Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se ne prižge
Računalnik se ne prižge
VLCREAPER ::
Pred kratkim mi je računalnik med igro "zamrznil"(črn ekran), to se je zgodilo večkrat. Danes se je zgodilo isto, ampak se računalnik več ne prižge.
Ko pritisnem na gumb, se ventilatorji normalno vrtijo, ampak 3x zapiska in ekran je še vedno črn.
Ko pritisnem na gumb, se ventilatorji normalno vrtijo, ampak 3x zapiska in ekran je še vedno črn.
FX6300B ::
to mi smrdi po zanič ramih , poizkusi z vsako palčko posebej in povej katera matična je, zapiska enakomerno?
May the force be with you!
dottor ::
Nekateri biosi imajo 1 dolg in 3 karatke za okvaro GPU. Glede na opisan primer pojava je grafična. Če imaš kakšno doma provaj zamenjat alpa povpraši kakšnega kolega če ime
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
FX6300B ::
možno da je grafična ja mam sam isto matično in sem za foro izaknil grafično , ventilatorji se vrtijo , vendar žal nimam nobenega zvočnika da bi poslušal , skratka stestiraj drugo grafično, in pa rame vsako palčko posebej
May the force be with you!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1220 (639) | MIHAc27 |
» | PC ne pokaze slike po 3 mesecih neuporabeOddelek: Strojna oprema | 2895 (1806) | polde66 |
» | Blue screen (Win 8)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1327 (805) | Askrat |
» | Računalnik se mora ogreti??Oddelek: Pomoč in nasveti | 882 (671) | Mattithyahu |
» | Psihadelični displayOddelek: Pomoč in nasveti | 988 (611) | lunnnatic |