Forum » Kaj kupiti » Kateri Laserski ČB tiskalnik z ugodnimi replacemnet neoriginal kartušami kupiti.
Kateri Laserski ČB tiskalnik z ugodnimi replacemnet neoriginal kartušami kupiti.
mat xxl ::
Torej teh tem o tiskalnikih je precej sem jih pregledal, pa nič pametnega našel. Iščem izključno ČB Laserski tiskalnik do ene 200 eur, ne rabi imeti duplexa , naj ne bo ultra počasen in naj ima možnost poceni neoriginal zamenljivih tonerjev, lahko iz Ebaya iz Nemčije. Zaželjena je možnost ravnega prehoda za tisk A4 nalepk.
Torej kaj kupiti. Do sedaj je bil en Xerox, vendar je na grelcu odstopila folija in popravilo ni ekonomično.
Torej prosim, za nasvete točno zgoraj opisanega, Ink yet sceno pa dobro poznam, zato mi ne v to smer lepo prosim, tudi sam rad svetujem na Ink Yet sceni vendar laser scene pa ne poznam, zato hvala vnaprej za namige, kaj kupiti.
Torej kaj kupiti. Do sedaj je bil en Xerox, vendar je na grelcu odstopila folija in popravilo ni ekonomično.
Torej prosim, za nasvete točno zgoraj opisanega, Ink yet sceno pa dobro poznam, zato mi ne v to smer lepo prosim, tudi sam rad svetujem na Ink Yet sceni vendar laser scene pa ne poznam, zato hvala vnaprej za namige, kaj kupiti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 161367 (941) | scipascapa |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 38994 (22708) | gazer |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23010 (15284) | Spock83 |
» | Lexmark ne bo več izdeloval brizgalnih tiskalnikovOddelek: Novice / Ostale najave | 4777 (3187) | roli |
» | Nakup ink jet A3 tiskalnika...pri kateremu so cenejše kartušeOddelek: Kaj kupiti | 2959 (1825) | cendof |