Forum » Pomoč in nasveti » Psihadelični display
Psihadelični display
lunnnatic ::
Glede na to, da imam namen kupit nov komp, in bi glede starega rad ugotovil katera komponenta je za odpis, sej bi ostale komponente prodal, me zanima kaj pravite na moj problem ?
- spremenil: lunnnatic ()
Sprobano, ne pomaga. Nej omenim še, da je vseeno kere driverje dam. Ne glede na to al je fresh install al ne.
Izhod iz grafične je dvi preko vga adapterja do vga vhoda monitorja. Drugega vhoda v monitor nimam, sicer pa, če dela isti problem na novi TV, dvomim da je problem v monitorju.
Kabel? To se zgodi čisto naključno, na tv preko dvi-hdmi in na monitorju preko dvi-vga. Dvomim, da sta oba kabla zjebana, in da se to kaže na isti način, na obema, v istem trenutku.
Zgodovina sprememb…
izkazalo se je, da je bila napaka na ramu..zanimivo, da sm to ugotovil šele z burnin-om, ne pa z memtestom...
Pentium ::
memtest ni ziher. v prihodnje priporočam uporabo testa GoldMemory. se je že zgodilo, da memtest ni našel nobene napake, goldmemory pa po nekaj minutah.
no sej tale burnin ravno tako v 15ih minutah... mi je pa zravn metalo tud errorje na grafični... pol k sm odstranu slabo ploščico pa je blo vse ql...
fosil ::
Tole se men zdi skor nemogoče da bi bil ram. Po moje kakšen kontakt, ki se je popravu ko si šaru po kišti in prestavljal ram.
Probi še enkrat narest test vsake palčke posebej.
Probi še enkrat narest test vsake palčke posebej.
Tako je!
Zakaj nemogoče? Večkrat stestirano z vsako palčko posebej...
Evo link z "bad stick" : http://www.2shared.com/photo/WCXzZsKS/b...
Test v zgornjem linku je prekinjem v 10ih sekundah..errorjev je sicer čez 40.000
Evo link z "bad stick" : http://www.2shared.com/photo/WCXzZsKS/b...
Test v zgornjem linku je prekinjem v 10ih sekundah..errorjev je sicer čez 40.000
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ugasne/ zmrzne - overclocking failed (nič ni OC)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2736 (2111) | Han |
» | Modri zaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 1559 (1033) | SlyCrespo |
» | PC ne pokaze slike po 3 mesecih neuporabeOddelek: Strojna oprema | 2884 (1795) | polde66 |
» | Onboard grafika ne deluje, PC ne zazna vseh ramovOddelek: Strojna oprema | 662 (542) | zee |