Forum » Problemi človeštva » Ustavno sodišče dopustilo referendum o noveli zakona o zakonski zvezi
Ustavno sodišče dopustilo referendum o noveli zakona o zakonski zvezi
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
Vse pohvale temu človeku: http://nova24tv.si/slovenija/ales-primc... ker se je boril za pravo stvar.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Mare2 ::
Vse pohvale temu človeku: http://nova24tv.si/slovenija/ales-primc... ker se je boril za pravo stvar.
On si bo tlakoval politično pot glede na kriterij - število doseženih referendumov. 1 x bo treba takim izstaviti račun. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
hamax ::
Rezultat referenduma recimo ...
Ocitno se ti je v teh nekaj letih od kar sem nazadnje pisal po slo techu do koncno odpeljalo.
Vcasih se je vsaj dalo imeti normalno debato.
Na referendumu so zbirali demografske podatke? A res?
Looooooka ::
Če podatki ne držijo(ja zbiral so jih, ne na vseh voliščih ampak iz vzorca se da dovolj natančno narediti rezultate) potem tudi referendum ne predstavlja volje ljudstva, ker je vzorec smešno nizek.
No kaj pol? Populistični ruralni verski fanatiki al zmaga manjšine. Pick one :)
Troll mode :P
No kaj pol? Populistični ruralni verski fanatiki al zmaga manjšine. Pick one :)
Troll mode :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
nagobčnik ::
Ocitno se ti je v teh nekaj letih od kar sem nazadnje pisal po slo techu do koncno odpeljalo.
Je JTV objavu demografske podatke ene ankete, ki je bolj zadela rezultat. Nižje izobraženi ruralci vseeno prednjačijo, res pa nekoliko manj.
Matako ::
Zakaj taksno prepricanje, da je k rezultatom referenduma pripomogla samo (ali predvsem) cerkev?
http://www.valicon.net/files/SJ_2015_12...
Cerar je cerkev.
Vpliv cerkve je vsekakor precenjen. Oni so tvorili jedro vendar so referendum odločili "dodatni faktorji".
Spominja na očitne pravokotne razpoke, ki se pojavljajo v partizansko-domobranski tektoniki s prihodom gostov. Doslej smo živeli relativno mirno, dobro se je vedelo kaj voli in koga podpira en partizanec, koga pa domobran nakar so začela prihajati prva poročila aktivistov kako njihovi prijatelji, soborci, s katerimi so stali ramo ob ramo in se borili proti klerofašizmu naenkrat udarjajo čez goste.
Podobno je z geji - samo da tukaj jaz sumim še en drug pojav, dasiravno je hipoteza drzna.
Upor moških.
Vsi čutimo, da je današnja družba več kot nekoliko.. demaskulinizirana. Zdaj ali je to krivda moških samih ali smo bili samo žrtve socialnih eksperimentov 20. stoletja je debata za drugič. Dejstvo je, da so boj za pravice homoseksualcev in ostale SJW zgodbe močan simbol "feminizirane družbe" v očeh prenekaterega možakarja. So "jajca na čelo" bornim ostankom moškosti njega dni - simbol podreditve in udomačitve. Njihova pravila.
Kaj torej ostane latentnemu, udomačenemu moškemu, ki razvaža ženo in otroke, se strinja z dekletom, prenaša njene hipsterske kolege in njen socialno-čuteč bullshit? Kako se lahko saj malo upre politično-korektnemu "diskurzu", brez da gre "full Trump"?
Nalogo prepuščam bralcu.
/\/\.K.
AndrejO ::
Sicer je iz 24ur, ampak naj bo:
Pozdravljeni! Jaz sem tukaj kot predstavnica vseh otrok, ki že živimo v ločenih družinah. Življenje brez očeta je zelo težko. ...
Ne, ni.
Mene zagotovo ni predstvljala in želim, da javnost ve, da nikakor ni govorila v mojem imenu.
Lepo bi bilo tudi to, da se bi za svoje zavajanje opravičila, ampak to bi bilo že preveč optimistično za pričakovati.
Bryn ::
Se vidi, da smo kot narod na eni strani zelo nazadnjaški po drugi pa apatični.
Presenečen sem bil ko sem izvedel, da je dovoljeno nabijat in lagat za dosego cilja. Predvsem pa sem bil razočaran, da noben politik ni obsodil laganje nasprotnikov zakona. Me zanima kako bi reagirala desnica, če bi človek začel zbirat podpise za referendum za prepoved RKC, kot razlog pa navedel da so vsi duhovniki pedofili, vse nune pa prostitutke in da vsako leto RKC porabi ogromno denarja, da otroke, ki se ponesreči rodijo nunam in duhovnikom, pošlje ven iz države. (Da ne bo kdo v luft skočil, tole sem si izmislil)
Presenečen sem bil ko sem izvedel, da je dovoljeno nabijat in lagat za dosego cilja. Predvsem pa sem bil razočaran, da noben politik ni obsodil laganje nasprotnikov zakona. Me zanima kako bi reagirala desnica, če bi človek začel zbirat podpise za referendum za prepoved RKC, kot razlog pa navedel da so vsi duhovniki pedofili, vse nune pa prostitutke in da vsako leto RKC porabi ogromno denarja, da otroke, ki se ponesreči rodijo nunam in duhovnikom, pošlje ven iz države. (Da ne bo kdo v luft skočil, tole sem si izmislil)
krneki0001 ::
Nisi daleč od resnice. Lahko pa začneš s takim referendumom, le da naj se glasi - Prepoved vseh ver v Sloveniji. Takoj dobiš moj podpis.
Ovce imajo pač manjši IQ, ker namesto njih razmišljajo Pastirji.
WarpedGone ::
Aja, demografske podatke so pravilno zbral, odločitev so pa falili kapitalno? To je politično korektni zaključek?
GTFO.
Podatki, ki v bistvenem delu niso konsistentni z realnostjo so po defaultu narobe.
Sploh brez natančne obrazložitve zakaj nekaterim detajlom je za zaupat kljub temu da je zaključek totalno mimo.
Zbogom in hvala za vse ribe
sandmat ::
krneki0001 je izjavil:
Samo na desni se temu reče #ovce, na levi pa #sustainable. :P
krneki0001 je izjavil:
Nisi daleč od resnice. Lahko pa začneš s takim referendumom, le da naj se glasi - Prepoved vseh ver v Sloveniji. Takoj dobiš moj podpis.
Eh prepoved nima smisla in bo kvečjemu še pripomogla k povečanju števila vernikov.
Bi bilo pa smiselno odklopit RKC od vsakeršnega državnega financiranja. Naj verniki sami plačujejo, če jim paše. In pa seveda začet pobirat davke RKC, tkole pobrano davščino pa namenit otrokom, saj pravijo "za otroke gre".
SimplyMiha ::
Heisenberg ::
Če bodo sedaj v ZL in podobnih strankah še naprej težili z gay lobiji jih je treba vržti ven iz parlamenta.
Čisto vseeno je kaj bi/sem volil jaz, večina je odločila da slovenci nismo pripravljeni gaye vključiti v držbo, pika.
To se bo spremenilo šele ko bodo v Sloveniji minimalna plača 1500EUR in bomo vsi imeli streho nad glavo in možnost normalnega življenja - sedaj večina živi samo od plače do plače in si ne privoščino nič, kaj šele dopust in podobno.
Ko bomo to dosegli, potem to ne bo problem in bodo ljudje bolj pozitivni in manj zaskrbljeni in tudi takrat cerkev izgubi moč.
my 5 cents
Čisto vseeno je kaj bi/sem volil jaz, večina je odločila da slovenci nismo pripravljeni gaye vključiti v držbo, pika.
To se bo spremenilo šele ko bodo v Sloveniji minimalna plača 1500EUR in bomo vsi imeli streho nad glavo in možnost normalnega življenja - sedaj večina živi samo od plače do plače in si ne privoščino nič, kaj šele dopust in podobno.
Ko bomo to dosegli, potem to ne bo problem in bodo ljudje bolj pozitivni in manj zaskrbljeni in tudi takrat cerkev izgubi moč.
my 5 cents
SimplyMiha je izjavil:
Stari, slabo izobraženi, ruralni verniki
Samo malo, samo malo! Ali ni referendum anonimen? Kako so tu ugotovili, kdo je glasoval za koga?
Raziskava Episcentra, nekaj dni pred referendumom.
krneki0001 je izjavil:
Eh prepoved nima smisla in bo kvečjemu še pripomogla k povečanju števila vernikov.
Bi bilo pa smiselno odklopit RKC od vsakeršnega državnega financiranja. Naj verniki sami plačujejo, če jim paše. In pa seveda začet pobirat davke RKC, tkole pobrano davščino pa namenit otrokom, saj pravijo "za otroke gre".
Davek na vernike narediš, da morajo verniki plačevat 41% svoje plače za verske inštitucije, pa bomo videl kok časa bodo še verniki.
Heisenberg je izjavil:
Če bodo sedaj v ZL in podobnih strankah še naprej težili z gay lobiji jih je treba vržti ven iz parlamenta.
Sicer ne maram uporabljat Jajotovih besed pri zadnji DZ volitvah, ampak odločila je sicer večina udeležencev referenduma, kar ni čisto isto kot večina, ampak kaj čmo tako to deluje. Povprečen levičar gre pač raje na izlet ker je lep dan, kot pa na volitve/referendum.
Udeležba na volitvah in referendumih bi morala biti obvezna, tako imajo na primer v Luksemburgu.
krneki0001 je izjavil:
krneki0001 je izjavil:
Davek na vernike narediš, da morajo verniki plačevat 41% svoje plače za verske inštitucije, pa bomo videl kok časa bodo še verniki.
Eh, bo vsak kar naenkrat ateist na papirju, v cerkev pa bo še vedno hodil. Najlažje je pač rečt, da naj se cerkev financira preko vernikov. Če se nihče ne opredeli, potem pač cerkev ne dobi nič denarja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bryn ()
telexdell ::
krneki0001 je izjavil:
Daj povej ti meni ovci z manjšim IQ, kako boš meni prepovedal, da bom verjel v lepši jutri ali zadetek na lotu ali... Imaš kakšno napravo, s katere boš bral moje misli in me kaznoval zaradi miselnega delikta?
PS- in potem takšni opletajo z I.Q.???
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
krneki0001 je izjavil:
Daj povej ti meni ovci z manjšim IQ, kako boš meni prepovedal, da bom verjel v lepši jutri ali zadetek na lotu ali... Imaš kakšno napravo, s katere boš bral moje misli in me kaznoval zaradi miselnega delikta?
PS- in potem takšni opletajo z I.Q.???
Ne rabim brat tvojih misli, so posti dovolj.
GregiB ::
Podobno je z geji - samo da tukaj jaz sumim še en drug pojav, dasiravno je hipoteza drzna.
Upor moških.
Vsi čutimo, da je današnja družba več kot nekoliko.. demaskulinizirana. Zdaj ali je to krivda moških samih ali smo bili samo žrtve socialnih eksperimentov 20. stoletja je debata za drugič. Dejstvo je, da so boj za pravice homoseksualcev in ostale SJW zgodbe močan simbol "feminizirane družbe" v očeh prenekaterega možakarja.
Sicer se strinjam, a mislim, da je velik del populacije referendum izkoristil , da javno, dasiravno anonimno, izrazi svojo zavestno, podzavestno, nezavestno a prikrito, latentno mržnjo do homoseksualnosti. Izraz gnusa nad obliko sobivanja, ki jo ne ali noče razumeti. Zato tudi trdim, da sicer ne bi bil tako očiten odklonilni rezultat, a vseeno visok, če bi odločali o medrasnih zvezah, med (ne)verskih zvezah ipd...
Heisenberg je izjavil:
slovenci nismo pripravljeni gaye vključiti v držbo, pika.
Potem je najbolje, da razmislimo v smeri, da spremenimo ustavo v delu, ki vsem državljanom omogoča enake pravice, neglede na osebne okoliščine.
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GregiB ()
stjan ::
Poleg favšije je sovraštvo še ednino kar čutimo Slovenci do drugih.
Kot je napisal GregiB, se je sedaj pokazalo vse kar se javno skriva.
Vse besede o humanosti, dobroti in naprednosti Slovencev so na tem referendumu izginile v dreku naše bede.
Kot je napisal GregiB, se je sedaj pokazalo vse kar se javno skriva.
Vse besede o humanosti, dobroti in naprednosti Slovencev so na tem referendumu izginile v dreku naše bede.
Grozljivo: Rasistični pogrom nad sodelavcem v centru za socialno delo, ker je glasoval proti
Franci Donko, socialni delavec in strokovnjak, je v predreferendumski kampanji zagovarjal mnenje tistega dela stroke, ki ne zagovarja posvojitev otrok v istospolne skupnosti. Zaradi javnega izražanja mnenja je bil izrazito diskriminiran. Izključen je bil iz interventne skupine CSD Maribor, kjer je dosegal dobre rezultate, ena od sodelavk pa je celo rekla, da na kolektivno zabavo ne bo prišla, saj noče biti v istem prostoru kot on.
Ker se je izrekel za pravice otrok, ni več etičen, dostojanstven, vreden zaupanja in odgovoren?
V pojasnilu, zakaj so ga izključili iz interventne skupine, je Frančiška Premzel, ki se je o tem prej dogovorila z direktorico centra Marjano Bravc, napisala, da so "etičnost, dostojanstvo, dolžnost pomoči vsem uporabnikom, zaupanje in odgovornost do stroke in družbe kriteriji, zapisani v našem Kodeksu etičnih načel v socialnem varstvu, ki so bili omajani, in zato ti kot odgovorna za delo v interventni službi ne morem več zaupati, da bodo vsi uporabniki prejeli vso potrebno strokovno pomoč." To so razlogi, da je ostal brez pozicije, čeprav je v enem od intervjujev sam zapisal, da "imajo istospolni, seveda, kakor vsi ostali svoje pravice."
http://nova24tv.si/aktualno/socialni-de...
Franci Donko, socialni delavec in strokovnjak, je v predreferendumski kampanji zagovarjal mnenje tistega dela stroke, ki ne zagovarja posvojitev otrok v istospolne skupnosti. Zaradi javnega izražanja mnenja je bil izrazito diskriminiran. Izključen je bil iz interventne skupine CSD Maribor, kjer je dosegal dobre rezultate, ena od sodelavk pa je celo rekla, da na kolektivno zabavo ne bo prišla, saj noče biti v istem prostoru kot on.
Ker se je izrekel za pravice otrok, ni več etičen, dostojanstven, vreden zaupanja in odgovoren?
V pojasnilu, zakaj so ga izključili iz interventne skupine, je Frančiška Premzel, ki se je o tem prej dogovorila z direktorico centra Marjano Bravc, napisala, da so "etičnost, dostojanstvo, dolžnost pomoči vsem uporabnikom, zaupanje in odgovornost do stroke in družbe kriteriji, zapisani v našem Kodeksu etičnih načel v socialnem varstvu, ki so bili omajani, in zato ti kot odgovorna za delo v interventni službi ne morem več zaupati, da bodo vsi uporabniki prejeli vso potrebno strokovno pomoč." To so razlogi, da je ostal brez pozicije, čeprav je v enem od intervjujev sam zapisal, da "imajo istospolni, seveda, kakor vsi ostali svoje pravice."
http://nova24tv.si/aktualno/socialni-de...
iKst ::
Lepo. Socialni delavec, ki na podlagi laži nekaterim osebam odreka pravice, ne more biti socialni delavec. Niti strokovnjak, če smo čisto pošteni.
facepalm ::
Ja ce pa ne razume kaj je dandanes "in". Logicno da je izpadel the bad guy. Sej vidimo ze tukaj na forumu (tudi druge teme), da je nestrinjanje in razmisljanje z lastno glavo takoj kritizirano in obtozeno s hudimi opazkami.
To je nekako tako, kot ce bi crnec rekel belcu "bleda guzica". Ce bi mu belec odgovoril z "enakovredno" besedo, bi bil oznacen za rasista (v javnosti). Crnec seveda ne:)
To je nekako tako, kot ce bi crnec rekel belcu "bleda guzica". Ce bi mu belec odgovoril z "enakovredno" besedo, bi bil oznacen za rasista (v javnosti). Crnec seveda ne:)
Razmišljanje s svojo glavo? Dej no, tole nasprotovanje istospolnim posvojitvam je na ravni kreacionizma.
Bluzatorji tipa m-power in molnar pa še vedno onesnažujejo forum s temi bedarijami, pozive k predložitvi argumentov pa striktno ignorirajo.
Bluzatorji tipa m-power in molnar pa še vedno onesnažujejo forum s temi bedarijami, pozive k predložitvi argumentov pa striktno ignorirajo.
Tralala999 ::
Ta referendum je imel en pomemben učinek. Utrdil je volilno bazo tako nasprotnikov, kot predlagateljev spremembe zakonika. Bravo. Tak referendum smo že imeli 2012, minilo je 3 leta in politika ter civilna družba ni našla kompromisov, da bi se zakonik vsaj delno nadgradil....ne, treba je iti z glavo skozi zid, vrziti kost volivcem.
Ostajamo mojstri, kako ohranjati obstoječo politiko.
Ostajamo mojstri, kako ohranjati obstoječo politiko.
WarpedGone ::
Kakšne pa bi bile te delne nadgradnje?
Tolk se duvaš, pa ti niti to ni jasno?
Zbogom in hvala za vse ribe
Ne. Ni mi jasno, kako je možno sprejemat zakonodajo, ki bi samo delno odpravila diskriminacijo.
How Much Child Molestation is Homosexual?
Do homosexuals disproportionately molest children? Gay activists vehemently deny it, yet the empirical evidence says otherwise. The key concept is proportionality. Probably a numerical majority of child molestations involve a male adult and a female child, but given the small fraction of homosexual practitioners, the number of homosexual molestations is disproportionate to the percentage of homosexuals. This briefing summarizes some of the key evidence.
Sex With One's Own Children
Homosexual parents -- 18%; Heterosexual parents -- 0.6%
http://www.familyresearchinst.org/2012/...
Do homosexuals disproportionately molest children? Gay activists vehemently deny it, yet the empirical evidence says otherwise. The key concept is proportionality. Probably a numerical majority of child molestations involve a male adult and a female child, but given the small fraction of homosexual practitioners, the number of homosexual molestations is disproportionate to the percentage of homosexuals. This briefing summarizes some of the key evidence.
facepalm ::
Jaz pa nisem zasledil (vsaj v medijih ne), konkretno kdo bo imel kaksno korist od tega zakona ter zakaj jo zeli pridobiti.
Najprej me je odvrnil slogan "za otroke gre". Zaradi tega se nisem niti obremenjeval, da bi pomislil oddat glas za/proti.
Kot drugo so me zmotili argumenti nasprotujocih (v medijih). Prakticno nisem slisal niti enega primernega, pa sem mislil, da jih morda ni, pa sem jih se sam nasel ene par.
Tako kot je bil izsiljen ta referendum, in take spremembe, ki si jih zelijo, s takim odnosom.. itak, da ni sel skozi. Ce bi bilo to bolje predstavljeno, da se javno mnenje popravi; ce nebi vsiljevali nekega mnenja ampak pustili javnosti, da si ga sama ustvari, bi morda nekoc dosegli svoje. Vsekakor pa ne danes. Sedaj, zaradi arogance in hitenja imajo zagrizene nasprotnike in to, bo premestilo sprejetje takega zakona se dlje v prihodnost.
Najprej me je odvrnil slogan "za otroke gre". Zaradi tega se nisem niti obremenjeval, da bi pomislil oddat glas za/proti.
Kot drugo so me zmotili argumenti nasprotujocih (v medijih). Prakticno nisem slisal niti enega primernega, pa sem mislil, da jih morda ni, pa sem jih se sam nasel ene par.
Tako kot je bil izsiljen ta referendum, in take spremembe, ki si jih zelijo, s takim odnosom.. itak, da ni sel skozi. Ce bi bilo to bolje predstavljeno, da se javno mnenje popravi; ce nebi vsiljevali nekega mnenja ampak pustili javnosti, da si ga sama ustvari, bi morda nekoc dosegli svoje. Vsekakor pa ne danes. Sedaj, zaradi arogance in hitenja imajo zagrizene nasprotnike in to, bo premestilo sprejetje takega zakona se dlje v prihodnost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
"Less well known is the paradox of tolerance: Unlimited tolerance must lead to the disappearance of tolerance. If we extend unlimited tolerance even to those who are intolerant, if we are not prepared to defend a tolerant society against the onslaught of the intolerant, then the tolerant will be destroyed, and tolerance with them." - Karl Popper
m0LN4r ::
Jaz pa nisem zasledil (vsaj v medijih ne), konkretno kdo bo imel kaksno korist od tega zakona ter zakaj jo zeli pridobiti.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
AndrejO ::
WarpedGone je izjavil:
Kakšne pa bi bile te delne nadgradnje?
Tolk se duvaš, pa ti niti to ni jasno?
Delna nadgradnja je bil osnutek čisto novega Zakona o partnerski skupnosti (ZPS), ki pa je šel v predal, ker je ZL prehiteval po levi (pun intended) in v proceduro vložil predlog, ki ga je volilno telo raztrgalo.
Njegova cilj je bila, da je poskušal izenačiti vsa identificirana razlikovanja in vzpostaviti praktično enak status s tremi izjemami:
- posvojitev v Sloveniji ne bi bila možna; in
- tovrstnih družin se ne bi poimenovalo za "družino"; in
- poročnem obredu pred matičarjem se ne bi reklo "poroka".
Ker v proceduri nima smisla imeti dveh zakonov z enakim ciljem, ga ministrstvo po končani javni razpravi ni predložilo v Državni zbor. Sedaj pa obstaja tudi vprašanje, če ga lahko predloži pred iztekom najmanj enega leta.
In ja, Primc, NSi in njihovi somišljeniki so tudi v kratkem obstoju osnutka že začeli brusiti svoje nože in sekire, ter tudi takšen osnutek, ki je bil pisan na podlagi izkušenj iz 2012, že začeli napadati. Čez nekaj let, ko bo sprejeto kaj v takšni obliki, pa sem prepričan, da boš lahko opazoval nove izgovore ljudi, ki so prepričani, da tudi to ni dovolj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AndrejO ()
Hhehehe ali živčki malo popuščajo? Treba se bo sprijaznit, da je na referendumu zmagal zdrav razum kar je tudi normalno saj se je šlo za pravico in varnost otrok še enkrat BRAVO Slovenija.
Kot sem napisal. Na ravni zagovornikov kreacionizma.
American pshychological association pravi, da ste full of shit: http://www.apa.org/about/policy/parenti...
Pa tale primerjava obstoječih raziskav na tem področju tudi: http://psc.dss.ucdavis.edu/rainbow/html...
Gospod, ki je naveden v virih na tistem tvojem linku tudi ni najbolj spoštovan med kolegi, zaradi takih stvari:
In 1985, the American Sociological Association (ASA) adopted a resolution which asserted that "Dr. Paul Cameron has consistently misinterpreted and misrepresented sociological research on sexuality, homosexuality, and lesbianism" and noted that "Dr. Paul Cameron has repeatedly campaigned for the abrogation of the civil rights of lesbians and gay men, substantiating his call on the basis of his distorted interpretation of this research."7 The resolution formally charged an ASA committee with the task of "critically evaluating and publicly responding to the work of Dr. Paul Cameron."
At its August, 1986 meeting, the ASA officially accepted the committee's report and passed the following resolution:
The American Sociological Association officially and publicly states that Paul Cameron is not a sociologist, and condemns his consistent misrepresentation of sociological research...
http://web.archive.org/web/201501280239...
Klasične taktike bullshitarjev, ki "se borijo proti zaroti stroke". Napišeš nek bullshit, najdeš batshit crazy psevdo-znanstvenika, pomožnosti pospinaš ali potegneš iz konteksta kakšno njegovo izjavo in nafilaš foot notese z linki do njegovih del, pomožnosti za vsak stavek nov footnote, ker veliko opomb seveda izgleda bolj kredibilno.
dice7 ::
vse te "raziskave" je opravil konzervativec, ki enaci homosexualnost z jemanjem drog
Paul Cameron @ Wikipedia
pa se
One individual has claimed to have data that prove homosexuals to be child molesters at a higher rate than heterosexuals. That person is Paul Cameron. As detailed elsewhere on this site, Cameron's survey data are subject to so many methodological flaws as to be virtually meaningless. Even so, his assertions are sometimes quoted by antigay organizations in their attempts to link homosexuality with child sexual abuse.
http://psc.dss.ucdavis.edu/rainbow/html...
phantompoop ::
Ahahahah, umiram vsakič ko vidim vas bumbarje, ki poskušate s kvazi znanstevnimi članki, ki ste jih pobrali s prvega linka z googla, dokazat kako istospolni starši škodujejo otrokom.
Evo ti iz wikija: Family Research Institute @ Wikipedia
The Family Research Institute (FRI), originally known as the Institute for the Scientific Investigation of Sexuality (ISIS), is an American non-profit organization based in Colorado Springs, Colorado which states that it has "...one overriding mission: to generate empirical research on issues that threaten the traditional family, particularly homosexuality, AIDS, sexual social policy, and drug abuse".[2] The FRI is part of a movement of organizations, often faith-based (sometimes called the Christian right), which seek to influence the political debate in the United States. They seek "...to restore a world where marriage is upheld and honored, where children are nurtured and protected, and where homosexuality is not taught and accepted, but instead is discouraged and rejected at every level."[2]
The Family Research Institute is designated an anti-gay hate group[4] by the Southern Poverty Law Center[5][6] because of Cameron's discredited research and claims about LGBT people.
Torej brezumno si dal link neke versko blazne diskreditirane homo-hate grupe. Čestitke. Kaj naj ti rečem, keep trying, zato ker nadvse uživam v teh smešnih poskusih dokazovanja nečesar, kar ni res. Skoraj me spomniš na cerkev, ki je včasih na vse pretege vztrajala, da je Zemlja ploščata. Good job :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: phantompoop ()
Kaj bolj kredibilnega bo bolj težko nalepil, ker je mnenje stroke o teh zadevah zelo jasno in enotno.
stjan ::
M-Power :: danes, 11:30:45citiraj
#
Hhehehe ali živčki malo popuščajo?:)) Treba se bo sprijaznit, da je na referendumu zmagal zdrav razum kar je tudi normalno saj se je šlo za pravico in varnost otrok še enkrat BRAVO Slovenija.
------------------------
Zmaga zdravega razuma ? :)
"zdrav" razum je zmagal v času protireformacije, ko so zažigali slovenske knjige in pobijali župnike, ki so govorili slovensko.
Podobna je zmaga "zdravega" razuma po letu 45, ko vemo kaj se je zgodilo z drugače mislečimi.
Se vračamo v tiste čase?
Ko bodo gorele grmade bo šele zdravo...
#
Hhehehe ali živčki malo popuščajo?:)) Treba se bo sprijaznit, da je na referendumu zmagal zdrav razum kar je tudi normalno saj se je šlo za pravico in varnost otrok še enkrat BRAVO Slovenija.
------------------------
Zmaga zdravega razuma ? :)
"zdrav" razum je zmagal v času protireformacije, ko so zažigali slovenske knjige in pobijali župnike, ki so govorili slovensko.
Podobna je zmaga "zdravega" razuma po letu 45, ko vemo kaj se je zgodilo z drugače mislečimi.
Se vračamo v tiste čase?
Ko bodo gorele grmade bo šele zdravo...
CoolBits ::
Treba se bo sprijaznit, da je na referendumu zmagal zdrav razum kar je tudi normalno saj se je šlo za pravico in varnost otrok še enkrat BRAVO Slovenija.
To je velika LAŽ, nikjer v novem popravljenem zakonu ne piše nič od OTROK in se za njih nebi popolnoma nič spremenilo.
Posvojitve istospolnih so pa mogoče že nekaj časa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajci napravili miši s starši istega spolaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9252 (7303) | jype |