Forum » Na cesti » Folija z luknjicami - avto stekla
Folija z luknjicami - avto stekla
radmannsdorf ::
Zanima me, kako se reče taki foliji, ki jo uporabljajo na avtobusih, ven vidiš, noter pa ne, ker je v bistvu reklamna folija, ampak ima luknjice.
Za službeni avto me zanima, ker ima zadaj stekla, rad pa bi ga reklamno "polimal", ampak bi pa obdržal pogled ven.
Pravila verjetno niso enaka kot pri temnenju stekel, kajti to ni ista stvar. Ali pač?
Za službeni avto me zanima, ker ima zadaj stekla, rad pa bi ga reklamno "polimal", ampak bi pa obdržal pogled ven.
Pravila verjetno niso enaka kot pri temnenju stekel, kajti to ni ista stvar. Ali pač?
...:TOMI:... ::
Jaz si na račun varnosti ne bi želel tega. Reklama je lahko tudi na odbijaču...
Tomi
kakšne varnosti? sem navajen zaprtih avtomobilov že od nekdaj. furam se v rikverc skoraj več kot naprej in ogledala so moji prijatelji :)
pri windows vision folijah je ven pogled normalen, le noter se ne vidi toliko.
pri windows vision folijah je ven pogled normalen, le noter se ne vidi toliko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
vorantz ::
...:TOMI:... je izjavil:
Jaz si na raÄun varnosti ne bi Ĺželel tega. Reklama je lahko tudi na odbijaÄu...
Ti bi se najmanj ubil v dostavnem avtu
...:TOMI:... ::
Če ima zadaj stekla, so ta stekla namenjena temu, da se vidi skozi.
Furgoni nimajo stekel in tudi vzvratnega ogledala ne, torej tam lahko lepiš kolikor te je volja. Po sreklih pač ne.
Furgoni nimajo stekel in tudi vzvratnega ogledala ne, torej tam lahko lepiš kolikor te je volja. Po sreklih pač ne.
Tomi
Tukaj imaš primer avta.
Ima 5 sedežev, in zato tudi stekla zadaj, ampak jaz jih zadaj ne mislim imet, ker jih ne potrebujem. Bi pa dal windows vision nalepke čez zadnja stekla, da imam lahko kakšno kartonasto škatlo zadaj, pa da se ne vidi noter. Tudi na zadnjih dvižnih vratih je steklo, pa bi dal windows vision nalepko čez, da se ne vidi noter.
To je tovorno vozilo, ima zadaj stekla in tudi vzvratno ogledalo ima :)
Ima 5 sedežev, in zato tudi stekla zadaj, ampak jaz jih zadaj ne mislim imet, ker jih ne potrebujem. Bi pa dal windows vision nalepke čez zadnja stekla, da imam lahko kakšno kartonasto škatlo zadaj, pa da se ne vidi noter. Tudi na zadnjih dvižnih vratih je steklo, pa bi dal windows vision nalepko čez, da se ne vidi noter.
To je tovorno vozilo, ima zadaj stekla in tudi vzvratno ogledalo ima :)
Homoligacija itak sodi zraven.
No, glede varnosti tukaj, mislim da taka nalepka nima vpliva.
No, glede varnosti tukaj, mislim da taka nalepka nima vpliva.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je tako nalimana vinjeta veljavna? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 21729 (8519) | Netrunner |
» | Homologacija nalepk?Oddelek: Na cesti | 4900 (1900) | UganiKdo |
» | Izdelava steklene kuhinjske obloge? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21078 (6510) | Invictus |
⊘ | Ali lahko pri nas na javnih cestah voziš takšen avto?Oddelek: Na cesti | 9197 (8331) | poweroff |
» | Zastrtje OknaOddelek: Loža | 7775 (6115) | Furbo |