Forum » Loža » Centralni kamin na pelete
Centralni kamin na pelete
ProBook4740 ::
Pozdravljeni!
Zanima me, koliko časa se vam po ugasnitvi peletnega, toplovodnega kamina (za centralno ogrevanje), namenjenega za v sobo oz. dnevni prostor, ustavlja črpalka oz. le-ta popolnoma utihne?!
Kolega ima namreč nov kamin, kateremu črpalka po ugasnitvi ognja oz. gašenju deluje do 5 ali 6 ur in seveda povzroča neprijeten zvok. Serviserji pa mu tudi kaj dosti več ne znajo pomagat.
Kako je kaj pri vas?
LP
Zanima me, koliko časa se vam po ugasnitvi peletnega, toplovodnega kamina (za centralno ogrevanje), namenjenega za v sobo oz. dnevni prostor, ustavlja črpalka oz. le-ta popolnoma utihne?!
Kolega ima namreč nov kamin, kateremu črpalka po ugasnitvi ognja oz. gašenju deluje do 5 ali 6 ur in seveda povzroča neprijeten zvok. Serviserji pa mu tudi kaj dosti več ne znajo pomagat.
Kako je kaj pri vas?
LP
darthvader ::
Jaz sem letos zamenjal peč s kaminom na pelete in ga res še nisem imel prave priložnosti preizkusit. Pri meni je črpalka tiha, je skoraj ne slišiš. Črpalka se ustavi/zažene glede na sobno temperaturo.
Je prav črpalka glasna ali se sliši zrak v črpalki?
Je prav črpalka glasna ali se sliši zrak v črpalki?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Centralna v hišiOddelek: Loža | 8959 (1507) | mancini |
» | Cenejše ogrevanje na elektriko? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10111 (6832) | mancini |
» | Pomoč pri izbiri ogrevanja stanovanjaOddelek: Loža | 17945 (5314) | letmein |
» | Postavitev bojlerja za kaminom?Oddelek: Loža | 1970 (1727) | M-XXXX |
» | Okvirna poraba v kwOddelek: Loža | 13802 (12682) | energetik |