Forum » Elektrotehnika in elektronika » 2.5mm mono splitter in 2.5mm-RCA kabel
2.5mm mono splitter in 2.5mm-RCA kabel
antonija ::
Kje bi se dandanes dalo kupiti 2 zadevi:
- 2.5mm mono male -> 2x 2.5mm mono female Y splitter
- 2.5mm mono male -> RCA male kabel (dolzina do 1m)
Iscem povsod po netu pa nic ne najdem. Mogoce bi lahko skompletiral skupaj z 3.5mm verzijami in na konce tlacil adapterje, ampak mi res ni do tega da bi kupoval se enkrat vec kosov.
Ce ze izdelanih zadev ni na voljo, obstajajo kaksni vsaj malo estetski konektorji (njihovo ohisje) ki bi jih lahko nalotal na kable? Vsi ki sem jih videl do sedaj izgledajo grozno v primerjavi s tovarnisko zasvasanimi konektorji.
- 2.5mm mono male -> 2x 2.5mm mono female Y splitter
- 2.5mm mono male -> RCA male kabel (dolzina do 1m)
Iscem povsod po netu pa nic ne najdem. Mogoce bi lahko skompletiral skupaj z 3.5mm verzijami in na konce tlacil adapterje, ampak mi res ni do tega da bi kupoval se enkrat vec kosov.
Ce ze izdelanih zadev ni na voljo, obstajajo kaksni vsaj malo estetski konektorji (njihovo ohisje) ki bi jih lahko nalotal na kable? Vsi ki sem jih videl do sedaj izgledajo grozno v primerjavi s tovarnisko zasvasanimi konektorji.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | naglavne slušalke 2,5mmOddelek: Pomoč in nasveti | 3404 (3146) | crack_rack |
» | Podaljšek za mikrofonOddelek: Zvok in slika | 1313 (1231) | Blindeye |
» | Slušalke 2,5mm v 3,5mmOddelek: Pomoč in nasveti | 1767 (1697) | Matev |
» | Lotanje 3,5mm jack konektorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1715 (1563) | BluPhenix |
» | Problem z zvokom na Z 5500Oddelek: Zvok in slika | 1270 (1159) | pernat_b |