Forum » Elektrotehnika in elektronika » EFM32F429 + eMMC + FatFS
EFM32F429 + eMMC + FatFS
blindb ::
Pozdravljeni,
ne vem tocno, ce so doticne zadeve primerne za na slo-tech forum, ce je bolj primerno napisati vprasanja na kaksen bolj primeren forum za elektronike, mi prosim sporocite na katerega (katere).
Zadeva je v tem, da imam tezave pri formatiranju eMMC-ja v Fat32 sistem. Uporablja se EFM32F429, zadeva naj bi delovala kot USB MSD, vezje je custom. Ce je komu kaj jasno glede tega, z veseljem predebatiram o podrobnostih itd.
Lp blindb
ne vem tocno, ce so doticne zadeve primerne za na slo-tech forum, ce je bolj primerno napisati vprasanja na kaksen bolj primeren forum za elektronike, mi prosim sporocite na katerega (katere).
Zadeva je v tem, da imam tezave pri formatiranju eMMC-ja v Fat32 sistem. Uporablja se EFM32F429, zadeva naj bi delovala kot USB MSD, vezje je custom. Ce je komu kaj jasno glede tega, z veseljem predebatiram o podrobnostih itd.
Lp blindb
Mislim da bi morali uvesti davek na idiotizem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hrček ali morski prašičekOddelek: Loža | 7896 (5446) | Mojchy_3_ |
» | Nasvet pred izdelavoOddelek: Programiranje | 3018 (2362) | Gandalfar |
» | Windows 7 vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1515 (1175) | Tomostra |
» | Poceni računalnik in Vista - kmalu realna kombinacija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 10891 (7122) | opeter |
» | LCD displayi - rs233 ali USB priklopOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1418 (1210) | Nejc Pintar |