» »

Ustavno sodišče dopustilo referendum o noveli zakona o zakonski zvezi

Ustavno sodišče dopustilo referendum o noveli zakona o zakonski zvezi

Temo vidijo: vsi
««
32 / 45
»»

facepalm ::

Torej je njihov slogan, lazna propaganda?

CoolBits ::

Ja! Morali bi napisat za hetero otroke gre.

Matako ::

Večina pedagogike je itak psevdo-znanost. Za začetek je malokatera "raziskava" ponovljiva, sploh pa ta stroka že desetletja naumlja nove in nove pristope - in hkrati stalno jamra, kako je s psiho-fizičnim razvojem otrok vedno bolj kritično. Ja potem pa nehajte.

Jaz pravim: ni važno, če ima otrok dva očeta, glavno je, da eden od njiju ni gej!

Zaradi raznolikosti, ne.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

oo7 ::

Seveda je zmagal zdrav razum in sem vesel, da je v Sloveniji toliko Slovencev, ki se je odločilo pravilno in v prid otrok:)

Jaz že, ko vidim kakšno sliko, da imata dva geja otroka mi gre na bruhanje in lahko samo rečem hvala tistim Slovencem, ki so glasovali proti,da mi tega ne bo treba videti v živo saj so me rešili nepotrebnega bruhanja.
Kar se pa tiče poroke me pa ne moti sploh če me ne bi bilo v bližini:))

Ok povedal sem svoje zdaj bom pa nehal se poslavljam od te teme z velikim nasmehom kot tista dva otroka zgoraj na rumeni sliki :D

Lp

m0LN4r ::

Da bi schwarzeneg in silvester imela dečka, uff imagine that.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

iKst ::

Hvala, da ne boš več smetil teme s svojimi lažmi.

Jaz pravim: ni važno, če ima otrok dva očeta, glavno je, da eden od njiju ni gej!

Jaz bom pa verjel ljudem, ki se s temi stvarmi ukvarjajo dnevno in praksi, ki kaže, da otroci istospolnih parov niso v ničemer prikrajšani.

V nicemer? Jaz pa pravim da je prikrajsan vsaj za zenskost/moskost drugospolnega starsa.
To ni nujno slabo, vendar je prikrajsan:)

Nič ni prikrajšan, saj je v mešani družbi v vrtcu in šoli pa tudi v prostem času.

phantompoop ::

oo7 je izjavil:

Seveda je zmagal zdrav razum in sem vesel, da je v Sloveniji toliko Slovencev, ki se je odločilo pravilno in v prid otrok:)

Jaz že, ko vidim kakšno sliko, da imata dva geja otroka mi gre na bruhanje in lahko samo rečem hvala tistim Slovencem, ki so glasovali proti,da mi tega ne bo treba videti v živo saj so me rešili nepotrebnega bruhanja.

Ok povedal sem svoje zdaj bom pa nehal se poslavljam od te teme z velikim nasmehom kot tista dva otroka zgoraj na rumeni sliki :D

Lp

Moram rečt, da edin tvoj post, ki vsebuje vsaj nekaj pameti, saj si s tem:
- dokazal, da si homofob in da je pretveza "gre se za otroke" nič drugega kakor splošna homofobija
- dokazal, da homofobi niste zmožni skupaj spraviti niti enega primernega poskusa dokaza, kaj šele sam dokaz
- dokazal, da imaš vsaj toliko kapljic pameti v glavi, da veš kdaj si totalno poražen in odideš (seveda pod pretvezo da je zdrava pamet zmagala)

Zgodovina sprememb…

@CoolBits
V to si res preprican ali samo trollas?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: facepalm ()

dice7 ::

drugospolnega starsa je prikrajsan tudi pri samohranilskih druzinah pa v vecini primerov odraste v veliko bolj fleksibilno osebo, ker niso tako jasno dolocene t.i. gender roles in mora opravljati obe vloge

CoolBits je izjavil:

Nič ni prikrajšan, saj je v mešani družbi v vrtcu in šoli pa tudi v prostem času.

Ja kr z drugimi mamicami in ateki si bo nadomestil, tisto kar mu doma manjka. Be it kosmat ati al dišeča mama.
Trade Republic 38MVDVXM

GregiB ::

oo7 je izjavil:

Jaz že, ko vidim kakšno sliko, da ... mi gre na bruhanje

My point exactly... ker (in kar) gre tebi na bruhanje, je norma... Marsikomu gre na bruhanje, ko vidi bosanca s slovenko, ko vidi muslimana s kristjansko, ko vidi črnca in črnko...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

facepalm je izjavil:

@CoolBits
V to si res preprican ali samo trollas?

Bolj je prikrajšan tisti otrok kjer je foter pijanc recimo al pa mati... Kaj ga bo tak starš naučil dobrega?
Takih je neprimerno več kot istospolnih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CoolBits ()

- dokazal, da homofobi niste zmožni skupaj spraviti niti enega primernega poskusa dokaza, kaj šele sam dokaz

seveda ne, če je pa diskreditiran, tudi če bi bil narejen (v bistvu je bil) od vas

- dokazal, da si homofob in da je pretveza "gre se za otroke" nič drugega kakor splošna homofobija

damn, pol sem jaz tut peder in homofob hkrati, ker sem odraščal v istospolni družini in si vedno želel namesto atija pravo mamo ?
Trade Republic 38MVDVXM

dice7 je izjavil:

drugospolnega starsa je prikrajsan tudi pri samohranilskih druzinah pa v vecini primerov odraste v veliko bolj fleksibilno osebo, ker niso tako jasno dolocene t.i. gender roles in mora opravljati obe vloge

se strinjam. zato pravim, da bi bili otroci istospolnih partnerjev prikrajsani ter, da to ni nujno slabo.

trditev, da nebi bili za nic prikrajsani je napacna in pika.

@CoolBits pijanci so lahko tudi homoseksualci:)

Zgodovina sprememb…

facepalm je izjavil:

Zna biti, a trditev je oxymoron... Tudi otroci heteroseksualnih straršev so prikrajšani vzgoje istospolnih staršev ali enostarševske družine, edinčki so prikrajšani bratov in sester, bratje in sestre so prikrajšani "edinčkosti". Argumenti tega tipa so brezpredmetni...

dice7 je izjavil:

Kaj ima to veze ? Če lahko otroku zagotoviš oboje? Mama si poišče tipa itd. ?
Zakaj bi dal otroka dvema pedroma, če ga lahko namesto tega prepistim hetero paru?

A peder pa ne more bit "samohranilec" ? V vecini primerov se pedri hitreje razidejo. (tvoj nivo izjave)

Tudi otroci heteroseksualnih straršev so prikrajšani vzgoje istospolnih staršev

Bogi ti. Pa dej reč mami naj pusti fotra za eno leto leto, da si foter najde za tebe še enga fotra, da neboš prikrajšan.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

GregiB je izjavil:

facepalm je izjavil:

Zna biti, a trditev je oxymoron... Tudi otroci heteroseksualnih straršev so prikrajšani vzgoje istospolnih staršev ali enostarševske družine, edinčki so prikrajšani bratov in sester, bratje in sestre so prikrajšani "edinčkosti". Argumenti tega tipa so brezpredmetni...

Zato so tudi izjave tipa "niso za nic prikrajsani" napacne.
Ce smo realni..
v danasnji druzbi, s tako mentaliteto, ki jo vecina primore, je zelo velika verjetnost, da bi imeli otroci istospolnih partnerjev dosti bolj neprijetno otrostvo, kot tisti s hetero starsi. Vsi vemo zakaj, ni se nam potrebno pretvarjati.

mimogrede.. ze sedaj je veliko "problematicnih" otrok ker zivijo pri rejnikih, kako bi bilo sele, ce bi se znasli pri homo rejnikih.. po vrhu, da bi bil otrok se homofob.. holy shit...

Zgodovina sprememb…

m0LN4r je izjavil:

seveda ne, če je pa diskreditiran, tudi če bi bil narejen (v bistvu je bil) od vas

O čem ti sploh govoriš tukaj?

m0LN4r je izjavil:

damn, pol sem jaz tut peder in homofob hkrati, ker sem odraščal v istospolni družini in si vedno želel namesto atija pravo mamo ?

Aha si torej peder, ki si odraščal v istospolni družini in si si vedno želel atija in pravo mamo? Ne? Poznaš otroka, ki prihaja iz istospolne družine in si res želi pravega atija in mamo, in ni samo še en mulc, ki mu ni všeč kakšni so njegovi starši (kakršnega koli spola in usmerjenosti), ker so po njegovem prestrogi al whatever? Ne? Jah seveda ne, ker si stvari izmišljuješ, kakor M-Power.

ce lahko otroku zagotovimo oboje potem pa hitro odvzeti samohranilskim druzinam otroke

PaX_MaN ::

Bryn je izjavil:

Bi bilo pa smiselno odklopit RKC od vsakeršnega državnega financiranja. Naj verniki sami plačujejo, če jim paše. In pa seveda začet pobirat davke RKC, tkole pobrano davščino pa namenit otrokom, saj pravijo "za otroke gre".

Tega ne moreš, ker je že vpisano v Ustavo, da se katolibane mora državno financirat:
Pogled ustavodajalca na uveljavitev načela o ločenosti države in verskih skupnosti je razviden iz pripravljalnih gradiv za Ustavo. Iz obrazložitve Osnutka Ustave z dne 29. 10. 1990 izhaja utemeljitev prvega zapisa o načelu ločenosti.[23] Z njim naj se poudari, "… da cerkev ne more opravljati funkcij, ki so pridržane državi oziroma državnim organom (kot so npr. sklepanje zakonskih zvez, vodenje matičnih knjig, izdajanje javnih listin itd.). S tem pa se ne omejuje dejavnosti cerkve na nekaterih področjih, npr. na področju karitativne dejavnosti, izobraževanja itd., kjer lahko cerkev ob enakih pogojih kot državljani opravlja te dejavnosti. To tudi ne preprečuje vključevanja nekaterih institucij cerkve v razne javne institucije, npr. vključevanje teoloških fakultet v univerze, seveda ob upoštevanju zakonodaje na ustreznih področjih."

Mi mamo vsaj eno.

dice7 je izjavil:

ce lahko otroku zagotovimo oboje potem pa hitro odvzeti samohranilskim druzinam otroke

A si spregledu, da si samohranilec najde partnerja? Rajši pomagajmo pri tem.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

m0LN4r je izjavil:

dice7 je izjavil:

A si spregledu, da si samohranilec najde par? Rajši pomagajmo pri tem.

kaj pa ce ne zeli zaradi slabih izkusenj? al pa ker se ni prebolel-a?

dice7 je izjavil:

kaj pa ce ne zeli zaradi slabih izkusenj? al pa ker se ni prebolel-a?

Potem pa otroka takoj vzet, kaj pa druzga! Otrok sme biti samo z mamo in očetom, vse ostalo naš bogec prepoveduje!! :))

WarpedGone ::

Ko bi vsaj prepovedal itiotizem....
Zbogom in hvala za vse ribe

krneki0001 ::

WarpedGone je izjavil:

Ko bi vsaj prepovedal itiotizem....

Na žalost ga je izumil.

facepalm je izjavil:

GregiB je izjavil:

facepalm je izjavil:

Ce smo realni..
v danasnji druzbi, s tako mentaliteto, ki jo vecina primore, je zelo velika verjetnost, da bi imeli otroci istospolnih partnerjev dosti bolj neprijetno otrostvo, kot tisti s hetero starsi. Vsi vemo zakaj, ni se nam potrebno pretvarjati.

mimogrede.. ze sedaj je veliko "problematicnih" otrok ker zivijo pri rejnikih, kako bi bilo sele, ce bi se znasli pri homo rejnikih.. po vrhu, da bi bil otrok se homofob.. holy shit...

Niso napačne, samo ne smeš jih jemat iz konteksta. Point je, da lahko istospolni pari zagotovijo enako dobro okolje za odraščanje in razvoj otroka kot starši različnih spolov.

Pšenični ::

oo7 je izjavil:

Lp

Moram se oglasit še enkrat.

Moram napisat da popolnoma podpiram kar si napisal
. Zanimiva je abstinenca komentarjev , člankov v režimskih medijih, saj so jih njihovi volilci in simpatizerji peljali scat. Če rečemo mal o domače. Zato tud je bla panika, ko so sporočali udeležbo.....

No ostali pa, lah jamrate naprej.

iKst je izjavil:

facepalm je izjavil:

GregiB je izjavil:

facepalm je izjavil:

Ce smo realni..

Niso napačne, samo ne smeš jih jemat iz konteksta. Point je, da lahko istospolni pari zagotovijo enako dobro okolje za odraščanje in razvoj otroka kot starši različnih spolov.

Ampak jst pa nočem menjat hrustega kostmatga atija in dišečo nežno mamo za dva kostmatga atija al dve dišeči mami.
Ne boš me mogel prisilt, ker si želim oboje in v njih vidim in čutim to kar sm. Grem raj v sirotišnico, kot k dvema sofTičema.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

A kdo pravi, da moraš ti kaj zamenjat, te kdo kaj sili? :)) Tukaj se ne gre in se ni šlo zate.

Pomoje si že dovolj star, da ti ni treba ničesar menjat.

m0LN4r je izjavil:

Zakaj bi dal otroka dvema pedroma, če ga lahko namesto tega prepistim hetero paru?

Se strinjam... zato pa, ko "gre za otroke", imamo službo, ki se imenuje CSD, ki oceni, katero okolje je za odraščanje otroka, ki gre v posvojitev najboljša. V kampanji pa se je prikazovalo tako, kot da bodo odprli šalter za pedre, kjer bo vsak par dobil svojo "štručko"... Vseh ostalih 150+ partnerjev, ki čakajo na 10-20 posvojitev na leto, pa bo ostalo praznih rok...
Nemara pa "se gre za tiste otroke", ki že danes živijo v istospolnih skupnostih, a zaradi neurejene zakonodaje ne morejo dedovati dobrin, sredstev in pravic po svojih (istospolnh) starših, kot jih lahko njihovi vrstniki, ki jih v družbi tako veselo nadlegujejo...

m0LN4r je izjavil:

Tudi otroci heteroseksualnih straršev so prikrajšani vzgoje istospolnih staršev

Bogi ti. Pa dej reč mami naj pusti fotra za eno leto leto, da si foter najde za tebe še enga fotra, da neboš prikrajšan.

Hmmm, previdevam, da še živiš pri starših, kaj?

shmandi ::

CoolBits je izjavil:

A kdo pravi, da moraš ti kaj zamenjat, te kdo kaj sili? :)) Tukaj se ne gre in se ni šlo zate.

No, to je pa velika zmota. Očitno nisi prebral(a) novele. Dokler se bojo pri nas uvajale stvari na takšen način, da moraš nekomu kaj vzet, da lahko drugemu daš, bo tako kot je. In pametnjakoviči boste lahko imeli tukaj stotine strani praznega nebuliranja...

Kaj bi se komu vzelo in kaj bi se drugemu dalo v tem primeru?

CoolBits je izjavil:

Tukaj se ne gre in se ni šlo zate.

O pa se gre za njih, ker to njih mot. "Gre se za otroke" je samo laž, ki jo uporabljajo, da cerkvenim homofobom ne bo treba gledat pedrov na cesti z otroki in bruhat ob tem.

Zgodovina sprememb…

Niti drugim ne privoščijo hrustega kostmatga atija in dišečo nežno mamo, temveč raje dva sofTiča al dve latoyi.
Jst potrebujem hkrati moško in žensko roko, vonj, glas, tudi moja sestra ga. Včasih potrebujem očutek pravega atija in včasih prave mame.
Zakaj bi mi odvzeli eno ali drugo.

Že vonj atija in mame mi je nepogrešljiv, ko sem med njima.

V primeru, da bosta pa samohranilca se bom pa potrudil, da si najdeta novo pravo ljubezen in tudi vem, da nekje je moj pravi ati/mama, ki bi ga rad spoznal.
Od dveh atijev ali mam bi dobil popizditis.

A zdaj pa vam moje želje ne pomenijo nič? Kak ste nesramni.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

shmandi ::

CoolBits je izjavil:

Preberi si novelo zakona.

m0LN4r je izjavil:

Niti drugim ne privoščijo hrustega kostmatga atija in dišečo nežno mamo, temveč raje dva sofTiča al dve latoyi.
Jst potrebujem hkrati moško in žensko roko, vonj, glas, tudi moja sestra ga. Včasih potrebujem očutek pravega atija in včasih prave mame.

V primeru, da bosta pa samohranilca se bom pa potrudil, da si najdeta novo pravo ljubezen.

Madona maš debilne ;) Ampak sej s tvojim bruhanjem po forumu samo dokazuješ, da se vam v resnici prav nič ne gre za otroke (razen če si ti seveda otrok, ki ga je treba posvojit), ampak samo za vaše homofobne riti.

pirat ::

Zakaj sedaj razburjanje zagovornikov novele ?
Tekom predreferendumske kampanje smo bilu večkrat podučeni, da je izvedba samega referenduma ustavno dopustna, da pa se kaj lahko zgodi, da bo rezultat referenduma ustavno nedopusten (in bo posledično ustavno sodišče tak rezultat "zminiralo"). Sedaj ne gre pričakovati pritožbe zagovornikov novele na ustavno sodišče glede nedopustnega rezultata ? Kakšni so glede tega morebitni zakonski roki ?

phantompoop je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

V primeru, da bosta pa samohranilca se bom pa potrudil, da si najdeta novo pravo ljubezen.

Madona maš debilne ;) Ampak sej s tvojim bruhanjem po forumu samo dokazuješ, da se vam v resnici prav nič ne gre za otroke (razen če si ti seveda otrok, ki ga je treba posvojit), ampak samo za vaše homofobne riti.

Aja torej moje in želje drugih otrok so zate bruhanje in homofobije. Zares si grdi, grdi.
Trade Republic 38MVDVXM

m0LN4r je izjavil:

Aja torej moje in želje drugih otrok so zate bruhanje in homofobije. Zares si grdi, grdi.

Tvoje želje so irelevantne, razen (kakor sem že omenil) če si sam otrok, ki gre v posvojitev. A si ali nisi?
Želje drugih otrok? Katerih otrok? Maš kak dokaz al spet vlečete stvari iz riti, oh vi pogumni borci za pravice otrok?

m0LN4r je izjavil:

Fantič... zatekaš se k relativizaciji lastnih argumentov... Daj napiši kaj takrat, ko doprinese diskusiji, pro et contra...

Hočeš rečt, da ne obstajajo ? Potem tako povej. A moje želje in sestre ne štejejo? Zakaj ne?
- v sirotišnici mi je otrok rekel, želim si atija in mamo. Spet ni dovolj ?
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

m0LN4r je izjavil:

V primeru, da bosta pa samohranilca se bom pa potrudil, da si najdeta novo pravo ljubezen

veliko dela te caka, namrec 25% vseh druzin v sloveniji je enostarsevskih.

koliko casa pa imajo da najdejo ljubezen preden se vzame otroke?

Stroka pravi, da lahko enako kvalitetno odraščaš tudi brez moške in ženske roke hkrati.

Želje otrok niso bistvene. Prav tako ne želje staršev. Te stvari niso actionable. Starše imaš take, kot jih imaš, njihova naloga je, da te vzojijo v samostojnega člana družbe, ki je sposoben preživeti. In pri tem ti lahko enako dobro pomagajo istospolni starši ali starši različnih spolov.

Nop, ni dovolj. Oz. ni važno. Dobil bo starše, ki lahko primerno skrbijo zanj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: iKst ()

stjan ::

Molnar, sedaj me je pa zate strah, poišči si strokovno pomoč, da te reši iz nemogočih razmer v katerih živiš.
Da ima otrok takšna pedofilna incestuozna nagnjenja res ni v redu.

m0LN4r je izjavil:

Ne ni dovolj. Želim slišat izjave otrok posvojencev, ki so odraščal pri očetu-očetu ali mami-mami in pravijo, da bi si raje želel živeti pri tradicionalni družini. Seveda si otrok v sirotišnici želi družino in hrano in ljubezen - to pa prav nič ne dokaže, da mu to ne moreta dati istospolna starša. Torej ja, nimaš tukaj kaj dosti za oprijet.

Zgodovina sprememb…

shmandi je izjavil:

CoolBits je izjavil:

Preberi si novelo zakona.

Sem prebral pa nikjer ne pise, da se komu kaksne pravice odvzema, kvecjemu razsirja.

r3dkv1c4 ::

CoolBits je izjavil:

Lagati sam sebi je najlažje za zadovoljitev svojega prav, pa četudi ni res.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!
««
32 / 45
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kitajci napravili miši s starši istega spola

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
229252 (7303) jype

Več podobnih tem