Forum » Loža » Sinhronizacija dokumentov v službi - nepooblaščen dostop
Sinhronizacija dokumentov v službi - nepooblaščen dostop
fulgur ::
Eno vprašanje - v službi ugotavljam, da nekdo veselo zlorablja dokumente, ki jih jaz poskeniram na mrežnem skenerju (večfunkc. naprava) in ki se shranijo v mrežno mapo. Mora imeti neko sinhronizacijo vklopljeno, da se mu iz mrežne mape skenirani dokumenti prenesejo na disk.
Kako to ugotovim in preprečim?
Hvala
Hvala
Yacked2 ::
Eno vprašanje - v službi ugotavljam, da nekdo veselo zlorablja dokumente, ki jih jaz poskeniram na mrežnem skenerju (večfunkc. naprava) in ki se shranijo v mrežno mapo. Mora imeti neko sinhronizacijo vklopljeno, da se mu iz mrežne mape skenirani dokumenti prenesejo na disk.
Hvala
To ni tvoj problem, prijavi administratorju/vodstvu itd..
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
SeMiNeSanja ::
Hvala
To ni tvoj problem, prijavi administratorju/vodstvu itd..
Definiraj 'zlorablja'.
Mapa, ki je v skupni rabi, je dostopna komurkoli v podjetju. Skeniraj na mail ali USB ključek (ne vem, kakšne opcije podpira vaš skener), če ne želiš, da bi dokumente videli vsi, ki imajo dostop do skupne mape.
Za 'zlorabe' pa se obrni na svojega šefa, da poskrbi, da se naredi red. Če on ne zmore, pa se na direktorja obrni.
crniangeo ::
Se gre za domeno ali workgroup? Kako imate definirano skupno rabo? Se ti skeni shranjujejo v skupne mape ali direktno v tvojo?
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KODIOddelek: Programska oprema | 8354 (3889) | maqito |
» | Skritpta delte filesOddelek: Programiranje | 1065 (851) | Roadkill |
» | Skener IP?Oddelek: Strojna oprema | 4897 (4613) | imagodei |
» | hp officejet pro 8500Oddelek: Kaj kupiti | 826 (761) | Zheegec |
» | Skupna raba skenerjaOddelek: Strojna oprema | 1822 (1699) | s1m0n |