Forum » Programska oprema » Flash Player v Chromu ne dela
Flash Player v Chromu ne dela
pisco ::
Na Win10 so se mi začele pojavljati težave z Google Chrome in sicer mi noče delovat Flash Player, napiše "Couldn't load plug-in".
Troubleshooting do zdaj:
- pregledal ali je Flashplayer plugin enablan, je.
- pregledal da nista nameščena dva FP plugina, nista.
- ubil proces flashplayer v chromu in še enkrat zagnal, ni pomagalo.
- Pobrisal vse kukije, offline data in celo zgodovino
- uninstall in ponoven install celotnega Google Chroma; to je pomagalo in sicer je FlashPlayer deloval celih 5 minut in se potem znova sesul.
Kakšna ideja kaj naj še storim?
Troubleshooting do zdaj:
- pregledal ali je Flashplayer plugin enablan, je.
- pregledal da nista nameščena dva FP plugina, nista.
- ubil proces flashplayer v chromu in še enkrat zagnal, ni pomagalo.
- Pobrisal vse kukije, offline data in celo zgodovino
- uninstall in ponoven install celotnega Google Chroma; to je pomagalo in sicer je FlashPlayer deloval celih 5 minut in se potem znova sesul.
Kakšna ideja kaj naj še storim?
- spremenil: pisco ()
AC_DC ::
Označi "always allowed to run" pri fp.
Ali izbriši chrome profil oz ustvari novega.
Ali izbriši chrome profil oz ustvari novega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
Ni pomagalo ne eno, ne drugo.
Pomaga samo uninstall in ponoven install Chroma. Takrat FP nekaj časa deluje. Sčasoma se logiram še v Chrome Sync (da se mi posinhronizirajo favoriti ipd.) pa se zadeva čez nekaj časa kot rečeno, ponovi.
Kakšna ideja?
Pomaga samo uninstall in ponoven install Chroma. Takrat FP nekaj časa deluje. Sčasoma se logiram še v Chrome Sync (da se mi posinhronizirajo favoriti ipd.) pa se zadeva čez nekaj časa kot rečeno, ponovi.
Kakšna ideja?
Opazil sem novo stvar. V kolikor zaženem Chrome kot administrator, mi Flash Player deluje!
Je komu kaj jasno v čem je problem?
Zanimivo je tudi to, da mi Chrome deluje en kraten čas (po reinstalaciji Chroma).
Mimogrede, od kdaj je potrebno v Win 10 za namestitev Chroma uporabiti "run as administrator"?
Je komu kaj jasno v čem je problem?
Zanimivo je tudi to, da mi Chrome deluje en kraten čas (po reinstalaciji Chroma).
Mimogrede, od kdaj je potrebno v Win 10 za namestitev Chroma uporabiti "run as administrator"?
chrome://plugins/
najdi fp, nato poglej če imaš v win sistemu pravice do branja kot navaden uporabnik.
najdi fp, nato poglej če imaš v win sistemu pravice do branja kot navaden uporabnik.
Chrome od v45 podpira samo ppapi plugine, fp ppapi verzija obstaja http://labs.adobe.com/technologies/flas... http://labs.adobe.com/downloads/flashpl... .Sicer je označen kot beta, vendar deluje bp.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox bo nehal podpirati vtičnike NPAPI razen FlashaOddelek: Novice / Brskalniki | 26792 (24078) | Qushaak |
» | Google Chrome shranitev Facebook gesla problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2770 (2570) | Valentin |
» | adobe flash player - firefoxOddelek: Programska oprema | 1203 (1106) | Hayabusa |
» | Flash player in poraba CPUOddelek: Programska oprema | 2995 (2641) | slovenec_89 |
» | Napoved Flash 11Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7115 (5237) | MrStein |