Forum » Programska oprema » Windows movie maker v win 2000?
Windows movie maker v win 2000?
Klemenn ::
kak lahk to uštimam? default ga ni, nisem pa tut najdu na microsoftu ; ali sploh obstaja?
- spremenil: perci ()
Poldi112 ::
Jaz pojma nimam zakaj ga nimas, zanima me pa zakaj ga hoces? Glede na to da obstaja dosti boljsih zadev.
LP
LP
perci ::
Lahko si prebereš tale link, ampak ker si "malček" len, imaš spodaj skopirano informacijo, ki jo rabiš.
The next question, once again, might be a bit out of the scope of what we're able to cover here, but it is: We would like to use Movie Maker in a corporate environment; however, because we're in a corporation, we use WindowsŽ 2000. Will there be any version available for that platform?
Steve: Currently, there are no plans for releasing Windows Movie Maker for Windows 2000.
Naka, iz te moke ne bo kruha ;).
The next question, once again, might be a bit out of the scope of what we're able to cover here, but it is: We would like to use Movie Maker in a corporate environment; however, because we're in a corporation, we use WindowsŽ 2000. Will there be any version available for that platform?
Steve: Currently, there are no plans for releasing Windows Movie Maker for Windows 2000.
Naka, iz te moke ne bo kruha ;).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
damn, že pišem pritožno pismo, v katerem piše da iz protesta uporabljam ilegalne win 2k ;)
IceIceBaby ::
Jaz sem pred časom downloadal movie maker 2 (beta) iz M$ strani in je čist lepo laufal na win2000. Tko da nevem, al so final verzijo umaknili iz prometa al pa še mal bolj poišč.
ja; včeri sem vidu en spot od agropopa, pa sem pozabu naslov pa sem si potem downloadau vse po vrsti pa mal poslušau
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za OBDELAVO videa (filmov iz HD kamere)Oddelek: Zvok in slika | 10524 (3155) | PacificBlue |
» | Program za narediti Intro(začetek) !Oddelek: Pomoč in nasveti | 884 (787) | matonson |
» | Microsoft osvežuje Windows LiveOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6603 (3766) | KTr1sk |
» | MP3 + JPG -> AVIOddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (974) | Alen T 1978 |
» | Procesor 133Mhz in Windowsi 95/98Oddelek: Operacijski sistemi | 1774 (1575) | christooss |