Forum » Pomoč in nasveti » pomoč pri antivirusnem programu Avira
pomoč pri antivirusnem programu Avira
pajos ::
Pozdravljeni!
Več let uporabljam antivirusni program Avira s katerim sem zelo zadovoljen. Pred kratkim pa mi ta povzroča težavo s katero vas prosim za nasvet.
Kadar se zažene scan program za pregled se ustavi na 3,3% , zabeleži opozorilo (warnings) in melje naprej, pa spet zabeleži opozorilo in tako nadaljuje naprej v nedogled. Ker Avira ni zaključil procesa sem instaliral antivirus Kaspersky kateri ni ničesar dobil.
Ne vem kaj naj bi bilo narobe, moram zamenjati antivirusni program?
Hvala za kakršnokoli pomoč
Več let uporabljam antivirusni program Avira s katerim sem zelo zadovoljen. Pred kratkim pa mi ta povzroča težavo s katero vas prosim za nasvet.
Kadar se zažene scan program za pregled se ustavi na 3,3% , zabeleži opozorilo (warnings) in melje naprej, pa spet zabeleži opozorilo in tako nadaljuje naprej v nedogled. Ker Avira ni zaključil procesa sem instaliral antivirus Kaspersky kateri ni ničesar dobil.
Ne vem kaj naj bi bilo narobe, moram zamenjati antivirusni program?
Hvala za kakršnokoli pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 655082 (12619) | Domini tm |
» | Najboljši antivirusni program, kateri? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 62404 (48204) | d4vid |
» | Kateri brezplačni antivirusni program?Oddelek: Programska oprema | 8574 (6333) | Isotropic |
» | Kaspersky 2010Oddelek: Pomoč in nasveti | 1490 (1319) | slitkx |
» | Kateri firewall žere najman rama in najman gnjaviOddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1084) | Rotaidal |