Forum » Kaj kupiti » Layout mehanske tipkovnice
Layout mehanske tipkovnice
krzo123 ::
hoj!
Torej odločil sem se da si upgradam svojo trenutno tipkovnico, ki počasi umira. Po brskanju mi je v oči padla Corsair k70 oz. k70 RGB z brown cherry tipkami.
Imam nekaj vprašanj:
1.) Ali je mogoče za nemški layout kupiti le posamezne Keycaps-e. Torej, rad bi zamenjal ü,ä,... z š,č,... in kje jih lahko najdem :)
2.) Ali se po vašem mnenju splača kupiti RGB verzijo, čeprav je v sloveniji kar precej dražja :)
Hvala za odgovor :D
Torej odločil sem se da si upgradam svojo trenutno tipkovnico, ki počasi umira. Po brskanju mi je v oči padla Corsair k70 oz. k70 RGB z brown cherry tipkami.
Imam nekaj vprašanj:
1.) Ali je mogoče za nemški layout kupiti le posamezne Keycaps-e. Torej, rad bi zamenjal ü,ä,... z š,č,... in kje jih lahko najdem :)
2.) Ali se po vašem mnenju splača kupiti RGB verzijo, čeprav je v sloveniji kar precej dražja :)
Hvala za odgovor :D
Miha 333 ::
Sem imel podobne pomisleke in se na koncu odločil za tipkovnico brez oznak. Ko se navadiš, je super in dejansko ti dvigne produktivnost, saj ne iščeš več črk in znakov po tipkovnici, ampak slepo tipkaš in to mnogo hitreje (v kombinaciji s pravilnim desetprstnim slepim tipkanjem je pa sploh zakon). Če si vsaj malo geek-a, enostavno moraš to imeti.
Crossfire ::
Mech market, Deskthority, pogojno Geekhack...dobiš boljše rabljene tipkovnice za velikokrat kar precej ugodno ceno s pošiljanjem vred.
RGB bi jaz osebno kupil samo v primeru, da si jo znam sam menjati, ko mi bodo začele umirat...
Sam sem na čćžš in podobne enostavno pozabil...če želiš kakšne fletne keysete iz groupbuyev, je že sama ISO postavitev in določeni FR, ITA, DE modifierji luksuz (beri: dodatni stroški). :)
RGB bi jaz osebno kupil samo v primeru, da si jo znam sam menjati, ko mi bodo začele umirat...
Sam sem na čćžš in podobne enostavno pozabil...če želiš kakšne fletne keysete iz groupbuyev, je že sama ISO postavitev in določeni FR, ITA, DE modifierji luksuz (beri: dodatni stroški). :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Kaj kupiti | 686023 (1079) | Shkorc |
» | Katero tipkovnico kupiti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27724 (3928) | boolsheat |
» | Razer Blackwidow X Mercury (White) Edition -VS- Razer BlackWidow Chroma V2Oddelek: Kaj kupiti | 2359 (2106) | shintaro |
» | Corsair K95 - ŠumnikiOddelek: Kaj kupiti | 3033 (2546) | rdecaluc |
» | Monitor Samsung SM 1200NF par klasičnih vprašanj o sami namestitviOddelek: Strojna oprema | 1408 (1050) | glinik |