Forum » Mobilne tehnologije » Lenovo K3 Note "unfortunately notification center has stopped"
Lenovo K3 Note "unfortunately notification center has stopped"
buick ::
Pozdrav. Imam veliko težavo s temle mojim telefonom.
Ob izklopu le-tega in po ponovnem vklopu se mi skoraj vedno pojavi tole: "unfortunately notification center has stopped" Potem mi da opciji "OK" in "Try to solve it"
Karkoli od tega poskusim ni rešitve. Rešitev je le factory reset ampak mi to nič ne pomaga ker se mi to dogaja vedno znova.
Zaenkrat ne najdem rešitve nikjer če mi lahko kdo pomaga....
Najlepša hvala.
Ob izklopu le-tega in po ponovnem vklopu se mi skoraj vedno pojavi tole: "unfortunately notification center has stopped" Potem mi da opciji "OK" in "Try to solve it"
Karkoli od tega poskusim ni rešitve. Rešitev je le factory reset ampak mi to nič ne pomaga ker se mi to dogaja vedno znova.
Zaenkrat ne najdem rešitve nikjer če mi lahko kdo pomaga....
Najlepša hvala.
CoinAmater ::
Pozdravljeni,
Pred 14 imi dnevi dobil iz Kitajske Lenovo K3 Note. Imam enak problem kot ti Buick. Kako si rešil problem. Jaz sem ugotovil, da se mi to dogaja kot tebi samo, ko imam nastavljen Slovenski jezik. Ko dam na angleščino pa je vse OK. Ampak to ni to. Rad bi da mi dela še na Slovenščini vse OK.
King 67, kaj si mislil custom Rom?
Pa še nekaj, Auto rotate screen funkcija tudi ne dela OK.
Pred 14 imi dnevi dobil iz Kitajske Lenovo K3 Note. Imam enak problem kot ti Buick. Kako si rešil problem. Jaz sem ugotovil, da se mi to dogaja kot tebi samo, ko imam nastavljen Slovenski jezik. Ko dam na angleščino pa je vse OK. Ampak to ni to. Rad bi da mi dela še na Slovenščini vse OK.
King 67, kaj si mislil custom Rom?
Pa še nekaj, Auto rotate screen funkcija tudi ne dela OK.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart tv tpadOddelek: Mobilne tehnologije | 6275 (5422) | rayzz |
» | Tv lcd "brenči"Oddelek: Zvok in slika | 1867 (1633) | bauci |
» | Philips TV in daljinecOddelek: Zvok in slika | 3266 (3058) | king67 |
» | univerzalni daljinecOddelek: Pomoč in nasveti | 3052 (2514) | DragonHeart |
» | Slovenski prevod za MIUIOddelek: Mobilne tehnologije | 2406 (1834) | Zvezdica27 |