Forum » Pomoč in nasveti » Miška se izklaplja
Miška se izklaplja
RatedR ::
Pozdrav, imam zelo nadležen problem in sicer miška se ob dvigu od površine ali večjih premikih, včasih pa kar naključno sama disconnecta in reconnecta, sliši se tudi windows-ov zvok ko vklopiš USB napravo.
Probal sem googlat, sem izklopil varčevanje z energijo, odstranil miško in jo ponovno vklopil večkrat v različne porte pa nič.
Medtem tipkovnica deluje normalno, kot tudi USB ključi.
Nasveti?
Probal sem googlat, sem izklopil varčevanje z energijo, odstranil miško in jo ponovno vklopil večkrat v različne porte pa nič.
Medtem tipkovnica deluje normalno, kot tudi USB ključi.
Nasveti?
- spremenilo: RatedR ()
Machete ::
Si proval različne USB priklope? Verjetno da.
Pomoje je nekaj s kablom. Meni se tudi pri G40 od logitecha to dogaja. Začuda pa ne v špilih. Sam sumim, da sem kaj kabel nategnil, ko sem nekajkrat kaj potegnil predaleč (v naslonjač) pa tudi pala mi je že večkrat na tla. Zoprno.
Pomoje je nekaj s kablom. Meni se tudi pri G40 od logitecha to dogaja. Začuda pa ne v špilih. Sam sumim, da sem kaj kabel nategnil, ko sem nekajkrat kaj potegnil predaleč (v naslonjač) pa tudi pala mi je že večkrat na tla. Zoprno.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
RatedR ::
@FX6300B nažalost nimam materiala, predenj grem kaj kupit je že vseeno če grem še po novo miško.
FX6300B ::
kaj pa je zaena miška? poceni tako imenovani"šrot"? čeprav so za osnovno uporabo čist ok
May the force be with you!
TEDY ::
Meni se to zadnje čase to dogaja na Logitechovi g500. Pojavlja se čisto naključno, tako, da problema ne morem ponoviti. Tako kot so napisali ostali tudi sam sumim kabel. V prihodnjih dneh bom sprobal tole
Bubbles ::
Meni pa miška prekine povezavo, ko priklopim laptop na elektriko. Takoj, ko priklopim charger v laptop, se izklopi in nato vklopi nazaj (sliši se zvok v Windowsih). To se dogaja vedno, pri dveh miškah znamke Logitech, žični in brezžični. Operacijski sistem je Win 10, prej sem imela Win 8.1, pa se je tudi to dogajalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech Z-5500 in pokanje/prasketanje v zvočnikih?! (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7373 (2485) | Skater1982 |
» | Nekdo mi nekako vdira (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 12638 (7897) | Mare2 |
» | Gaming PC povzroča preglavice (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7111 (5850) | gddr85 |
» | Miška reagira na klic z mobitelaOddelek: Pomoč in nasveti | 1925 (1236) | trek@s |
» | kazalec miške sam potuje po ekranuOddelek: Pomoč in nasveti | 3638 (3111) | St_Leoric |