» »

Kje kupujete rezervne dele za avto

Kje kupujete rezervne dele za avto

balluf ::

Pozdravljeni.

Zanima me kje kupujete rezervne dele za avto fizična trgovina, prek interneta, doma tujina.

Hvala.
  • polepsal: Mavrik ()

noraguta ::

Večji del lokalni avto odpad. Držijo tud oem dele.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

d4vid ::

Večinoma mi to nabavlja moj mehanik, če je pa kaj manjšega, npr. kako stikalo, žarnica, pa preko spleta (SLO) ali v lokalni trgovini in zamenjam sam.

Ker pa seveda meni originalni zvočniki ter radio ne igrajo vredu, je treba tudi to menjat. Letos sem menjal že 5 radijev (1 rabljen), pač vsakemu je nekaj manjkalo. En je imel premalo predizhodov, en ni imel USB vhoda, potem je en slabo vlekel radio itd... To pa večinoma nabavljam preko spleta pri "facebook frendu", ki ma svojo spletno trgovino.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

SimplTech ::

Jaz kupujem preko spleta, trenutno največ pri Idir-autoteile (link).

#000000 ::

večinoma kr ebay ali kak druga tuja spletka, pri nas ne kupim niti antifriza.

krneki0001 ::

Potokar, Motomat, Adel, Isi,....

Je dost v redu trgovin pri nas in za moj avto dobim vse karkoli rabim.

;-) ::

največ na servisu ker so zadnje čase servisi tako ugodni da se ti ne splača kupovat nahbau

;-) je izjavil:

največ na servisu ker so zadnje čase servisi tako ugodni da se ti ne splača kupovat nahbau

Jaz nimam te izkušnje zato pa sprašujem najbolj me zanimajo spletne trgovine.

balocom ::

herkules.si
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

Kako znamko pa imas. Za hondo npr. Je tegiwa in pwjdm top shit.

chort ::

trgovina.olef.si

Mi lahko pove za zavore, so me spletne trgovine čisto zmedle, koliko zavornih diskov je v paketu 1 ali 2 ?

2. Diske nimas kaj zgresit vsak je dober unicijo ga slabe ploscice in neumen voznik. Ploscice nimas kaj falit z ebc red, yellow stuff, ali ferodo ds2500 eventuelno se premiere. Razni trw, delphi, itd so obicno sranje slabse od originala

Blum ::

Do sedaj sem vedno naročeval pri herkules-u. Nikoli razočaran, sploh pa ne nad ceno.

mauzer ::

X1-autoteile.de
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.

Amdforce ::

A ni trw prva vgradnja pri vag grupi?
Drugace pa euroton, rabat, zaloga, pomoc, ....meni so super.

;-) je izjavil:

2. Diske nimas kaj zgresit vsak je dober unicijo ga slabe ploscice in neumen voznik. Ploscice nimas kaj falit z ebc red, yellow stuff, ali ferodo ds2500 eventuelno se premiere. Razni trw, delphi, itd so obicno sranje slabse od originala

torej sta 2 diska v kompletu ?

Scorpia ::

Ce imas kak sp z prevoznistvom ali podobna dejavnost, se lahko v bartogu zmenis, da dobis 30% popust.
Drugace mehaniki, dobijo ogromen popust, ko kupujejo pri teh trgovcih dele. Tako da se lahko tudi pri samemu mehaniku pogajas, da ceneje placas prek njega, za nakup avtodela.
////

balluf je izjavil:

;-) je izjavil:

Vedno.

Joze_K ::

Avtodeli GMT
je prisoten po celi SLO, ex-Yu... in je med vsemi največji

Stari maček ::

Adel...pa pravo šifro je treba povedat, in imaš 20 - 40 % popusta...

facepalm ::

in ta sifra se dobi kje? :)

Karton4 ::

Euroton trgovina, avto odpadi, ebay.

m0LN4r ::

GMT - vedno in vedno dobim popust
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

jakan123 ::

Euroton, če kaj nimajo pa adel, gmt ali kaj drugega. Vedno 30-40% popusta :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jakan123 ()

BlaY0 ::

Se opravičujem ampak 30-40% popusta na kaj?

facepalm ::

da bi dobil 40% popusta pri nakupu kakega vztrajnika za 600eur, bi poljubil prodajalca na celo:))

borisk ::

za 30 do 40% ne vem, 20% pa dobi vsak lokalni fušar še preden vstopi v trgovino. res pa je, da so še vedno precej dražji kot naprimer idir iz nemčije ( s poštnino vred)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borisk ()

BlaY0 ::

Saj to me zanima... ali gre samo za napihnjene maloprodajne cene, na katere se da popust in dobimo realne prodajne cene, takšne kakršne bi že tako ali tako morale biti?

Jaz hodim v isti GMT za vse naše avte, traktorje v družini pa še za koga iz madžarske, tako da te že poznajo in se da zmenit za popust, če si stalna stranka.
Zdaj če greš 1x na leto po nekaj za 50€ ne verjamem, da dobiš.
Trade Republic 38MVDVXM

black ice ::

m0LN4r je izjavil:

GMT - vedno in vedno dobim popust

Tipična fora vsakega prodajalca. Pojdi pogledat še po drugih trgovinah in primerjaj cene s popustom ter brez popusta.

Če dobiš tolk popusta, kot je višina davka v GMT si dobil zadeve zelo poceni, kr preveri.
Trade Republic 38MVDVXM

jakan123 ::

borisk je izjavil:

za 30 do 40% ne vem, 20% pa dobi vsak lokalni fušar še preden vstopi v trgovino. res pa je, da so še vedno precej dražji kot naprimer idir iz nemčije ( s poštnino vred)

30-40% dobi vsak mehanik, ki jemlje veliko robe.

Spajky ::

jest večinoma grem na Silux.si ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

d4vid ::

Spajky je izjavil:

jest večinoma grem na Silux.si ...

Sem kupil stikalo varnostnih smernikov, pa je bil tak krš. Enkrat sem sam opazil, da utripajo smerniki, grem pogledat, stikalo je šlo v maloro - skoči ven in ga ne moreš več izklopit. Danes sem kupil originalnega, ki je 4x dražji, vendar je čisto drugi že po občutku.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

nagobčnik ::

facepalm je izjavil:

da bi dobil 40% popusta pri nakupu kakega vztrajnika za 600eur, bi poljubil prodajalca na celo:))

Verjetno ti ga ravno zaradi tega noče dat. :))

black ice ::

m0LN4r je izjavil:

Če dobiš tolk popusta, kot je višina davka v GMT si dobil zadeve zelo poceni, kr preveri.

Pravim, da niso nujno najcenejši. Mehanizem brisalcev je bil pri njih 10€ cenejši s popustom vred, s tem da ga niso imeli na zalogi, dobavni rok 1 teden. Kar mi je pomagalo točno 0. Na koncu sem drugje dobil 30€ ceneje in prej. Odvisno od primera do primera, zadnje čase nisem tako zelo navdušen nad njimi.

Da ne omenjam, ko so me hoteli napizdit, da bi zaradi aktuatorja turbine menjal celo turbino. Thanks, but no thanks.

Ali kdo pozna spletno trgovino http://www.rezervniavtodeli24.si. po spletnem izračunu so najcenejši?

balluf je izjavil:

Ali kdo pozna spletno trgovino http://www.rezervniavtodeli24.si. po spletnem izračunu so najcenejši?

Samo če imajo dele na zalogi, drugače čakaš, da jih dobavijo. To pa zna trajat.

krneki0001 je izjavil:

balluf je izjavil:

;-) je izjavil:

Vedno.

Na ponudbi so mi napisali tako ,da zopet ne vem:
prvi disk ate cena 51,71/kos
Prve ploscice ate cena 49,68/kmpl

Povej za ker avto isces ker mi ze vse smrdi za trolanje. Te pa reci da bos kupo 3 diske ce ti govori ceno za enega. To so isti pacienti kot prodajalci platisc na avtonet ko postavi ceno za komad ko klices pa rece da je mozno kupit sam komplet

Diski so vedno pakirani po par in par se tudi menja. Nikoli ne menjaš samo enega diska, vedno oba. In če je cena za kos toliko in toliko, potem je cena za paket pač krat 2.

Sem mel primer ko bi rabo enega pa nism dobo a cene so meli za enega. Bedno

;-) je izjavil:

Povej za ker avto isces ker mi ze vse smrdi za trolanje. Te pa reci da bos kupo 3 diske ce ti govori ceno za enega. To so isti pacienti kot prodajalci platisc na avtonet ko postavi ceno za komad ko klices pa rece da je mozno kupit sam komplet

Ford focus karavan letnik 12/2005 2.0/107kW

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zavore: Textar, Ate ali Brembo

Oddelek: Na cesti
2015947 (3175) TOP
»

Rezervni deli - rezervniavtodeli24 (strani: 1 2 )

7323874 (16612) undertacker
»

Sprednji zavorni diski mazda 3 (strani: 1 2 )

8019976 (18348) theBill
»

JAKOPARTS zavore

112423 (1982) kuvanasarma
»

Pomoč pri izbiri zavornih diskov (strani: 1 2 )

7831116 (28850) b3D_950

Več podobnih tem