Forum » Pomoč in nasveti » Windows 10
Windows 10
BK5 ::
Pozdravljeni.
Kot vsi sem tudi jaz dobil možnost, da si Windows 7 nadgradim na Windows 10. Naročil sem brezplačno nadgradnjo in ko je bila le-ta na voljo, sem zagnal prenos. Prenos je potekal, vendar sem ga nato po nesreči prekinil. Trenutno mi orodje za Windows 10 kaže to, kar je prikazano na spodnji sliki. Če kliknem na "Prikaži potek prenosa" se ne zgodi nič. Zanima me, kako bi lahko ponovno zagnal prenos.
Lep pozdrav
Kot vsi sem tudi jaz dobil možnost, da si Windows 7 nadgradim na Windows 10. Naročil sem brezplačno nadgradnjo in ko je bila le-ta na voljo, sem zagnal prenos. Prenos je potekal, vendar sem ga nato po nesreči prekinil. Trenutno mi orodje za Windows 10 kaže to, kar je prikazano na spodnji sliki. Če kliknem na "Prikaži potek prenosa" se ne zgodi nič. Zanima me, kako bi lahko ponovno zagnal prenos.
Lep pozdrav
- zaklenil: bluefish ()
BivšiUser2 ::
Uporabi media creation tool na M$ uradni strani pa s tistim posobi, sicer pa maš v glavnem threadu vse napisano.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
BK5 ::
Sem poskušal z Windows Update, vendar ni delovalo. Nato sem uporabil dva programa za popravilo Windows Update in sedaj se prenaša. Hvala.
starboi ::
Zakaj še ena tema, če že obstajata 2 temi za w10 ? [Windows 10] Vprašanja in težave
Admini zaprite temo.
Admini zaprite temo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1394968 (6795) | tetriandoch |
» | Nadgradnja OEM windows 7 na win 10Oddelek: Operacijski sistemi | 6171 (2377) | starfotr |
» | Grafična kartica, gonilniki in kompatibilnostOddelek: Pomoč in nasveti | 906 (736) | LeXani |
» | Win 10 vedno update-a in fail-a ob restartuOddelek: Pomoč in nasveti | 2401 (2232) | crniangeo |
» | win 7 update ne dela ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12027 (9554) | konspirator |