Forum » Sedem umetnosti » Ready Player One
Ready Player One
oo7 ::
Sem pogledal kar dober film :)
Sem mislil, da se bo manj dogajalo v Osisu in več v RL pa je bilo ravno obratno.
Sem mislil, da se bo manj dogajalo v Osisu in več v RL pa je bilo ravno obratno.
pegasus ::
Ta vikend sem gledal neke animeje in nenadoma me je prešinilo, da je tale film pravzaprav hardcore multikulti, pa se nihče nad tem ne zgraža :D Dokler je kultura pop(ularna), je vse ok al kako? Tudi to bi lahko bila ena zanimiva tema za primerjalni esej na podlagi tega filma ...

jype ::
Saj multikulti sta tudi Star Trek in Firefly ampak tam jih to ne moti pretirano - pri Star Wars pa vsi potegnejo črto.
Ready Player One author Ernest Cline reveals sequel's story line
The top-secret story of Ready Player Two has finally been revealed.
https://ew.com/events/comic-con/ready-p...
The top-secret story of Ready Player Two has finally been revealed.
https://ew.com/events/comic-con/ready-p...
Posneli bodo nadalejavnje filma Ready Playe one.
Film Ready Player Two bo temeljil na istoimenskem romanu Ernesta Clinea iz leta 2020. Zgodba se odvija le nekaj dni po koncu prvega dela, ko Wade Watts v Hallidayevih sefih odkrije povsem novo, revolucionarno tehnologijo.
Tokrat filma Spieldberg ne bo režiral ampak bo sodeloval kot producent.
Film Ready Player Two bo temeljil na istoimenskem romanu Ernesta Clinea iz leta 2020. Zgodba se odvija le nekaj dni po koncu prvega dela, ko Wade Watts v Hallidayevih sefih odkrije povsem novo, revolucionarno tehnologijo.
Tokrat filma Spieldberg ne bo režiral ampak bo sodeloval kot producent.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Film: Borderlands / Duke Nukem (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 16629 (4141) | oo7 |
| » | Back To The Future TrilogijaOddelek: Sedem umetnosti | 2747 (1023) | lolipop2 |
| » | Meta odpušča 11.000 ljudi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 19094 (14914) | Miki N |
| » | Oscars 2019 [Nominations Out Now]Oddelek: Sedem umetnosti | 7139 (5850) | Vazelin |