Forum » Na cesti » prepoved delanja izpita za avto (B-kategorija)
prepoved delanja izpita za avto (B-kategorija)
Dr_Andy ::
Včeraj so me ustavili policisti ko sem se po vasi vozil z neregistriranim skuterjem, brez čelade ter brez izpita. Dobil sem kazen 620€(polovička 310€) ter sodnika za prekrške. ker motor ni registriran in ker nisem imel čelade.
Star sem 18 let, ter zanima me če mi na sodišču lahko odredijo prepoved opravljanje izpita B kategorije (za avto), ker sem se vozil z skuterjem brez izpita za skuterja (AM kategorija) ?
P.S. izpit za avto pa že opravljam, v sredo začnem z vožnjo, ostalo imam že opravljeno.
Hvala vnaprej za vse informacije.
Star sem 18 let, ter zanima me če mi na sodišču lahko odredijo prepoved opravljanje izpita B kategorije (za avto), ker sem se vozil z skuterjem brez izpita za skuterja (AM kategorija) ?
P.S. izpit za avto pa že opravljam, v sredo začnem z vožnjo, ostalo imam že opravljeno.
Hvala vnaprej za vse informacije.
SimplyMiha ::
Čemu si naredil izpit, če sploh ne upoštevaš predpisov?
Da odgovorim, sodnik ti ne more prepovedati, lahko pa odredi ponovno opravljanje izpita.
Da odgovorim, sodnik ti ne more prepovedati, lahko pa odredi ponovno opravljanje izpita.
AC_DC ::
Če se voziš kot op, te lahko doleti tudi prepoved delanja izpita.
V njegovem primeru za AM kategorijo.
Enako če voziš avto brez veljavnega VD.
V njegovem primeru za AM kategorijo.
Enako če voziš avto brez veljavnega VD.
KraitPay ::
SPloh ne vem kako razmišljajo ljudje da si sploh upajo voziti z tehnično nepregledanim vozilom, brez tehničnega znanja za vožnjo in še brez varnostnih pripomočkov?
Mislim je takšnim osebam čisto vseeno za druge (zase jim je itak useeno kar dokazujejo s takšnimi stvarmi)?
Mislim je takšnim osebam čisto vseeno za druge (zase jim je itak useeno kar dokazujejo s takšnimi stvarmi)?
To je taka sorta, ki si misli "pa saj je samo moped, praktično isto kot kolo, pa samo po vasi grem samo do prjatla... Madona so sitni tile kifeljci!"
scipascapa ::
Jaz bi se vprašal če si normalen ti in če so tvoji starši normalni.
Samo to je važno, kazen je stranskega pomena.
Samo to je važno, kazen je stranskega pomena.
SaXsIm ::
@OP - precej verjetno je, da ti bo sodnik dal prepoved opravljanja izpita za B kategorijo, ja. Je pa to povsem njegova odločitev.
EDIT: So pa te prepovedi ponavadi časovno vezane, npr. prepoved opravljanja izpita za 1 leto.
EDIT: So pa te prepovedi ponavadi časovno vezane, npr. prepoved opravljanja izpita za 1 leto.
SaXsIm
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SaXsIm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse o (50 ccm) skuterjihOddelek: Na cesti | 4062 (970) | Horas |
» | Odvzem vozniškega dovoljenja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32557 (23184) | St235 |
» | a rabm izpit za 49ccmOddelek: Loža | 14297 (9527) | majko123 |
» | Vožnja brez izpita (ne najdem ga) kolikšna kazen?Oddelek: Loža | 15466 (14607) | K0K0 |
» | Nova pravila v prometu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9523 (8234) | Zdravko |