Tiskalnik Canon Pixma i1500 ali raje kaj drugega?Oddelek: Kaj kupiti | 2208 (1917) | Dead_Eye |